Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam :wink:

Toż te 5 tygodni to jak 5 miesięcy - jakby nie było 1 okres przeleciał tj. miesiączka -hm... dobrze że nie 5 :wink: :lol:

Na dni nie będę się rozdrabniała, bo aż serce ściska... :cry: :-? :wink:

Max to widzę, że rozrabiaka... a dziadkowie mają z nim rozrywkę ahahah...

To ja myslałam, że w tej Irlandii tak hop -siup itp. :roll: A tutaj KOLEŻANKĘ NAM ZABRALI - no tak można by napisać!

Właśnie dziewczyny zapadają w sen zimowy :wink:

Ja ciut chorowałam... jeścio mówię do mojej kumpelki przez fon, że pod łopatką mnie jakoś złapał ból i spać nie mogłam itp. A ona mi mówi - Boshe a może ty masz tę grypę ah1n1 :o

Nastraszyli tu ludzi i tę moją kumpelkę... :evil: Ale potem patrzę na objawy:

-- gorączka, zwłaszcza ta gwałtownie rosnąca. Bardzo niepokojąca może być wysoka temperatura, która nie daje się obniżyć lekami przeciwgorączkowymi.

NIE MAM

-- suchy kaszel, RACZEJ MOKRY I CZASAMI

-- katar, NIE MAM :roll:

-- bóle mięśniowo - stawowe, MAM - no ten ból pod łopatką :o

-- ból gardła, BYŁ :roll:

-- uczucie wyczerpania i ogólnego rozbicia, zmęczenie,

ZWŁASZCZA ROZBICIA - BO MISIEK SAM NA BUDOWĘ POJECHAŁ... :cry: :-?

-- brak apetytu, -TA JEM TERAZ ŻE SZOK :roll:

-- bóle w okolicy ucha, NIE MAM

-- nudności, biegunka, wymioty -BRAK

Ufffffffff...

To Ci Świnka ta moja kumpelka - tak mnie nasraszyć :wink: :D

Poza tym STOP na budowie -jak pojedziemy, to ciut pogrzebiemy i tyle... nic ciekawego... :wink:

No dziewczynki,niestety...taki czas z tymi chorobami.Nie da się raczej nie jak tego uniknąć.No chyba,że ktoś się wcześniej zaszczepił,ale o tych szczepionkach to różne opinie chodza więc ja nie jestem jakoś do nich przekonana i nei szczepiłam niekogo u siebie :roll:

Mam nadz.,że tylko do nas ta świńska grypa nie przywędruje i nie urosną nam ryjki :wink:

A u nas tez dziś pogoda nie za łądna.Co prawda nie pada,ale juz chłodno się zrobiło.Pewnie niedługo jakis sniezek sie pojawi 8)

Fajnie.Jakoś w tym roku nie moge się doczekac zimy i świąt.No normalnie jak niegdy!! :o

A moje dzieci (tzn.starszy bo młody jeszcze nie kapuje o co chodzi,dlatego razem akowaliśmy prezenty :wink: ) nie mogą się doczekać Mikołaja.

A wy co,juz prezenty macie?! :D :D

Aha!!!! Już drugie!!! 8) przeprowadzilismy się w listopadzie więc zaliczyliśmy święta,ale wigilia jak zwykle u mamusi :wink:

I nie przyznaj sie ze prezentów nie masz!!! Ale w sumie w sklepach tyle zabawek ,że na pewno nie zabraknie.Wystarczy jeden dobry wypad i zabawki kupione 8) Noi jeden dobry rachunek... :roll:

:o :o :o O kurcze.To masz wyzwanie!!!

Widziałam w selgrosie zestaw dla chemika,jakis zestaw z planetami i wogóle o jakimś kosmosie czy co,zestaw z częściami ciała,ale stacji meteorologicznej niet :-?

Więc nie pomoge Ci gdzie by można cos takiego znajść.

Co my już mamy z tymi mikołajkami.nie wystarcza juz mandarynki i lalka,czy samochód.... :-?

Witammmmmmmmm :wink:

taka_ja & taki_on:) napisał:

Poza tym STOP na budowie -jak pojedziemy, to ciut pogrzebiemy i tyle... nic ciekawego...

Ty kobitko juz się dość napracowałaś więc czas na odpoczynek

Odpocznę chyba, jak śnieg zasypie :lol:

Dzisiaj niby mam wolne - kurczę właśnie czytam o tym VZM - zwrocie podatku... :o :-? Nu sporo mi odpadło :evil: Ale na duzo nie liczyłam... :wink: Poza tym jeścio nawet nie wiem ile wyjdzie, bo musze jakoś to ugryźć -szukałam wzoru wypełnionych formularzy -to czyste jak łza są w necie :-?

Ot i mam wolneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :roll:

Witam :lol: z mokrYch Kujaw :cry:

Jessi przeziębienie jeszcze Cię trzyma,czy to pozostałość :roll: . Podobno katar leczony lub nie mija po 7 dniach :wink: Ja osobiście tak nie myślę,bo w miom przypadku przeciąga się do 2 tygodni :lol: .Zdrówka życzę :D

no niestety mnie jeszcze trzyma :cry: :cry: :cry: ,jak ja nie lubie byc chora

dzien dobery Perłóweczko jak humorek dopisuje bo mi rewelacyjnie hihihihiihhihiih od samego rana ,nawet w nocy nie mogłam spac z wrażenia :D :D :D :D :D :D