Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

No niech piszą dziewczyny... czy widzą...a jak one nie zobaczą, to dlaczego ja widzę? A jak zobaczą, to dlaczego Ty byś ich nie widziała... Wtedy będziemy dumać ahaha...

komunikat do dziewczyn. czy wy widzicie w wyższym poście (taka ja &taki on) foteczki bo ja ich nie widzę :cry: :cry: :cry:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to przeszłaś kochana :roll: ...nie zazdroszczę :(

rozumiem Twoja złość i rozżalenie...

u nas też były różne przygody...

...a w wykończeniówce jest ich całkiem sporo :evil:

próbujemy niemyśleć o tych zdarzeniach i niewracamy do tego :evil:

niechce chwalić pózniejszych ekip przed zakończeniem budowy ale naprawde o 100% inni-lepsi. normalni ludzie z którymi można porozmawiać i dogadać się. przedewszystkim robią to co do nich należy i dobrze wykonują wszystkie prace :wink: ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca :roll:

trudno nazwać to firmą :evil:

mury sa postawione ok

ale ocieplenie poddasza,sufity podwieszane-porażka :evil:

a kierbud to dopiero porażka

zastanawiamy sie jak on zrobił papiery

:o to też masz nie zawesoło

gdzie są prawdziwi fachowcy ? :o

W irlandii,Anglii,Norwegi i Szwecji :wink: :( Niestety :(

No tak racja :lol:

O rany...ja na szczęście nie muszę narzekać na "fachowców",którzy u mnie robili.Nie powiem,nie jestem zadowolona ze wszystkich,ale aż tak źle nie było.

No tak,niektórych ludzi wogóle nie obchodzi,że ktoś na dom może odkładał bardzo długo i jest to jego marzenie,aby zamieszkać u siebie.Nie szanuja czyjejś własności...

życzę dziewczyny,oby od tej pory było tylko lepiej i wszystko szło po waszej mysli :D

O rany...ja na szczęście nie muszę narzekać na "fachowców",którzy u mnie robili.Nie powiem,nie jestem zadowolona ze wszystkich,ale aż tak źle nie było.

No tak,niektórych ludzi wogóle nie obchodzi,że ktoś na dom może odkładał bardzo długo i jest to jego marzenie,aby zamieszkać u siebie.Nie szanuja czyjejś własności...

życzę dziewczyny,oby od tej pory było tylko lepiej i wszystko szło po waszej mysli :D

dobrze że u Ciebie wszystko było ok.widać po domku bo jest piękny :wink:

teraz jest wszystko bardzo dobrze :wink: