Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

ogrodzenie mi sie podoba z przodu domku gorzej ten słup zaraz za nim :) że też z boku działki nie postawili go :)

Witam.

wiem wiem.....ten słup !!!!! no ale nie ma bata na to ..niestety!

on juz sobie tak stał od lat. ja juz sie z nim oswoiłam . staram sie nie widzziec go hi hi hi....

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Gosienko

widze że wszytsko w porządku i wielka fala do ciebie nie doszła,bardzo się cieszę !!! :):)

fala była tuż tuż.....koło nas . woda siegała do wału bardzo wysokoooo, ale na szczescie wszystko wytrzymało i jest ok, ale tak bardzo sie balismy ze szokkkkk. wszyscy ludzie byli na nogach bo niemogli spac. kazdy pilnował jak mógł.

teraz jest u wielu problem z wodą koło domu lub w piwnicach. poniewaz gdy za wałem woda opada to przed wałem gdzie niski poziom to zalewa i podmywa. są miejscowe podtopienia. domy obłożone workami, pompy działają, ludzie pracują.....

niech ten koszmar juz od nas wszystkich sobie pojdzie.......

Oj, Gosiu u mnie dużo się dzieje...

najważniejsze... zmieniam pracę... od 14 idę do nowej.. więc tu muszę zostawić to wszystko jakoś poukładane... i życie przestawić troszkę... i boję się okrutnie :(

ale co zrobić...

a poza tym z tym nowym forum nie dogaduję się najlepiej :( tamto mi mimo wszystko bardziej odpowiadało...

Mi też ulzyło, gdy zajrzałam i przeczytałam, że wszystko jest dobrze.... kamień z serca....

Niestety u nas znowu kolejne opady i powodzie... Makabra... poraz 3 odwołano wycieczkę, już dzieci cieszyły się, że pojadą w Tatry a tutaj Zakopianka nieczynna i wycieczka odwołana. Poza tym denerwowałabym się wiedząc, że pada i taka sytuacja.

Wczoraj była okropna burza i chyba jakieś oberwanie chmury, świata nie było widać... moment podniósł się poziom Uszwicy i rowu. Ale teraz już mają mniejszy. Tylko niestety pozalewało tutaj mieszkańców.

Inne miejscowości znowu walczą przed kolejna falą, mam nadzieję, że tam u WAS wszystko już dobrze.

Pozdrawiam Gosiu...

Oj, Gosiu u mnie dużo się dzieje...

najważniejsze... zmieniam pracę... od 14 idę do nowej.. więc tu muszę zostawić to wszystko jakoś poukładane... i życie przestawić troszkę... i boję się okrutnie :(

ale co zrobić...

a poza tym z tym nowym forum nie dogaduję się najlepiej :( tamto mi mimo wszystko bardziej odpowiadało...

Olu zawsze człek boi się tego, co nieznane, tego nowego, ale strach ma wielkie oczy.;) Zobaczysz wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki:D

Cześć dziewczyny!!

Daję znak życia,ale powiem wam ,że ja,to jak oz-ciężko się dogaduję z nowym forum....a ostatnio jak zdjęcia próbowałam wkleić,to siedziałam z godzinę chyba....

no nic,jakoś przebrniemy i się nauczymy :)

Kurcze z tymi powodziami,to naprawdę szkoda gadać....tak mi żal tych ludzi wszystkich... :( w szkole była zbiórka niby,rzeczy dla poszkodowanych,ale wiem ,że to tylko kropla w morzu....ale mi spasowało,powiedzenie.....odpowiednie do sytuacji....kurczę!!

Ale Gosiu!! ciesze się również,że u Ciebie ok wszystko.

Trzymam kciuki za dalsze pracę,bo efekty są świetne!!:)

Ja zaglądam jakby co,tylko nie zawsze mam czas się wypowiedzieć :p

Całuski,pozdrawiam

Witaj, śliczny ten kinkiecik. Możesz napisać gdzie taki można kupić.

Hej :)

kinkiecik jest śliczny na żywo i daje piękne światło.:yes:

kupiłam na allegro i coś czuje ze dzis znowu porobie zakupy u tego sprzedawcy :yes:

podaje link

http://allegro.pl/item1077173097_kinkiet_2_plomienny_nowosc.html

Ale Gosiu!! ciesze się również,że u Ciebie ok wszystko.

Witamy wreszcie Asie .

teraz nadciąga wielkimi krokami druga fala. nasze tereny bronią sie jak mogą . woda to jest straszny żywioł !

pogoda w tym roku nierozpieszcza !!!!!!!!

Asiu wpadaj częściej. pokarz co sie dzieje w twoim pieknym ogrodzie ? pewnie wylegujesz sie czesto w mebelkach ogrodowych ?