Perłóweczka 03.06.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No niech piszą dziewczyny... czy widzą...a jak one nie zobaczą, to dlaczego ja widzę? A jak zobaczą, to dlaczego Ty byś ich nie widziała... Wtedy będziemy dumać ahaha... komunikat do dziewczyn. czy wy widzicie w wyższym poście (taka ja &taki on) foteczki bo ja ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.06.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ja też nie widzę poproszimy o udaną powtórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Droga Miśko niestety my wszystkie nie widzimy zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dziewczyny napisałam tam trochę mojej historii jak chcecie to przeczytajcie http://forum.muratordom.pl/post3401765.htm#3401765 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no to przeszłaś kochana ...nie zazdroszczę rozumiem Twoja złość i rozżalenie... u nas też były różne przygody... ...a w wykończeniówce jest ich całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A co to za firma? Uchyl rąbka tajemnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A co to za firma? Uchyl rąbka tajemnicy trudno nazwać to firmą mury sa postawione ok ale ocieplenie poddasza,sufity podwieszane-porażka a kierbud to dopiero porażka zastanawiamy sie jak on zrobił papiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no to przeszłaś kochana ...nie zazdroszczę rozumiem Twoja złość i rozżalenie... u nas też były różne przygody... ...a w wykończeniówce jest ich całkiem sporo próbujemy niemyśleć o tych zdarzeniach i niewracamy do tego niechce chwalić pózniejszych ekip przed zakończeniem budowy ale naprawde o 100% inni-lepsi. normalni ludzie z którymi można porozmawiać i dogadać się. przedewszystkim robią to co do nich należy i dobrze wykonują wszystkie prace ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ale naprawde warto przeczytać dziennik budowy Suzis - ;ku przestrodze; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 trudno nazwać to firmą mury sa postawione ok ale ocieplenie poddasza,sufity podwieszane-porażka a kierbud to dopiero porażka zastanawiamy sie jak on zrobił papiery to też masz nie zawesoło gdzie są prawdziwi fachowcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 trudno nazwać to firmą mury sa postawione ok ale ocieplenie poddasza,sufity podwieszane-porażka a kierbud to dopiero porażka zastanawiamy sie jak on zrobił papiery to też masz nie zawesoło gdzie są prawdziwi fachowcy ? W irlandii,Anglii,Norwegi i Szwecji Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 trudno nazwać to firmą mury sa postawione ok ale ocieplenie poddasza,sufity podwieszane-porażka a kierbud to dopiero porażka zastanawiamy sie jak on zrobił papiery to też masz nie zawesoło gdzie są prawdziwi fachowcy ? W irlandii,Anglii,Norwegi i Szwecji Niestety No tak racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 04.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O rany...ja na szczęście nie muszę narzekać na "fachowców",którzy u mnie robili.Nie powiem,nie jestem zadowolona ze wszystkich,ale aż tak źle nie było. No tak,niektórych ludzi wogóle nie obchodzi,że ktoś na dom może odkładał bardzo długo i jest to jego marzenie,aby zamieszkać u siebie.Nie szanuja czyjejś własności... życzę dziewczyny,oby od tej pory było tylko lepiej i wszystko szło po waszej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.06.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 O rany...ja na szczęście nie muszę narzekać na "fachowców",którzy u mnie robili.Nie powiem,nie jestem zadowolona ze wszystkich,ale aż tak źle nie było. No tak,niektórych ludzi wogóle nie obchodzi,że ktoś na dom może odkładał bardzo długo i jest to jego marzenie,aby zamieszkać u siebie.Nie szanuja czyjejś własności... życzę dziewczyny,oby od tej pory było tylko lepiej i wszystko szło po waszej mysli dobrze że u Ciebie wszystko było ok.widać po domku bo jest piękny teraz jest wszystko bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 05.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 W irlandii,Anglii,Norwegi i Szwecji Niestety _________________ no właśnie to czas wracać Dotyczy to również załóżycielki wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.06.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 W irlandii,Anglii,Norwegi i Szwecji Niestety _________________ no właśnie to czas wracać Dotyczy to również załóżycielki wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 06.06.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 nie smucimy się tylko frruuuuu do Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 06.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Fruuu do Polski,jak to mówi moj kuzyn do lepszego świata Ale czy ja wiem,czy znów taki lepszy.Ważne,że nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 06.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ważne,że nasz kurcze,jakie to prwdziwe Asia na mównicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts