Gosia80 31.05.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 To bardzo ładnie z Waszej strony Nie wszyscy by tak postąpili. A ja wcześniej się zastanawiałam dlaczego przerobiliście garaż na mieszkanie. Ciekawi mnie jaka to wieś koło K. bo ja też nie z samego K. Już niedługo urlop, co? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 31.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dzień dobry domek pieknieje w oczach a buda...od czegos trzeba zacząć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.05.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ciekawi mnie jaka to wieś koło K. bo ja też nie z samego K. Grabówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.05.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Już niedługo urlop, co? tak 20 dni zostało , ale to bedzie 5 dniowy szybki urlopik. a dwu-tygodniowy będzie od 8 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 31.05.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a buda...od czegos trzeba zacząć też tak myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 fajnie że będziesz miała rodziców tuż obok.a kiedy zamierzacie się sprowadzić na stałe do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No,tak najlepiej zacząć od budy.A co tam,że może sobie kota kupicie Nie no,żartuję! Ja tez jak widzę te ładne budy to i psa chce miec,ale narazie jakos nie bardzo mi się spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a kiedy zamierzacie się sprowadzić na stałe do Polski sama naprawde nie wiem. czym bliżej do końca wykończenia domu to tym bardziej mnie ciągnie do powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No,tak najlepiej zacząć od budy.A co tam,że może sobie kota kupicie Asieńko napewno będzie to pies , bo nie lubie kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Moja droga,myślę że nie będziesz miała wyjścia,tylko się do nich przyzwyczaić Wiadomo na wsi pełno jest kotów chodzących swoimi ścieżkami,przebiegającymi przez działke sąsiadów Chyba,ze wyszkolisz psa, który odzwyczai koty od utartych szlaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Moja droga,myślę że nie będziesz miała wyjścia,tylko się do nich przyzwyczaić Wiadomo na wsi pełno jest kotów chodzących swoimi ścieżkami,przebiegającymi przez działke sąsiadów Chyba,ze wyszkolisz psa, który odzwyczai koty od utartych szlaków tak na codzień to powiem że koty mi nie przeszkadzają lubie pogłaskać itd ale osobiscie bym nie chciała mieć. trochę to dziwne ale tak jest moja Droga jak tam po weselisku ??? żyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zyję wybawiłam się i mam zaprawę przed kolejnym, mojej siostry w lipcu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 wybawiłam się i mam zaprawę przed kolejnym, mojej siostry w lipcu takiej to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 01.06.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 co do kotow to ja tez ich nie lubie.ale mamy tu takiego dzikiego kota co przychodzi do nas na działke.Jak mam jakies resztki to mu daje na miseczkę.jest bardzo łowny,wiec może na jesień myszy bedzie łapał w piątek nas zaskoczył bo upalował ptaka i przyniósł nam na taras Maż szybko ptaka wyrzucił,żeby dzieci nie widziały.Kolezanka powiedziała,że to rodzaj wdzięczności za jedzenie ....tylko ja dziękuje za taka wdzięczność. Kamlotek-też potańczyłabym na weselu,a u nas same komunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zyję wybawiłam się i mam zaprawę przed kolejnym, mojej siostry w lipcu ja 27 grudnia byłam na weselisku siostry powiem ze było extra ale miałam trochę obowiązków świadkowej więc za dużo nie mogłam poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dziewczyny jaka jest u was pogoda bo ja jestem w lekkim szoku od 3 dni w irlandii upały wczoraj zesmażyłam się jak rybka a dzisiaj wyglądam jak czerwony buraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Muszę coś ogłosić właśnie dziś po długim i żmudnym załatwianiu papierkówo kasie nie wspomnędostaliśmy pozwolenie na powiększenie stawu wymiary teraz będą 19m/29m zaczynamy załatwiać pana koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.06.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 STAW!!! To cos dla mnie Cieszę się jakby to u mnie mieli kopać... Ale fajnie,a fotki koniecznie pstrykaj. Jak możecie nie lubic kotów? Ja chciałam do domu,ale bałam sie o kanapy itp...koty sa czyste,uczą się szybko załatwiac do kuwety-nie to co psy-noi nie skakaja na ludzi i wogóle.Wieczorem mozna sobie pogłskać,nie są wymagające bardzo.No,ale ja wiem,że ktos może nie lubic.Szkoda tylko,że ja u siebie narazie nie moge mieć,a chciałm takiego kota brytyjskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 01.06.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 NO TO MOJE GRATULACJE!!!! teraz tylko pozostaje czekac na efekt koncowy A pogoda u mnie do d..y.nic tylko leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 STAW!!! To cos dla mnie Cieszę się jakby to u mnie mieli kopać... Asieńko ja też bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts