Prezo 10.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam Czy ktoś kiedyś wykonywał coś takiego, żeby szambo można było wyciągać z przed posesji ?? W moim przypadku szambo jest oddalone od płotu o jakieś 10m... Zastanawiam się jak to wykonać... Może ktoś już miał z tym do czynienia - także proszę o pomoc Z góry dzięki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 10.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Trudna sztuka tytułowania postów się kłania ... Chodzi Ci zapewne o opróżnianie zawartości szamba przez tzw szybkozłączkę - zamocowaną np w ogrodzeniu gdy zbiornik znajduje się dalej ... Oczywiście że się tak da i się tak robi i mnóstwo o tym było na naszym forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 10.04.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 a ja myślałem że autor chce z ziemi wyciągnąć szambo i nie wie jak (no z tytułu by tak właśnie wynikało...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 10.04.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 No fakt - źle zatytułowałem post Ale jestem po 14 godzinach pracy Także proszę się nie dziwić Nie mam już głowy do myślenia Ja nie wiem czy to było na forum czy nie było - po prostu chcę wiedzieć jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 10.04.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 podpinam się do posta.też mnie to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 11.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 No fakt - źle zatytułowałem post Ale jestem po 14 godzinach pracy Także proszę się nie dziwić Nie mam już głowy do myślenia Ja nie wiem czy to było na forum czy nie było - po prostu chcę wiedzieć jak to zrobić To wykrzesaj z siebie choć odrobinę samozaparcia i ciekawości tudzież chęci i poszukaj na forum ... - nawet nasza kulawa wyszukiwaczka poda Ci mnóstwo informacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 11.04.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 No fakt - źle zatytułowałem post Ale jestem po 14 godzinach pracy Także proszę się nie dziwić Nie mam już głowy do myślenia Ja nie wiem czy to było na forum czy nie było - po prostu chcę wiedzieć jak to zrobić To wykrzesaj z siebie choć odrobinę samozaparcia i ciekawości tudzież chęci i poszukaj na forum ... - nawet nasza kulawa wyszukiwaczka poda Ci mnóstwo informacji . Dobra coś tam już wiem na ten temat Skorzystałem z google Bo ta forumowa wyszukiwarka to jest kompletne dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 11.04.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 My tak mamy. Waz (tzw.ssacy) zakonczony odpowienia szybkozlaczka.Gotowe weze sa stosunkowe drogie i nie zawsze pasuja dlugoscia. Taniej wychodzi kupic waz z metra i zlacze,ktore mozna samemy zarobic.Moge podac miejsce w Gdyni gdzie kupowalem to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 12.04.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 My tak mamy. Waz (tzw.ssacy) zakonczony odpowienia szybkozlaczka. Gotowe weze sa stosunkowe drogie i nie zawsze pasuja dlugoscia. Taniej wychodzi kupic waz z metra i zlacze,ktore mozna samemy zarobic. Moge podac miejsce w Gdyni gdzie kupowalem to wszystko. Ok możesz dać namiary na ten sklep Mam jeszcze pytanie... Jakiej wielkości jest to szambo, które masz u siebie wkopane ?? I ogólnie ile to kosztowało i z kąd kupiłeś Bo być może też będę tym zainteresowany Dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Ok możesz dać namiary na ten sklep Mam jeszcze pytanie... Jakiej wielkości jest to szambo, które masz u siebie wkopane ?? I ogólnie ile to kosztowało i z kąd kupiłeś Bo być może też będę tym zainteresowany Dzięki i pozdro Waz i zlaczke kupilem w Gdyni na Hutniczej mniej wiecej na przeciwko Makro. Dokladnego adresu i nazwy nie pamietam. Od ulicy jest widoczna na budynku reklama. Jesli chodzi o szambo to mamy 10m3, niestety nie powiem teraz skad poniewaz bylo ono w gesti glownego wykonawcy. Ja tylko dostarczylem na wlasna reke ten wlasnie waz. Cala reeszta juz byla w rekach hydraulika,ktory robil cala instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts