Perłóweczka 01.06.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 STAW!!! Ale fajnie,a fotki koniecznie pstrykaj. ja już teraz się przygotuje i parę kart do aparatu dokupię z kazdej strony obstrykam a nawet zanurkuje żeby od dołu pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Jak możecie nie lubic kotów? Ja chciałam do domu,ale bałam sie o kanapy itp...koty sa czyste,uczą się szybko załatwiac do kuwety-nie to co psy-noi nie skakaja na ludzi i wogóle.Wieczorem mozna sobie pogłskać,nie są wymagające bardzo.No,ale ja wiem,że ktos może nie lubic.Szkoda tylko,że ja u siebie narazie nie moge mieć,a chciałm takiego kota brytyjskiego... wiem ,wiem,wiem........ wiesz sama niewiem czemu tak jest , moze dlatego że mieszkałam w mieście i nie miałam kontaktu z kotkami ale jak mówiłam wczesniej że one mi nie przeszkadzają. czasami pogłaskam i dam mleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 NO TO MOJE GRATULACJE!!!! teraz tylko pozostaje czekac na efekt koncowy dziękuje a efektu sama jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Muszę coś ogłosić właśnie dziś po długim i żmudnym załatwianiu papierkówo kasie nie wspomnędostaliśmy pozwolenie na powiększenie stawu wymiary teraz będą 19m/29m zaczynamy załatwiać pana koparkowego W końcu Super Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 aniucha2 Kamlotek-też potańczyłabym na weselu,a u nas same komunie W końcu się doczekasz,bo jak teraz są komunie to kiedyś bedą wesela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 W końcu się doczekasz,bo jak teraz są komunie to kiedyś bedą wesela tu masz racje przeważnie jak się już zaczynają to jeden po drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.06.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 właśnie dziś po długim i żmudnym załatwianiu papierkówo kasie nie wspomnędostaliśmy pozwolenie na powiększenie stawu !!!!!!~~~~~~BARDZO SIĘ CIESZĘ~~~~~!!!!!! :D proponuję po małym tak żeby wykopy poszły dobrze http://zpierwszegotloczenia.pl/galeria/posty/obrazek-19028.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 właśnie dziś po długim i żmudnym załatwianiu papierkówo kasie nie wspomnędostaliśmy pozwolenie na powiększenie stawu !!!!!!~~~~~~BARDZO SIĘ CIESZĘ~~~~~!!!!!! :D proponuję po małym tak żeby wykopy poszły dobrze http://zpierwszegotloczenia.pl/galeria/posty/obrazek-19028.jpeg Dziękuje Małgosiu niema to jak po małym z rana będzie gdzie się pluskać w upalne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.06.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wowwwwwwwwwwwwww Perłoweczko widzę, że więcej nas tutaj u ciebie na te kawki i deserki , które wynajdzie małgosia0023 - aż slinka mi cieknie mmmniam. Perłoweczko, to fajnie, że będziesz miała i prywatność i rodziców obok. Ja mojemu tacie proponowałam, ale on twierdzi, że starych drzew się nie przesadza, a tez wiem, że tak i lepiej. Kotki i psy lubię, zawsze byłam taka kocia i psia mama. Znajomi mieli takiego kota, który jak wskoczył na kolana, a potem się wstawało i go się zganiało z kolan, to potrafił ugryźć w sama łydkę A taka grzeczniutka kotka była na kolankach... Tutaj też mieliśmy kota, ale samochód go przejechał a ten w domu był tylko na posiłkach, dostalismy go od znajomych- kota Basiora, był wykastrowany), ale zaznaczając swój teren nasikał Miśkowi do butów Ba już nawet raz spał z nami malutki kotek... zagubiony chodził u nas przed domem, moja córka martwiąc się o niego biegała z nim po sąsiadach, pytając, czy nie ich... Został na noc, bo maluśki był... wyszalał się i najdał, a żeby mi nie nasikał itp. to wolałam wziąć go do nas...do łózka. Rano budzę się... Misiek pod ścianą śpi, ja na samym rogu, a ten maluch rozwalony na środku Na drugi dzień znalazła się właścicielka... z końca drogi Bywa tak, że jedni wolą psy, inni koty... do mnie nie wiem czemu lgną i te i te...i lubię wszystkie zwierzęta. Psy często lekko mnie mnie gryzą z radości, a koty zaraz mi wskakuja na kolana... gdy jestem u kogoś w odwiedzinach. Perłoweczko domek super, czas szybko zleci, gdy przylecisz do Polski i zobaczysz go w całej jego okazałości. U Ciebie upał, a u mnie chłodno i zapowiadaja opady i 14 stopni, potem 19 (piątek), do końca tego tygodnia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wowwwwwwwwwwwwww Perłoweczko widzę, że więcej nas tutaj u ciebie na te kawki i deserki , które wynajdzie małgosia0023 - aż slinka mi cieknie mmmniam. Miśka zapraszamy i Ciebie dla ciebie specjalny kawałeczek http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/ciasto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 U Ciebie upał, a u mnie chłodno i zapowiadaja opady i 14 stopni, potem 19 (piątek), do końca tego tygodnia mam nadzieje ze będzie ładna pogoda jak pojadę do polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 03.06.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 mam nadzieje ze będzie ładna pogoda jak pojadę do polski takich rodaków zawsze Polka wita słońcem,może nawet Wam kuperki przysmaży Perłoweczko widzę, że więcej nas tutaj u ciebie na te kawki i deserki tak czy inaczej ja sie wpraszam...to wtedy pobalujemy dla ciebie specjalny kawałeczek a ja! no tak dla tej co tylko z flaszkami lata to już nikt nie pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 takich rodaków zawsze Polka wita słońcem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ,może nawet Wam kuperki przysmaży oj niech smaży ...lubie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dla ciebie specjalny kawałeczek a ja! no tak dla tej co tylko z flaszkami lata to już nikt nie pomyśli Moja Droga dla Ciebie to piekłam specjalne letnie ciacho http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/truskawka.jpg wiem że lubisz piweczko no to proszę prosto z lodóweczki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/piwko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ahahaaa... To i ja dzisiaj wpadłam ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak na babskie posiedzenie... uwaga ciasta: http://lh3.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/Siask_O5QiI/AAAAAAAAAho/cSXzottyois/tort%20%C5%9Bmietankowy.jpg Teraz kilka podskoków Kobietki i... weżmiemy po kawałeczku o tego o... http://lh3.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/SiatPJHUwmI/AAAAAAAAAiE/YynHlBFOZuA/ciasto%20czekolad..jpg mmmmmmmmmm niebo w gębie ale żeby nam nie zaschło w gardełkach i ułożyło się w brzusiach... proszę... http://lh4.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/Siat4biQ4bI/AAAAAAAAAi4/jUaEilBLvGc/szampan%201997.jpg upsssssssssssss jeścio lampeczki do winka ... http://lh4.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/Siau6_9u2mI/AAAAAAAAAjw/6wBJyMJuEQc/kieliszki-do-szampana-mo_36.jpg Prawda, że śliczniutkie a ja! no tak dla tej co tylko z flaszkami lata to już nikt nie pomyśli małgośki Zośki, Aśki i Kaśki... to pijemy...ja tam pamiętam Zalecenia po obżarstwie i lekkim wchmieleniu: 3 kóleczka dookoła domku, bloku... skopanie ogródka, wykopanie fundamentów sąsiadowi, albo sex ups... no co wybierzecie to wasze ahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa a Perłoweczka o 1 minutkę mnie wyprzedziła... to się teraz przejemyyyyyyyyyyyyyyyyyy, ale mamy imprezkę ula la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 małgośki Zośki, Aśki i Kaśki... to pijemy...ja tam pamiętam Zalecenia po obżarstwie i lekkim wchmieleniu: 3 kóleczka dookoła domku, bloku... skopanie ogródka, wykopanie fundamentów sąsiadowi, albo sex ups... no co wybierzecie to wasze ahahaha ja wykonam to wszystko po kolei żeby była pewność że się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 MIŚKA nie widzę tych pyszności na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No patrz a ja szczęsliwa bo widzę... wiesz co, niech nasze koleżanki w Twojej galerii napiszą, czy widzą te smakołyki... wszystko robię w/g zaleceń wklejania zdjęć zdjęcia są na picasa, hmm teraz to Perłoweczka zgupiałam czemu, dlaczego nie widzisz moich zdjęć... Ja widzę... No niech piszą dziewczyny... czy widzą...a jak one nie zobaczą, to dlaczego ja widzę? A jak zobaczą, to dlaczego Ty byś ich nie widziała... Wtedy będziemy dumać ahaha... Cyrk Perłoweczka... A ja nakopiowałam się takich pieknych zdjęć... poczekamy na kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts