Perłóweczka 07.05.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Buziaki Ciotka Hej ciotka . miło że wpadłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.05.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 oto moja sypialnia-hmmmmm...... początek sypialni zamysł jest taki żeby była jasna i delikatna . to jest tylko początek wiec na docelowy wygląd trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.05.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 czas na kinkieciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.05.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 wiosna, wiosna......więc czas na budowę altany. czas wyjąć projekt z szuflady mama biega z grabkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Coraz piękniej u Ciebie,najbardziej mnie ciekawi ,sypialnia;) zapowiada się cudnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.05.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Hej ciotka . miło że wpadłaś. Witaj Ciotka;) Aj nawet nie wpsomne ileż to ja mam teraz zaległości, moje komentarze i dziennik znowu w czeluściach, ale tak to jest, wracamy wieczorkiem, teraz też wróciliśmy z godzinkę temu i na szybkiego gotowałam spagetti. Gosiu kinkiety wyglądają SUPER w sypialni, a ta tapeta już fajniutko wygląda z tymi zasłonkami w oknie. Tak delikatnie. Mi już się podoba, a czekam na końcowy efekt:D Nu a altanka widzę, że nie aż taka mała. Mama z grabkami, a tata to chyba trzymał wcześniej rurę -taki w różowej koszulce;) Kierownik pilnuje bacznie:D. Podobaja mi się też te drzwi wewnętrzne. Ładne są i tak domowo u Ciebie, przed domkiem tez fajniutko... Tylko powzdychać jak się widzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.05.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Zegar coś źle pokazuje godzinę bo jest 17.11, a ten wyświtla post o 15.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 I co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.05.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 I co słychać a dzięki . spokojnie....bo deszczyk pada i niemozna dalej działac z altaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 deszcz potrafi być upierdliwy,pada często wtedy kiedy nie ma:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.05.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 u nas panowie budują nam tylko po swojej pracy etatowej wiec niezawsze mogą i niezwsze im pogoda pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 20.05.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Wreszcie dotarłam.... witam dziewczynki po dłuuugiej przerwie... to nowe forum mnie wykańcza.... Pozdrówki zostawiam AAAAAAAaaaa... Perłóweczko PIĘKNIE u Ciebie!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Wreszcie dotarłam.... witam dziewczynki po dłuuugiej przerwie... to nowe forum mnie wykańcza.... Pozdrówki zostawiam Wreszcieeeeee....... Gdzie ty byłas ? szybciutko biegnij do siebie i pokazuj foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 20.05.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 hej, hej Przyznaję bez bicia,że dawno mnie tu nie było... no i mnie zatkało Tyle się zmieniło piękne te kinkieciki... tu kupiłaś czy w Pl.?? No i tapeta... też suuuper!! Kiedy wracacie?? Ja w sierpniu ps. dzięki za miłe słowa odnośnie mojej klatki schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 piękne te kinkieciki... tu kupiłaś czy w Pl.?? kinkiety kupione na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Kiedy wracacie?? Ja w sierpniu Dobre pytanie chcialabym juzzzz ale to nietakie proste. dzieci muszą skonczyc szkołe.wiec niewiem............ ps, zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.05.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Dobre pytanie chcialabym juzzzz ale to nietakie proste. dzieci muszą skonczyc szkołe.wiec niewiem............ ps, zycze powodzenia Witaj Ciotka:D Oj coś wiem o tych przeprowadzkach;) Wczesniej moja córka była młodsza i od 3 klasy podstawowej uczęszczała już na południu Polski do szkoły. Teraz stawiamy ściany itp. i nie wiem co będzie z jej 6 klasą, ostatnią w podstawowej szkole. Tak na ten ostatni rok przenosić do innej szkoły:bash: Niestety niby nie mieszkamy daleko, ale nie ma bezpośredniego połączenia busem, najpierw by musiała dojechać jednym busem a potem drugim. Ona oczywiście wymyśliła, że będzie " wrazie co" (powiedzenie tutaj dzieci), rowerem! Boshe jak to rowerem pytam jej, toż deszcz, śnieg itp. Wczoraj jak stawialiśmy ściany, a córka wróciła ze szkoły zaproponowałam jej aby przyjechała rowerem i pomysł z rowerem szybko odpadł Nu szkoda mi tak ją przerzucać do nowej szkoły, do której będzie miała blisko, ale tak człek właśnie duma... " wrazie co";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.05.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witajcie dziewczyny jestem w szoku....przez tą powodz. strasznie sie boimy poniewaz ja do wału mam pol kilometra a do wisly 1-2km. woda idzie juz w nasza strone i niedługo osiwiejeeee na odleglosc nie mozna nic zrobic, a i pewnie bedac tam to tez za wiele bym nieporadziła bo to żywioł ciezko jest tak czekac i ogladac co juz zostało zniszczone . powiedziałam rodzicą zeby tylko ratowali naszego psa, a reszta w rękach Boga. strasznie sie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 23.05.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witaj Gosia:hug: Nie wiedziałam że macie tak blisko do Wisły i wałów:jawdrop: Gosieńko kochana trzymam MOCNOOOOO kciuki za Was, żeby wały wytrzymały. Zobaczysz skończy sie na strachu......życzę Ci z całego serca, żeby wały okazały się bardzo mocne a fala powodziowa była u Was słaba i szybko opuściła wasze tereny............. Zaległości w Twojej galerii nadrobiłam ale to nie czas i nastrój żeby pisać...........będę zaglądać........mam nadzieję że to szybko się skończy...... Gosia trzymaj się..........jesteśmy z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witajcie dziewczyny jestem w szoku....przez tą powodz. strasznie sie boimy poniewaz ja do wału mam pol kilometra a do wisly 1-2km. woda idzie juz w nasza strone i niedługo osiwiejeeee na odleglosc nie mozna nic zrobic, a i pewnie bedac tam to tez za wiele bym nieporadziła bo to żywioł ciezko jest tak czekac i ogladac co juz zostało zniszczone . powiedziałam rodzicą zeby tylko ratowali naszego psa, a reszta w rękach Boga. strasznie sie boję Gosiu:hug: Mam nadzieję, że aż tak blisko nie dopłynie... Ja tydzień temu byłam w szoku, ale u nas musiałoby być ponad 80 cm wody i najpierw zalałoby cała miejscowość, my oddaleni od drogi jestesmy o 100 metrów, ale w 1997 roku przeszła tylko fala -zatopiła innym piwnice, innym nie. Ziemia za to jak gąbka, jak zaczeło byc cieplej, to jak zaczeła woda parować, to nie mogliśmy wjechać pod dom.... Woda koło domu -z pół -wód gruntowych jak szybko sie pokazała, tak szybko zniknęła. Jak uniesiemy się z ziemia kiedyś wyżej, te 80 cm to będzie ok. Tym samym nasze ogrodzenie będzie wyższe. Oglądam TV i jestem w szoku. Tato mi dzisiaj mówił, że Malbork może być zalany także -no szok... tyle miast, tyle wsi i miejscowości... ja jestem w szoku. Gosiu może nie będzie tak źle. Trzymam mocno kciuki... Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts