Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie,

Niedługo rozpoczynamy budowę domu i czytając wasze posty drogie Panie mam obawy a szczególnie jeśli chodzi o wspomnianą i opisywana firmę prowadzoną przez pyskatą panią. Firma którą wybraliśmy jest równiez prowadzona przez pewną panią i mam pytanie czy można ujawnić o jaka firmę chodzi??

Witam serdecznie,

Niedługo rozpoczynamy budowę domu i czytając wasze posty drogie Panie mam obawy a szczególnie jeśli chodzi o wspomnianą i opisywana firmę prowadzoną przez pyskatą panią. Firma którą wybraliśmy jest równiez prowadzona przez pewną panią i mam pytanie czy można ujawnić o jaka firmę chodzi??

witam w moich skromnych progach :wink:

mam nadzieje ze to nie ta sama firma :o

ta pani na początku jest bardzo milutka ale pózniej opowiada ładne bajki :evil:

odpowiedz wysyłam na prywatną wiadomość :wink:

dzien dobry,a raczej dobry wieczór :D

ale miałyście przeboje z budową :evil: u nas poszło gładko bez zadnych wiekszych wpadek.Az sami jestesmy w szoku bo znajomi budowali i na kazdym etapie mieli cos do poprawki :roll: wiec zycze wam by teraz juz szło wszystko tak jak nalezy :D

dzięki Aniu :wink:

mam nadzieje ze teraz to juz musi być tylko lepiej :wink:

A takie cudo znalazłam do swojego ogrodu :wink:

trzeba zamówić ten projekcik i zgłosić do gminy budowe :D

niewiem czy uda nam sie w te lato to cudo zbudować :roll: chciałabym :roll:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/altana.jpg

wędzarnia to cos dla mojego mężusia. lubi makrelki wędzić :wink:

o bosze jakie cudo :o wedzarnia jest tez naszym marzeniem.teraz od czasu do czasu wędzimy u znajomego.rybki wedzone i jeszcze do tego ciepłe sa rewelacyjne.ja równiez robie swojej roboty kiełbase i szynki :D

jeśli chodzi o hydraulikę to nic nie pomoge bo u nas jedna i ta sama firma robiła co i hydraulikę kompleksowo i wzieła za całość.

o bosze jakie cudo :o wedzarnia jest tez naszym marzeniem.teraz od czasu do czasu wędzimy u znajomego.rybki wedzone i jeszcze do tego ciepłe sa rewelacyjne.ja równiez robie swojej roboty kiełbase i szynki :D

moj mąż nawet w irlandii zrobił wedzarnie. stoi sobie w ogrodzie. w lato kiedy zaczyna sie sezon na łowienie makreli to wtedy non stop wedzimy makrelki. pychotka :wink: a i kiełbaski mąż takze robi i wędzi :wink: oh ten zapach...

dziewczyny jak jest z hydraulikiem? chodzi o rozprowadzenie wody po domu. płaciliscie za całosc czy za punkt ? musze rozprowadzic wode i niewiem jak sobie liczą ?

Z tym to jest różnie w zależności od firmy :roll:

Co do tynków to znalazłam jedną firmę w Kwidzynkowie, tynk cem-wap 23zł/m2 materiał+robocizna :o

A takie cudo znalazłam do swojego ogrodu :wink:

trzeba zamówić ten projekcik i zgłosić do gminy budowe :D

niewiem czy uda nam sie w te lato to cudo zbudować :roll: chciałabym :roll:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/altana.jpg

wędzarnia to cos dla mojego mężusia. lubi makrelki wędzić :wink:

Takie cudeńko też bym chciała u siebie :o :)