Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wyciąganie szamba z przed posesji...

Prezo

Recommended Posts

Witam :)

Czy ktoś kiedyś wykonywał coś takiego, żeby szambo można było wyciągać z przed posesji ?? W moim przypadku szambo jest oddalone od płotu o jakieś 10m... Zastanawiam się jak to wykonać... Może ktoś już miał z tym do czynienia - także proszę o pomoc :) Z góry dzięki :) Pozdro :)

No fakt - źle zatytułowałem post :p Ale jestem po 14 godzinach pracy :( Także proszę się nie dziwić :p Nie mam już głowy do myślenia :p Ja nie wiem czy to było na forum czy nie było - po prostu chcę wiedzieć jak to zrobić ;)

To wykrzesaj z siebie choć odrobinę samozaparcia i ciekawości tudzież chęci i poszukaj na forum ... - nawet nasza kulawa wyszukiwaczka poda Ci mnóstwo informacji .

No fakt - źle zatytułowałem post :p Ale jestem po 14 godzinach pracy :( Także proszę się nie dziwić :p Nie mam już głowy do myślenia :p Ja nie wiem czy to było na forum czy nie było - po prostu chcę wiedzieć jak to zrobić ;)

To wykrzesaj z siebie choć odrobinę samozaparcia i ciekawości tudzież chęci i poszukaj na forum ... - nawet nasza kulawa wyszukiwaczka poda Ci mnóstwo informacji .

Dobra coś tam już wiem na ten temat ;) Skorzystałem z google :p Bo ta forumowa wyszukiwarka to jest kompletne dno :D

My tak mamy. Waz (tzw.ssacy) zakonczony odpowienia szybkozlaczka.

Gotowe weze sa stosunkowe drogie i nie zawsze pasuja dlugoscia. Taniej wychodzi kupic waz z metra i zlacze,ktore mozna samemy zarobic.

Moge podac miejsce w Gdyni gdzie kupowalem to wszystko.

Ok możesz dać namiary na ten sklep :)

Mam jeszcze pytanie... Jakiej wielkości jest to szambo, które masz u siebie wkopane ?? I ogólnie ile to kosztowało i z kąd kupiłeś ;) Bo być może też będę tym zainteresowany ;)

Dzięki i pozdro :)

Ok możesz dać namiary na ten sklep :)

Mam jeszcze pytanie... Jakiej wielkości jest to szambo, które masz u siebie wkopane ?? I ogólnie ile to kosztowało i z kąd kupiłeś ;) Bo być może też będę tym zainteresowany ;)

Dzięki i pozdro :)

Waz i zlaczke kupilem w Gdyni na Hutniczej mniej wiecej na przeciwko Makro.

Dokladnego adresu i nazwy nie pamietam. Od ulicy jest widoczna na budynku reklama.

Jesli chodzi o szambo to mamy 10m3, niestety nie powiem teraz skad poniewaz bylo ono w gesti glownego wykonawcy. Ja tylko dostarczylem na wlasna reke ten wlasnie waz. Cala reeszta juz byla w rekach hydraulika,ktory robil cala instalacje.