AIA 03.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ty!!!A jak one tam są to może cos ciekawego mają i robią?? a nas nie wzięły Tylko my tu podtrzymujemy atmosferę.jaka by nie było,ale podtrzymujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jak tak dalej pójdzie,to same zrobimy sobie wigilię FM przy piernikach i ciasteczkach cynamonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.12.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czyżby znwu odcieli ją od netu?? nie,wole o tym nawet nie mysleć.... Jestem...jestem..... pracowałam a po pracy to zawsze cosik do zrobienia i tak wyszło ze rzadko bywam ale dzis jestem bo wolny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.12.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien dobery Perłóweczko jak humorek dopisuje bo mi rewelacyjnie hihihihiihhihiih od samego rana ,nawet w nocy nie mogłam spac z wrażenia humorek ok u Ciebie rozumie bo budowa się rozpoczyna wiec humorek jak najbardziej wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 i kogo tu widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.12.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 prezenty ..prezenty....ah ten mikołaj takie wybory w sklepach ze trudno cos wybrać . troszkę za dużo....... moje dziewczyny mają chomika Rarytasa i chcą dla niego nowy domek..... a na dodatek chcą jeszcze żółwia ... i tak oto właśnie stane się szefową schroniska domowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.12.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 i kogo tu widzimy wróciłam z długiej podróżyyyy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a ja już obstawiałam,że utkwiłaś gdzieś na jakimś Christmasparty lub buszujesz po sklepach za prezentami dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a zapomniałam miło Cię przeczytać znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 prezenty ..prezenty....ah ten mikołaj takie wybory w sklepach ze trudno cos wybrać . troszkę za dużo....... moje dziewczyny mają chomika Rarytasa i chcą dla niego nowy domek..... a na dodatek chcą jeszcze żółwia ... i tak oto właśnie stane się szefową schroniska domowego zgadzam sie w 100% taki wybur że az zawrotu głowy można dostac ,myśmy z meżem byli w Limeryku w zeszłą niedziele w zabawkowym ,za prezentami bo w koncu mikołaj juz za 3 dni i trzeba było juz cos kupic ,moje dziewczynki to by najchętniej cały sklep chciały ze wszystkimi zabawkami ihhihihi ,a ja musiałabym chba bank obrabowac żeby tak wszystko im pokupować co by chciały hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 04.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Faktycznie z tymi zabawkami to urwanie głowy... tyle tego wszystkiego jest,ale w sumie ja to nigdy nie wiem co kupić bo te dzieciaki to już teraz chyba wszystko mają... jessi jak będziesz ten napad na bank robic to ja bym sie tez pisała.nigdy za dużo zbednej gotówki zwłaszcza na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 a ja czekam na Mikołaja,który wepchnie przez komin wór pełen gotówki ,a buta też postawię,może się na coś załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Witam kobietki i mężczyźni co się czają To i ja piszę się na ten napad -tylko gdzie, kiedy o której godzinie -mogę być jako kierowca w Irlandii nawyżej będziemy uciekać pod prąd - ale ja jak ta Zakonnica w filmach z Luis`em de Funes Z wiatrówki potrafię strzelać... Może nie za daleko... ale postraszyć mogę Nu jak napisała ASIA - gotówka zawsze się przyda, kaski nigdy za wiele..a wydatki są oj są.... Tylko kapiszonów do pistoletu nie znoszę...duzo huku robią i zawsze ich się jakoś bałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam............wpadłam nadrobić zaległości......patrzę a tu nie mam zaległości Gosia pewnie się wzięła już za porządki przedświąteczne.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam............wpadłam nadrobić zaległości......patrzę a tu nie mam zaległości Gosia pewnie się wzięła już za porządki przedświąteczne.... pozdrawiam Właśnie i ja też jestem zaskoczona taką ciszą... Albo Gosia teraz sporo pracuje - tak coś mi się wydaje Co słychać u Ciebie Gosiu? Czy Wy na święta planujecie przylot do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.12.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Co słychać u Ciebie Gosiu? Czy Wy na święta planujecie przylot do Polski? hej jestem ale jakos tak niemoge sie zebrac do pisania burza przedświąteczna poprawie się a na budowie ciszaaaaaaaaa do Polski na swieta nie lecimy koszty wysokie. bylismy w tamtym roku teraz spedzimy je tu a moze w lutym uda mi sie wyrwac na tydzien z córkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.12.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;)) http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg ho ho ho..... mikołaj boski oby ich było więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 08.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 wpadam podejrzeć co na budowie i co widzę miłego nowoczesnego mikołaja mam nadzieję że właśnie takie do mnie przyjdzie...grzeczna byłam no i mam nowutki komin serdecznie poadrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 09.12.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hmmm w sumie ja też mam nowy komin i jeszcze nie wyprobowany!! mój mikołaj jest dość chudy więc myślę,ze zmiesciłby się,ale prezent juz dostałam to chyba wejścia przez komin nie bedzie przynajmniej w tym roku... A tak pozatym to co słychac na placu boju (czyt.budowie)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts