Perłóweczka 13.06.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 A teraz czas na naszego SŁODZIAKA - MAXIA pilnuje dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Altanka rośnie i jest fajniutka, już dawno tez znalazłam jej projekt, podoba mi się w niej ta wędzarnia...http://img94.imageshack.us/img94/6677/3demoticon200.gif Oj napewno jeszcze usiądziecie sobie w niej;) Nie zafajne te zalane tereny... Ależ wyrósł ten MAX, fajny psina;) To niedługo do Polski, niby kilka dni, ale OGROMNA radość http://img261.imageshack.us/img261/6289/3demoticon196.gifCzas szybko leci, nie dziwię się, że juz pakowanie! Tym bardziej, że córcie na wakacje wylatują. Pozdrawiam Ciotka:D Edytowane 13 Czerwca 2010 przez taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 14.06.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Boshe,ale Ci zazdroszczę tej altany!!!! Mój mąż teraz,to zupełnie nie ma czasu i chyba doczekam się za dwa lata najwczesniej... Ale też mi się marzy murowana.Tylko chyba z jakiegos kamienia...albo cegły takiej starej.Zresztą nawet mam zdjęcie,gdzieś znalazłam i wiem jak ma wyglądać Co u mnie baaaaardzo rzadko się zdarza,żebym wiedziała co tak na prawdę chcę... Kurcze,a dziś pogoda znowu kijowa.Syn pojechał na wycieczkę do Krakowa,mam nadz.,że padac nie będzie.Bardzo.... Gosiu,ale w stawie,to chyba też wody mieliście sporo po tych ulewach? Dobra,zmywam się bo mama na kawuśke zaraz ma wpaść.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.06.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Grill,wędzarnia,fiu,fiu;) super coraz lepiej i fajniej . Jak przylatujesz 21,a wylatujesz 25 to się nie spotkamy,bo ja w tygodniu jestem w Chełmnie. Ale od początku lipca,będę już praktycznie cały czas w domu(w pobliżu Ciebie) więc zapraszam na kawę. Nr.tel wysyłam na prv, odpisz jeśli dojdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.06.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 psina do wytarmoszenia i ta grilo-wedzarnia-super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Pozdrawiam Ciotka:D Ciotka Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2010 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 psina do wytarmoszenia oj... napewno go wytarmosimy trochę w wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 . Jak przylatujesz 21,a wylatujesz 25 to się nie spotkamy,bo ja w tygodniu jestem w Chełmnie. Ale od początku lipca,będę już praktycznie cały czas w domu(w pobliżu Ciebie) więc zapraszam na kawę. Nr.tel wysyłam na prv, odpisz jeśli dojdzie;) szkoda ze Cie niebędzie , ale przyjezdzam potem 30 lipca do 16 sierpnia . wiec szansa na kawke jest wieksza nr tel doszedł. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Boshe,ale Ci zazdroszczę tej altany!!!! Mój mąż teraz,to zupełnie nie ma czasu i chyba doczekam się za dwa lata najwczesniej... Ale też mi się marzy murowana.Tylko chyba z jakiegos kamienia...albo cegły takiej starej.Zresztą nawet mam zdjęcie,gdzieś znalazłam i wiem jak ma wyglądać Asiu napewno mąż zbuduje ci altankę fajny plac zabaw dla dzieci zrobił wiec i altankę zrobi my naszą tez planujemy czyms obłożyć . jak pojade to mam zamiar cos znalesc. zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 a tak wygląda dom z nowymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 14.06.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wasza perłóweczka wygląda super. My budujemy podobny domek z wyglądu tylko większy dom w rododendronach 6p. Jesteśmy na etapie krycia dachu.Dom w perłówce wydawał nam się mały ale teraz jak rodosek sobie stoi to wygląda jak loch. Mógłby być mniejszy. Będę sledziła wątek. Jakie zmiany zrobiliście w środku po stronie garażu tam jest pokój i nad garażem też? Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Jakie zmiany zrobiliście w środku po stronie garażu tam jest pokój i nad garażem też? Fajnie to wygląda. Witam my tez myslelismy o rodo 6 ale troche wydawal mi sie za duzy metrażowo. ale tak to jest prawie identyczny z zewnetrznej strony zalezy kto jakie przestrzenie lubi . napewno odnajdziesz sie szybko w swoim domku. i bedzie wiecej urządzania u nas sa okna w stronie garazu poniewaz tam jest malutkie oddzielne mieszkanko moich rodzicow. oni maja wejscie od tyłu i ich jest mniejsza czesc domu ale dolna bo w gornej maja tylko sypialnie w połowie a w drugiej polowie my mamy sypialnie nalezaca do duzej czesci. zapraszam czesciej ps. a gdzie znajde fotki twojego rodo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga-gaga 15.06.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Wstyd się przyznać ale nie wiem jak się wkleja zdjęcia i jak zrobić link. Jak dojdę do tego to zamieszczę. U mnie dziś się roboty na dachu znowu zaczeły. Ja mam już dość ekipa kryje mi 3 tydzień. To leje i się nie da, to idą na inną budowe bo z doskoku robią 2 naraz, to upały. Nie mam już sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam ciotka;) Domek bardzo ładnie sie prezentuje, a te drzwi.... fajneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! I wiesz co, ja niechciałam czerwonej blachodachówki -bo naookoło wszyscy mają, a ta WASZA mi się bardzo podoba z tym kolorem elewacji plus te białe okna i drzwi - bardzo ładnie, takie ciepłe barwy ma. Dzisiaj 20-sty, jutro LOT MACIE:lol2: Dobrego lotu i lądowania;). Pozdrawiam ciotka i mam nadzieję, że z tą drugą ciotką -Kamlotkową w tym lipcu się spykniecie na kawusię, przy okazji zrobicie fotki i prześlecie trzeciej ciotce:wave: --------- > mi;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.06.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Wstyd się przyznać ale nie wiem jak się wkleja zdjęcia i jak zrobić link. Jak dojdę do tego to zamieszczę. U mnie dziś się roboty na dachu znowu zaczeły. Ja mam już dość ekipa kryje mi 3 tydzień. To leje i się nie da, to idą na inną budowe bo z doskoku robią 2 naraz, to upały. Nie mam już sił. Nie martw się aga - gaga, MY tez mieliśmy przeboje -najpierw z kolorem blachodachówki, potem dostawą z kolejnym kolorem i kładliśmy, kiedy było zimno, deszcze padały, więc też czułam, że brak mi sił, bo czas nagli. Będzie dobrze, zobaczysz;) Życze powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia.piotrek 20.06.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Przeglądam Twoją galerię i zachwycam się Twoim domkiem. Slicznie to wszystko sie komponuje, domek prosty ale bardzo ładny, kolory dachu, elewacji, obejscie, staw Zazdroszczę, oczywiscie w pozytywnym sensie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.06.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Przeglądam Twoją galerię i zachwycam się Twoim domkiem. Slicznie to wszystko sie komponuje, domek prosty ale bardzo ładny, kolory dachu, elewacji, obejscie, staw Zazdroszczę, oczywiscie w pozytywnym sensie Pozdrawiam Witaj Bardzo mi miło że Ci sie podoba nasz dom. dodam ze mi takze sie bardzooooo podoba jak sobie przypomne jak działka wygladała rok albo dwa lata temu to jest wielkaaaa różnica. wiele pracy trzeba było włożyc ale sie opłacało i jeszcze wiele przed nami ......... serdecznie pozdrawiam i zapraszam czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.06.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 I wiesz co, ja niechciałam czerwonej blachodachówki -bo naookoło wszyscy mają, a ta WASZA mi się bardzo podoba z tym kolorem elewacji plus te białe okna i drzwi - bardzo ładnie, takie ciepłe barwy ma. hej ciotka powiem ci ze wczesniej nieprzepadalam za tego typu barwami ale gdy zobaczyłam juz powsały nasz dom i szukalismy kolorow to wybory nasze wychodzily kolo tych barw i jakos niewyobrazalam sobie innych kolorow. jezeli chodzi o elewacje to spodziewalam sie innego odcienia ale to tak jest jak sie wybiera z malutkiego skrawka koloru. ale sie juz przyzwyczaiłam i jest super. gdy byl dom budowany to mial byc kolor dachu czarny albo brazowy, ale w praniu to sie duzoooo zmienia. u nas sasiedzi ktorzy teraz sie kolo nas wybudowali to 3 z nich ma dach koloru ceglastego a jeden jest braz wiec nasz tak troche krzykliwy kolor sie troszke wyroznia a co do okien i drzwi białych to tez sie na nie uparłam , a wszyscy zaraz wokolo: ale czemu biale..... bo mogliscie kolor dac bo bedą sie brudzic a ja powiem NIE !!!!! to co to ma to znaczyc ze wy to brązowych to nie myjecie bo mają kolor!!! brudza sie tak samo tylko ze nie jest tak widoczne. a mi sie podobają takie wiec sobie takie sprawilam. teraz patrząc na całosc utwierdza mnie przekonanie ze to był dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.06.2010 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dzisiaj 20-sty, jutro LOT MACIE:lol2: Dobrego lotu i lądowania;). DZIŚ JUŻ 21-szy. Pije własnie kawusie. jestem spakowana , zwarta i gotowa. lot mam o 17.10 lece z córkami : 3 duze walizki + 3 miejsze walizki podreczne:eek: :eek: juz mi sie chce smiać jak ja bede wygladac !!!!! jak ciotka klotka z Ameryki z tobołkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.06.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Pozdrawiam ciotka i mam nadzieję, że z tą drugą ciotką -Kamlotkową w tym lipcu się spykniecie na kawusię, przy okazji zrobicie fotki i prześlecie trzeciej ciotce:wave: --------- > mi;). :lol2: ja tez mam nadzieje ze sie spykniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts