lukasz_piasecki 10.04.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ludziska drogie i kochane... pomóżcie nam troszeczkę w kwestii betonowych posadzek w domu... uparliśmy się (a właściwie moja małżowina bardziej) że zrobimy na parterze domu (90 m/kw + ogrzewanie podłogowe) na całości posadzki betonowe.... i tu zaczynają się problemy bo mało kto to robi a jak już to na skalę przemysłową. Może macie jakieś informacje jak przygotować podłoże, jakiego cementu używać, jakich farb i lakierów do malowania jak i czym posadzki szlifować... zaczyna mnie to przerastać a małżowinka czeka na efekty pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 10.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Przekonaj żone do klepiska , będzie taniej a lastriko to stare majstry robią ( taki późny Gierek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 11.04.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ja proponuje durobeton szlifowany Gładkie to, no i można wózkiem widłowym śmiało jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts