Perłóweczka 02.06.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ogrodzenie mi sie podoba z przodu domku gorzej ten słup zaraz za nim że też z boku działki nie postawili go Witam. wiem wiem.....ten słup !!!!! no ale nie ma bata na to ..niestety! on juz sobie tak stał od lat. ja juz sie z nim oswoiłam . staram sie nie widzziec go hi hi hi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Czesc Gosienko widze że wszytsko w porządku i wielka fala do ciebie nie doszła,bardzo się cieszę !!! :) fala była tuż tuż.....koło nas . woda siegała do wału bardzo wysokoooo, ale na szczescie wszystko wytrzymało i jest ok, ale tak bardzo sie balismy ze szokkkkk. wszyscy ludzie byli na nogach bo niemogli spac. kazdy pilnował jak mógł. teraz jest u wielu problem z wodą koło domu lub w piwnicach. poniewaz gdy za wałem woda opada to przed wałem gdzie niski poziom to zalewa i podmywa. są miejscowe podtopienia. domy obłożone workami, pompy działają, ludzie pracują..... niech ten koszmar juz od nas wszystkich sobie pojdzie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Teraz gdy masz całą tą nerwówkę za sobą i możesz już pomyśleć o czymś innym,to poproszę Cię o nr.tel (jeśli masz) to tej hurtowni gdzie kupowałaś krawężniki pod płot. Pozdrawiam:) Asiu musze poszperac w necie bo niemam numeru. dam znac oki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Gosia jak się cieszę, że Was oszczędziło..... Super wiadomość!!!!!!! Trzymaj się kochana i cudnej pogody życzę dzieki kochana czekam na fotki od mamy z zalanej okolicy. wrzuce jak cos dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 całe szczęście Gosiu! ufff oj tak ! ufffffffffffffffffff dzięki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.06.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Gosiu, bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Gosiu, bardzo się cieszę Dzięki miło Cię widzieć po latach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 02.06.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Oj, Gosiu u mnie dużo się dzieje... najważniejsze... zmieniam pracę... od 14 idę do nowej.. więc tu muszę zostawić to wszystko jakoś poukładane... i życie przestawić troszkę... i boję się okrutnie ale co zrobić... a poza tym z tym nowym forum nie dogaduję się najlepiej tamto mi mimo wszystko bardziej odpowiadało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.06.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Mi też ulzyło, gdy zajrzałam i przeczytałam, że wszystko jest dobrze.... kamień z serca.... Niestety u nas znowu kolejne opady i powodzie... Makabra... poraz 3 odwołano wycieczkę, już dzieci cieszyły się, że pojadą w Tatry a tutaj Zakopianka nieczynna i wycieczka odwołana. Poza tym denerwowałabym się wiedząc, że pada i taka sytuacja. Wczoraj była okropna burza i chyba jakieś oberwanie chmury, świata nie było widać... moment podniósł się poziom Uszwicy i rowu. Ale teraz już mają mniejszy. Tylko niestety pozalewało tutaj mieszkańców. Inne miejscowości znowu walczą przed kolejna falą, mam nadzieję, że tam u WAS wszystko już dobrze. Pozdrawiam Gosiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Oj, Gosiu u mnie dużo się dzieje... najważniejsze... zmieniam pracę... od 14 idę do nowej.. więc tu muszę zostawić to wszystko jakoś poukładane... i życie przestawić troszkę... i boję się okrutnie ale co zrobić... a poza tym z tym nowym forum nie dogaduję się najlepiej tamto mi mimo wszystko bardziej odpowiadało... Olu zawsze człek boi się tego, co nieznane, tego nowego, ale strach ma wielkie oczy. Zobaczysz wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 05.06.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Cześć dziewczyny!! Daję znak życia,ale powiem wam ,że ja,to jak oz-ciężko się dogaduję z nowym forum....a ostatnio jak zdjęcia próbowałam wkleić,to siedziałam z godzinę chyba.... no nic,jakoś przebrniemy i się nauczymy Kurcze z tymi powodziami,to naprawdę szkoda gadać....tak mi żal tych ludzi wszystkich... w szkole była zbiórka niby,rzeczy dla poszkodowanych,ale wiem ,że to tylko kropla w morzu....ale mi spasowało,powiedzenie.....odpowiednie do sytuacji....kurczę!! Ale Gosiu!! ciesze się również,że u Ciebie ok wszystko. Trzymam kciuki za dalsze pracę,bo efekty są świetne!! Ja zaglądam jakby co,tylko nie zawsze mam czas się wypowiedzieć Całuski,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 10.06.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 siemka cio tam słychować?? Kiedy wracasz? Ja pakuję klamoty i wysyłam większość gratów Niebawem i ja się ewakuuję :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 12.06.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Proszę bardzo narazie pokaze kinkiet bo tapeta w rolce ,wiec dobrze niewidac ale gdy bede w sklepie to pstrykne fotkę takie oto dwa kinkiety będą w sypialni http://www.fotoszok.pl/upload/60f3dcda.jpg Witaj, śliczny ten kinkiecik. Możesz napisać gdzie taki można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witaj, śliczny ten kinkiecik. Możesz napisać gdzie taki można kupić. Hej kinkiecik jest śliczny na żywo i daje piękne światło. kupiłam na allegro i coś czuje ze dzis znowu porobie zakupy u tego sprzedawcy podaje link http://allegro.pl/item1077173097_kinkiet_2_plomienny_nowosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Kiedy wracasz? Witam . ja sie pakuje ale mój wyjazd bedzie krótki. poniewaz jade 21 czerwca zawiesc moje córki do Polski na wakacje do dziadków. wracam 25 czerwca. ale pakowania to jest sporooooo . spakowac dwie panny na prawie dwa miesiace to wielki wyczyn !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale Gosiu!! ciesze się również,że u Ciebie ok wszystko. Witamy wreszcie Asie . teraz nadciąga wielkimi krokami druga fala. nasze tereny bronią sie jak mogą . woda to jest straszny żywioł ! pogoda w tym roku nierozpieszcza !!!!!!!! Asiu wpadaj częściej. pokarz co sie dzieje w twoim pieknym ogrodzie ? pewnie wylegujesz sie czesto w mebelkach ogrodowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Z nowości budowlanych : - altana rośnie - wczoraj zostały zmienione drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 drzwi zewnętrzne zostały wczoraj wymienione. troche z tym było pracy poniewaz elewacja gotowa, wiec nietak prosto. kolor biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 altanka rośnie i zaczyna juz powstawać dach wiec niedługo jest szzansa na grilla lub wędzenie .....miam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 troszkę fotek z podtopionych terenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts