Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moja droga,myślę że nie będziesz miała wyjścia,tylko się do nich przyzwyczaić :lol:

Wiadomo na wsi pełno jest kotów chodzących swoimi ścieżkami,przebiegającymi przez działke sąsiadów :)

Chyba,ze wyszkolisz psa, który odzwyczai koty od utartych szlaków :p

tak na codzień to powiem że koty mi nie przeszkadzają :wink:

lubie pogłaskać itd ale osobiscie bym nie chciała mieć. trochę to dziwne ale tak jest :roll:

moja Droga jak tam po weselisku ??? żyjesz ? :lol:

co do kotow to ja tez ich nie lubie.ale mamy tu takiego dzikiego kota co przychodzi do nas na działke.Jak mam jakies resztki to mu daje na miseczkę.jest bardzo łowny,wiec może na jesień myszy bedzie łapał :wink: w piątek nas zaskoczył bo upalował ptaka i przyniósł nam na taras :evil: Maż szybko ptaka wyrzucił,żeby dzieci nie widziały.Kolezanka powiedziała,że to rodzaj wdzięczności za jedzenie :o ....tylko ja dziękuje za taka wdzięczność.

Kamlotek-też potańczyłabym na weselu,a u nas same komunie :roll:

STAW!!! To cos dla mnie :wink:

Cieszę się jakby to u mnie mieli kopać... :roll: Ale fajnie,a fotki koniecznie pstrykaj.

Jak możecie nie lubic kotów? :( Ja chciałam do domu,ale bałam sie o kanapy itp...koty sa czyste,uczą się szybko załatwiac do kuwety-nie to co psy-noi nie skakaja na ludzi i wogóle.Wieczorem mozna sobie pogłskać,nie są wymagające bardzo.No,ale ja wiem,że ktos może nie lubic.Szkoda tylko,że ja u siebie narazie nie moge mieć,a chciałm takiego kota brytyjskiego...