kotecek 10.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam.Chciałabym poradzić sie kogoś, kto już kupił jakieś sadzonki drzewek na Allegro. Chcemy kupić ze 200 sztuk buka na żywopłot. Na aukcjach dostępne są sadzonki żelowane po 1zł/szt. Czy ktoś z Was kupował może już takie sadzonki? Będziemy sadzic początkiem maja i zastanawiamy się, czy te sadzonki w ogole się przyjmą, czy przeżyją transport. W sumie maj to już troche późno na sadzenie z gołym systemem korzeniowym. Niby są one żelowane, zle czy to coś daje? Prosimy o radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 10.04.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ja dużo pokupowałam na Allegro,większosc w donicach ale żelowane też,wszystkie mi się przyjęły,kupują od sprawdzonych sprzedawców,czytaj opinie o sprzedawcy tam wiele możesz się dowiedziec na temat roślin oraz jakości transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.04.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 To dobra wiadomosc! A myslisz, ze poczatek maja to nie za pozno na sadzonki zlowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 10.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ja kupowałam tuje w gołym korzeniu poprzedniej jesieni. miały po 15 centymetrów teraz mają po 30 do 40 centymetrów i dobrze rosną. jestem zadowolona.kupowałam też dużo bylin i ''wsio w poriadkie'' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 10.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 To dobra wiadomosc! A myslisz, ze poczatek maja to nie za pozno na sadzonki zlowane? napewno nie jest za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.04.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Dzieki za odpowiedzi W takim razie kupuje i sie nie boje!!! Brzozki sobie tez kupie, a co! Wesolych Swiat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts