Gosia80 06.06.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam Ano fajnie się mówi, frrruu do Polski, ja już to przerobiłam i się udało. Decyzja o powrocie powstała w miesiąc ale wiem że u Ciebie to nie takie proste ale życzę żeby to się stało szybciej niż się spodziewasz Pozdrawiam [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.06.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 nie smucimy się tylko frruuuuu do Polski Ja zrobie FRUUUUUU za równe 2 tyg. w sobote 20 czerw, jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.06.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Ważne,że nasz kurcze,jakie to prwdziwe Asia na mównicę zgadzam się choc dzisiaj jest cisza wyborcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.06.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 życzę żeby to się stało szybciej niż się spodziewasz [/u] mam taką nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.06.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ja zrobie FRUUUUUU za równe 2 tyg. w sobote 20 czerw no to super! ooo to zaraz tu zdięcia dawać Ano fajnie się mówi, frrruu do Polski wiemy,wiemy i rozumiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ja zrobie FRUUUUUU za równe 2 tyg. w sobote 20 czerw no to super! ooo to zaraz tu zdięcia dawać napewno będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 napewno będą myślę bo jak nie to sama wpadnę na kontrolę i nie z pustą ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 07.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam serdecznie, Niedługo rozpoczynamy budowę domu i czytając wasze posty drogie Panie mam obawy a szczególnie jeśli chodzi o wspomnianą i opisywana firmę prowadzoną przez pyskatą panią. Firma którą wybraliśmy jest równiez prowadzona przez pewną panią i mam pytanie czy można ujawnić o jaka firmę chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 napewno będą myślę bo jak nie to sama wpadnę na kontrolę i nie z pustą ręką zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Witam serdecznie, Niedługo rozpoczynamy budowę domu i czytając wasze posty drogie Panie mam obawy a szczególnie jeśli chodzi o wspomnianą i opisywana firmę prowadzoną przez pyskatą panią. Firma którą wybraliśmy jest równiez prowadzona przez pewną panią i mam pytanie czy można ujawnić o jaka firmę chodzi?? witam w moich skromnych progach mam nadzieje ze to nie ta sama firma ta pani na początku jest bardzo milutka ale pózniej opowiada ładne bajki odpowiedz wysyłam na prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 07.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien dobry,a raczej dobry wieczór ale miałyście przeboje z budową u nas poszło gładko bez zadnych wiekszych wpadek.Az sami jestesmy w szoku bo znajomi budowali i na kazdym etapie mieli cos do poprawki wiec zycze wam by teraz juz szło wszystko tak jak nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien dobry,a raczej dobry wieczór ale miałyście przeboje z budową u nas poszło gładko bez zadnych wiekszych wpadek.Az sami jestesmy w szoku bo znajomi budowali i na kazdym etapie mieli cos do poprawki wiec zycze wam by teraz juz szło wszystko tak jak nalezy dzięki Aniu mam nadzieje ze teraz to juz musi być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dziewczyny jak jest z hydraulikiem? chodzi o rozprowadzenie wody po domu. płaciliscie za całosc czy za punkt ? musze rozprowadzic wode i niewiem jak sobie liczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A takie cudo znalazłam do swojego ogrodu trzeba zamówić ten projekcik i zgłosić do gminy budowe niewiem czy uda nam sie w te lato to cudo zbudować chciałabym http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/altana.jpg wędzarnia to cos dla mojego mężusia. lubi makrelki wędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 08.06.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 o bosze jakie cudo wedzarnia jest tez naszym marzeniem.teraz od czasu do czasu wędzimy u znajomego.rybki wedzone i jeszcze do tego ciepłe sa rewelacyjne.ja równiez robie swojej roboty kiełbase i szynki jeśli chodzi o hydraulikę to nic nie pomoge bo u nas jedna i ta sama firma robiła co i hydraulikę kompleksowo i wzieła za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 o bosze jakie cudo wedzarnia jest tez naszym marzeniem.teraz od czasu do czasu wędzimy u znajomego.rybki wedzone i jeszcze do tego ciepłe sa rewelacyjne.ja równiez robie swojej roboty kiełbase i szynki moj mąż nawet w irlandii zrobił wedzarnie. stoi sobie w ogrodzie. w lato kiedy zaczyna sie sezon na łowienie makreli to wtedy non stop wedzimy makrelki. pychotka a i kiełbaski mąż takze robi i wędzi oh ten zapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 08.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dziewczyny jak jest z hydraulikiem? chodzi o rozprowadzenie wody po domu. płaciliscie za całosc czy za punkt ? musze rozprowadzic wode i niewiem jak sobie liczą ? Ja też nie pomogę, firma się tym martwi, my płacimy za całość, nie znamy odrębnych cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dziewczyny jak jest z hydraulikiem? chodzi o rozprowadzenie wody po domu. płaciliscie za całosc czy za punkt ? musze rozprowadzic wode i niewiem jak sobie liczą ? Z tym to jest różnie w zależności od firmy Co do tynków to znalazłam jedną firmę w Kwidzynkowie, tynk cem-wap 23zł/m2 materiał+robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A takie cudo znalazłam do swojego ogrodu trzeba zamówić ten projekcik i zgłosić do gminy budowe niewiem czy uda nam sie w te lato to cudo zbudować chciałabym http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/altana.jpg wędzarnia to cos dla mojego mężusia. lubi makrelki wędzić Takie cudeńko też bym chciała u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co do tynków to znalazłam jedną firmę w Kwidzynkowie, tynk cem-wap 23zł/m2 materiał+robocizna ale do tej ceny dochodzi jeszcze położenie na to gładzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts