Gość GRAF 14.11.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 chcę wykonać strop drewniany pomiędzy piętrem a poddaszem 11m x 6 mkto ma pojęcie jak to zrobić tj rozmiar belek, rozpiętość, rodzaj izolacji, gruboćś płyty OSB i inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość radek z. 22.11.2003 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 jestem własnie w tym samym punkcie co Ty, chciałem zapytac czy będziesz podpinał konstrukcję pod dach? U mnie legary będą w odl. ok. 0,7m ( 12cm/8cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 10.02.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Graf, Radek - co z tym stropem - zrobiliście drewniany? jak wyszło cenowo, jaka konstrukcja, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts