Perłóweczka 02.05.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Edytowane 4 Maja 2010 przez Perłóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.05.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 :bash:brrrrr..... a czemu są takie małe fotki fotki są z przygotowania terenu pod drzewka. więcej fotek pózniej jak dojadą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Jak chcesz większe to musisz zrzucić przez np. fotoszoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) Bo to są miniaturki -dlatego małe, nie gra róznicy czy z fotoszoka, czy z piccasy... Jak wkleisz adres zdjątka ten http/ bla bla/ bla bla bla/ s 128/ bla bla bla. jpg. ---------> taki był wczesniej pomiędzy a to zanim wyslesz zdjątko to popraw s 128 w adresie na s 400 - wtedy masz takie zdjęcia jak ja -a to nie jest ustawione na full. Jeżeli tego nie ma w adresie.... to nic nie szkodzi... Najedż na te zdjątka -masz taka kredkę jak nacisniesz -tam, wybierz ją i wybierz np. full - zaznacz kropką. Same Ci się powiekszą -jak chcesz większe. Nu próbuj... Ale wiesz co - ja je mogę powiekszyć -wystarczy, że sobie nacisnę jedno... jest ok. Wyżej po wybraniu -odpowiedz na temat -wybrałam wersje zaawansowaną, wybrałam ikonkę za kopertą -nacisnęłam, tam wybrałam from URL - mam miejsce na wklejenie adresu i URL : potem zatwierdzam - dodaj grafikę. i mam np. takie zdjątko jak wyżej -kawusi. Małe... Ale jak najdę na na nie i nie naciskam - widze kredkę w lewym rogu tej fotki -naciskam na nią. Mam tak: zaznacz co wybierasz - gdzie ma być, jakie duze, czy tytuł Alignment http://forum.muratordom.pl/images/editor/image-none.png Brak http://forum.muratordom.pl/images/editor/image-left.png Left http://forum.muratordom.pl/images/editor/image-center.png Center http://forum.muratordom.pl/images/editor/image-right.png Right Size Miniaturka Medium Large Full Size Tytuł Description Styles Na końcu naciskasz -Zapisz.... Edytowane 3 Maja 2010 przez taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Wielkie dzięki kochane koleżanki wreszcie doszłam do tych wszystkich opcji. ja to sie denerwuje przy takich nowosciach . zawsze juz bym chciala wiedziec odrazu....ale niezawsze sie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 :eek:opowiem wam jakiego farta miał mój mąż wczoraj zdążył przyleciec do irl zaraz po tym jak ogłosili ze zamykają przestrzen powietrzną nad irlandią z powodu chmury. tzn juz mial za 15 min lądowac gdy to ogłosili bylam w szoku bo panika sie zrobila na lotnisku. zamieszanie ze ho ho..... ale na szczescie wylądował nasz farciarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 :eek:opowiem wam jakiego farta miał mój mąż wczoraj zdążył przyleciec do irl zaraz po tym jak ogłosili ze zamykają przestrzen powietrzną nad irlandią z powodu chmury. tzn juz mial za 15 min lądowac gdy to ogłosili bylam w szoku bo panika sie zrobila na lotnisku. zamieszanie ze ho ho..... ale na szczescie wylądował nasz farciarz. Współczuję nerwów:eek:,całe szczęście,że udało mu się,inaczej by koczował nie wiadomo ile i gdzie:confused: Czekam na zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Tak więc wrzuciłam fotki na kompa no to lecimy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 ten sznureczek ktory widac przed drzewkami to pastuch..... poniewaz niemoglismy sobie poradzic z naszym malym pieskiem :eek:ktory uciekał na wies, przy tym rozrywając siatke. teraz pastuch jest juz nie podłączony pod prąd bo pare razy Maxio próbował i się naciął wiec teraz juz go nawet wołami nie przyciągniesz pod siatkę. teraz to tylko taka antrapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 fiu-fiu-fiu:jawdrop:. Myślałam,że tymi tujami całą działkę obsadzisz,ale zapomniałam,że masz ogromniastą i te tuje będą zaledwie kępką zieleni.Póki co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.05.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 fiu-fiu-fiu:jawdrop:. Myślałam,że tymi tujami całą działkę obsadzisz,ale zapomniałam,że masz ogromniastą i te tuje będą zaledwie kępką zieleni.Póki co;) no coś ty . to dopiero początek. troche dokupimy jeszcze w lipcu no i potem zobaczymy co , gdzie dalej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.05.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ależ ta Twoja działka duża:eek:teraz dopiero widać ile iglaków potrzebujesz....zazdroszczę m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.05.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 ależ ta Twoja działka duża:eek:teraz dopiero widać ile iglaków potrzebujesz....zazdroszczę m2 oj duza.... ja tez myslałam ze 160 szt thuj to duzo ......ale teraz wiem ze to tylko mała kropelka. mielismy kupic wieksze drzewka ale przy kupnie mąż stwierdził ze niema sensu wydawac tylke kasy odrazu, lepiej za to kupic wiecej szt drzewek. ale to nie koniec , wiecej sadzenia w lato podczas urlopu. oj oj...... jeszcze trzeba dobrej wizjiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.05.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 oświetlenie kuchenne te kolorowe halogeny to nad barkiem. zmieniające kolor światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.05.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 oświetlenie w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.05.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Jestem w szoku:eek: Jak ładnie się zrobiło tam u Ciebie -tyle drzewek -szok:jawdrop:. Ale to nie tylko tuje tam były sadzone - świerki i to spore;) Tak ładnie z tymi halogenami i ten żyrandol w SALONIE -super, bardzo takie mi się podobają. Gosiu b. ładnie tam u WAS. No i szczerze, to faktycznie i ja dopiero zobaczyłam, jaka ta działka spora -te zdjątko z tarasiku dokładnie pokazuje;). Staw bardzo fajniutki z daleka... To w lipcu Gosiu tez przylatujesz? A mąz faktycznie -FARCIARZ;) Moja koleżanka włąsnie tak wraca jak ta sójka - z Irlandii:D Buziaki Ciotka - oświetlenie b. ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.05.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 drzwi wewnętrzne wstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts