kala67 29.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 no kochana wreszcie jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam Toż te 5 tygodni to jak 5 miesięcy - jakby nie było 1 okres przeleciał tj. miesiączka -hm... dobrze że nie 5 Na dni nie będę się rozdrabniała, bo aż serce ściska... Max to widzę, że rozrabiaka... a dziadkowie mają z nim rozrywkę ahahah... To ja myslałam, że w tej Irlandii tak hop -siup itp. A tutaj KOLEŻANKĘ NAM ZABRALI - no tak można by napisać! Właśnie dziewczyny zapadają w sen zimowy Ja ciut chorowałam... jeścio mówię do mojej kumpelki przez fon, że pod łopatką mnie jakoś złapał ból i spać nie mogłam itp. A ona mi mówi - Boshe a może ty masz tę grypę ah1n1 Nastraszyli tu ludzi i tę moją kumpelkę... Ale potem patrzę na objawy: -- gorączka, zwłaszcza ta gwałtownie rosnąca. Bardzo niepokojąca może być wysoka temperatura, która nie daje się obniżyć lekami przeciwgorączkowymi. NIE MAM -- suchy kaszel, RACZEJ MOKRY I CZASAMI -- katar, NIE MAM -- bóle mięśniowo - stawowe, MAM - no ten ból pod łopatką -- ból gardła, BYŁ -- uczucie wyczerpania i ogólnego rozbicia, zmęczenie, ZWŁASZCZA ROZBICIA - BO MISIEK SAM NA BUDOWĘ POJECHAŁ... -- brak apetytu, -TA JEM TERAZ ŻE SZOK -- bóle w okolicy ucha, NIE MAM -- nudności, biegunka, wymioty -BRAK Ufffffffff... To Ci Świnka ta moja kumpelka - tak mnie nasraszyć Poza tym STOP na budowie -jak pojedziemy, to ciut pogrzebiemy i tyle... nic ciekawego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Perłóweczko po tak długim czasie - Maxiu coraz większy,ale jeszcze jak maskotka -płytki w holu super Czy dobrze dostrzegłam na zdjęciu stawu komin od Celulozy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.12.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Toż te 5 tygodni to jak 5 miesięcy - jakby nie było 1 okres przeleciał tj. miesiączka -hm... dobrze że nie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.12.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A ona mi mówi - Boshe a może ty masz tę grypę ah1n1 Ty nas tu nie strasz kuruj sie i duzo okładów przyjmuj ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.12.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Poza tym STOP na budowie -jak pojedziemy, to ciut pogrzebiemy i tyle... nic ciekawego... Ty kobitko juz się dość napracowałaś więc czas na odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.12.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czy dobrze dostrzegłam na zdjęciu stawu komin od Celulozy Pozdrawiam tak,tak..... to jest znak rozpoznawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzien doberek u nas dzis jak na razie ładna pogoda ,zobaczymy jak bedzie pózniej miejmy nadzieje ze nie bedzie padac ,a mój nos taki cieżki ze szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam z mokrYch Kujaw Jessi przeziębienie jeszcze Cię trzyma,czy to pozostałość . Podobno katar leczony lub nie mija po 7 dniach Ja osobiście tak nie myślę,bo w miom przypadku przeciąga się do 2 tygodni .Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.12.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No dziewczynki,niestety...taki czas z tymi chorobami.Nie da się raczej nie jak tego uniknąć.No chyba,że ktoś się wcześniej zaszczepił,ale o tych szczepionkach to różne opinie chodza więc ja nie jestem jakoś do nich przekonana i nei szczepiłam niekogo u siebie Mam nadz.,że tylko do nas ta świńska grypa nie przywędruje i nie urosną nam ryjki A u nas tez dziś pogoda nie za łądna.Co prawda nie pada,ale juz chłodno się zrobiło.Pewnie niedługo jakis sniezek sie pojawi Fajnie.Jakoś w tym roku nie moge się doczekac zimy i świąt.No normalnie jak niegdy!! A moje dzieci (tzn.starszy bo młody jeszcze nie kapuje o co chodzi,dlatego razem akowaliśmy prezenty ) nie mogą się doczekać Mikołaja. A wy co,juz prezenty macie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jeszcze nie mam Wcale się nie dziwię,że nie możesz doczekać sie Świąt u siebie W końcu to chyba pierwsze Święta w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.12.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Aha!!!! Już drugie!!! przeprowadzilismy się w listopadzie więc zaliczyliśmy święta,ale wigilia jak zwykle u mamusi I nie przyznaj sie ze prezentów nie masz!!! Ale w sumie w sklepach tyle zabawek ,że na pewno nie zabraknie.Wystarczy jeden dobry wypad i zabawki kupione Noi jeden dobry rachunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Mój Mały zażyczył sobie wypasioną stację meteorologiczną i jestem na etapie poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.12.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O kurcze.To masz wyzwanie!!! Widziałam w selgrosie zestaw dla chemika,jakis zestaw z planetami i wogóle o jakimś kosmosie czy co,zestaw z częściami ciała,ale stacji meteorologicznej niet Więc nie pomoge Ci gdzie by można cos takiego znajść. Co my już mamy z tymi mikołajkami.nie wystarcza juz mandarynki i lalka,czy samochód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witammmmmmmmm taka_ja & taki_on:) napisał: Poza tym STOP na budowie -jak pojedziemy, to ciut pogrzebiemy i tyle... nic ciekawego... Ty kobitko juz się dość napracowałaś więc czas na odpoczynek Odpocznę chyba, jak śnieg zasypie Dzisiaj niby mam wolne - kurczę właśnie czytam o tym VZM - zwrocie podatku... Nu sporo mi odpadło Ale na duzo nie liczyłam... Poza tym jeścio nawet nie wiem ile wyjdzie, bo musze jakoś to ugryźć -szukałam wzoru wypełnionych formularzy -to czyste jak łza są w necie Ot i mam wolneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.12.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wpadłam się tylko przywitać i miłego wieczoru życzyć......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wpadłam się tylko przywitać i miłego wieczoru życzyć......... Gospodyni nie ma Ale dziękuję w jej imieniu i swoim za życzenie dobrego wieczoru A tak w ogóle to gdzie ta Perła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam z mokrYch Kujaw Jessi przeziębienie jeszcze Cię trzyma,czy to pozostałość . Podobno katar leczony lub nie mija po 7 dniach Ja osobiście tak nie myślę,bo w miom przypadku przeciąga się do 2 tygodni .Zdrówka życzę no niestety mnie jeszcze trzyma ,jak ja nie lubie byc chora dzien dobery Perłóweczko jak humorek dopisuje bo mi rewelacyjnie hihihihiihhihiih od samego rana ,nawet w nocy nie mogłam spac z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 03.12.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czyżby znwu odcieli ją od netu?? nie,wole o tym nawet nie mysleć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Właśnie gdzie podziewają się Gosia,Iza,tylko Jessi jest na fm,ale ona chyba dlatego,że jeszcze ma ciężki nosek .Pozostałe gdzieś są,ale nas tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts