AIA 21.06.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No to Gosiu,dobrego lotu i szkoda,że my się "spyknąć' nie możemy... A jeśli chodzi o walizki,to nie przejmuj się-każda szanująca się kobieta ma duży bagaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 No to Gosiu,dobrego lotu i szkoda,że my się "spyknąć' nie możemy... A jeśli chodzi o walizki,to nie przejmuj się-każda szanująca się kobieta ma duży bagaż O to prawda;). Potwierdzam A$ia ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.06.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 :lol2: ja tez mam nadzieje ze sie spykniemy Zaproszenie aktualne:). A Gosia już pewnie w domu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 No to Gosiu,dobrego lotu i szkoda,że my się "spyknąć' nie możemy... A jeśli chodzi o walizki,to nie przejmuj się-każda szanująca się kobieta ma duży bagaż To prawda Asiu . trzeba sie szanować więc bagażu nigdy za wiele :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Zaproszenie aktualne:). A Gosia już pewnie w domu:rolleyes: byłam i wróciłam. to był czysty maraton . wstawałam o 5 i niemogłam sie nigdy wyrobić bo brakowało mi pare godzinek. ale juz niedługo i lece na dłuzej wiec bedzie tez czas na polezenie na trawce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Zdjęcia są ale niezaduzo bo z nowosci to buduje sie ciągle małymi kroczkami Altana. z rzeczy załatwionych to : - złożone papiery o zaczęciu budowy garażu. - dziennik budowy odebrany -geodeta umówiony - blachodachówka na altane zamówiona -polbruk do altany kupiony, jest juz na działce -płytki klinierowe do altany kupione -płytki kamienne do altany kupione -piasek przywieziony -stal do fudamentow garazu.juz na działce -bloczki 390 szt. juz na dzialce -wata na ocieplenie strychu kupiona -drzwi na cały parter tez dokupione -klamki do drzwi wew dokupione -cement + kleje kupione oto dowody ze nielezałam bezczynnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 troszkę altany- dodam ze pierwszy grill sie juz odbył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 takim kamieniem bedzie obłożona sciana altany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Rozpoczelismy sezon letni. nasz mały prywatny spływ na stawie przyszedł tez czas na rozłozenie sprzetów letnich. żeby sie dzieciom nie nudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 ale fajny spływ!!!!!!! zazdroszcze Ci .........też bym tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 27.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 tylko jedno ciśnie mi się na ustałałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witaj ciotka! Miałam jakiegos lenia, ale ciągneło mnie na FM żeby chocby zerknąć, czy wróciłaś, czy Gosia - nasza mama dała jakiś znak, nu i siadłam teraz. Fajniutko tam u WAS, dziewczyny sobie popływają, dla nich frajda takim pontonikiem powiosłować, a do kąpieli widzę basen;) To rodzice dla ochłody sobie mogą w ciepłe dzionki posiedzieć chwilkę. Altanka już super. A dlaczego pozwolenie na garaż? Wiekszy jak 32 m2 ? Bo tak jak w naszym przypadku to jest to budynek gospodarczy z garażem, ale w tym roku nie damy rady, bo to jednak spory budynek. ale jak będzie, to będzie gdzie wstawić rowery i zastapi nam piwnicę. To kiedy planujesz wybrac się do PL na dłużej? W sierpniu? Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 28.06.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 siemka chciałabym bym dzieckiem i poszaleć u Ciebie za domem... ale cóż... stara dup.. jestem i tego nie zmienię Co słychować poza rozpoczęciem sezonu wakacyjnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 siemka chciałabym bym dzieckiem i poszaleć u Ciebie za domem... ale cóż... stara dup.. jestem i tego nie zmienię Kasiu nic niestoi na przeszkodzie zebysmy sobie takze poszalały. uwierz mi stare doopy tez mogą sie pobawic i to niezle. u nas to juz babcia z dziadkiem plywali z dziewczynami w basenie. kazdy pokolei jezdził gokardem, i nikt koło trampoliny nie przeszedł obojętnie wiec...... ....... a pogoda teraz sprzyja do takich zabaw. jest cudnieeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A dlaczego pozwolenie na garaż? Wiekszy jak 32 m2 ? tak , bedzie wiekszy. dwa stanowiska+ pom, gospodarcze+pomieszczenie na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2010 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 To kiedy planujesz wybrac się do PL na dłużej? W sierpniu? Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... hej ciociuuuuu ja lece z mezem 30 lipca do 16 sierpnia wiec troche dłuzej :) juz niemoge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 a do kąpieli widzę basen;) tak. poniewaz w tamtym roku ciagle siedzieli z dziadkami nad jeziorami ale w tym roku niema takiej mozliwosci z powodu powodzi. jest tak straszny , nieznosny smród nad jeziorem i za wałem ze szok . dlatego nici z kąpieli tam. musiałam je zaopatrzyc w basen i dla babci koniecznie hustawka zeby mogła relaksujac sie pilnowac dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.06.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Widzę, że ów garaż spory i tez fajniutki projekt;) Ojej ja zapomniałam, że faktycznie po tych powodziach to ta woda taka, że tężec i inne choroby murowane! To faktycznie, tylko basen. A z tą huśtawką dla babci -dobry pomysł Gosiu szybko zleci i tylko patrzeć jak sobie odpoczniecie też z mężem, teraz cisza w domu, aż brak hasału -co? Buziakiiiiiiiiiiiii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 01.07.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 hejbyłam wczoraj na ogladaniu drzwi tarasowych suwanych u jednego pana i co moj oczy ujżały?http://img651.imageshack.us/img651/656/dsc02291c.jpgnie przypomina ci to czegoś? na dodatek stwierdziłam, wraz z inwestorem, że jak się postarasz to zobaczysz mój Z40 z Perłóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 hej byłam wczoraj na ogladaniu drzwi tarasowych suwanych u jednego pana i co moj oczy ujżały? http://img651.imageshack.us/img651/656/dsc02291c.jpg nie przypomina ci to czegoś? na dodatek stwierdziłam, wraz z inwestorem, że jak się postarasz to zobaczysz mój Z40 z Perłóweczki :cool::cool:hhhhmmmmmmm....... jakby mój domek Lena ale z Ciebie świetny detektyw . widze ze byłaś u naszego sąsiada . A niewidziałaś tam gdzies moich dzieci hasających w pobliżu ? są na wakacjach w Polsce to teraz juz wiesz gdzie mieszkamy wiec zapraszamy po 30 lipca na kawką razem popróbujemy wypatrzyc twoj domek z balkonu .... ps. ale mi się mordka uśmiechnęła ja zobaczyłam twój post ze zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts