Perłóweczka 08.06.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A takie cudo znalazłam do swojego ogrodu trzeba zamówić ten projekcik i zgłosić do gminy budowe niewiem czy uda nam sie w te lato to cudo zbudować chciałabym http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/altana.jpg wędzarnia to cos dla mojego mężusia. lubi makrelki wędzić Takie cudeńko też bym chciała u siebie no to do dzieła Asiu kupuj projekt , zgłoś i buduj. to jest z płytą dvd. z cyklu zrób to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co do tynków to znalazłam jedną firmę w Kwidzynkowie, tynk cem-wap 23zł/m2 materiał+robocizna ale do tej ceny dochodzi jeszcze położenie na to gładzi ??? Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A takie cudo znalazłam do swojego ogrodu trzeba zamówić ten projekcik i zgłosić do gminy budowe niewiem czy uda nam sie w te lato to cudo zbudować chciałabym http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/altana.jpg wędzarnia to cos dla mojego mężusia. lubi makrelki wędzić Takie cudeńko też bym chciała u siebie no to do dzieła Asiu kupuj projekt , zgłoś i buduj. to jest z płytą dvd. z cyklu zrób to sam A gdzie to można znaleźć,żeby ew. zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A gdzie to można znaleźć,żeby ew. zamówić? mówisz i masz http://www.dobry-dom.pl/projekt91,365/gotowe_projekty_domow/altana_nr_1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.06.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witam kobietki Gosiu kiedyś i ja znalazłam ów projekt, też mi się podoba... ale dałam sobie narazie spokój. Co do firm, to faktycznie są rózne historie, mój Misiek teraz narzucił tempo w budowie -naszej ekipie- czyli ja i on- bo właśnie chce frrrrrrrrrrrrrrrruuu ale za granicę uciec Ale cóż, prawda jest taka, że gdyby nie te zarobki w Polsce, to fachowcy nie uciekaliby. Ja mam ten komfort, że mój mąż buduje nam domek a ja pomagam... Także jak coś będzie źle... to sami siebie natrzaskamy Minusy tego są takie, że zaoszczędzi się owszem -to plus, ale kilka osób- brygada uwinie się szybciej, mało tego budowa wymaga od nas sporo siły fizycznej, nie tylko psychicznej - bo dumasz... czy to tak, czy tak, nieraz masz pustkę w głowie My chcielismy do pomocy murarza, ale ot tak nagle z dnia na dzień to nie proste, a potem stwierdziliśmy, że jak mamy denerwować się na jakiegoś figo-fago, który lubi dodatkowo sobie łyknąć to SAMI damy jakoś radę. Mój Misiek mi opowiadał jacy ludzie są rózni na eksportach nawet, tam też uwierzcie odwalają fuszerkę co niektórzy... Gosiu grunt, że teraz budowa wygląda inaczej Nuuuuuuuuuu i niedługo 20-sty... A mi tak szybko mija czas... wiecie, że tracę czasami rachube czasu. W dodatku myli mi się dzień... a data to cud jak wiem Ale od 7-8 do wieczora budujemy Wracam, kąpiel, jedzonko, zaraz lulku i tak wkoło... Ale oglądając w niedzielę zdjęcia, które niebawem poprawię w swoim dzienniku- zobaczyłam ile do tej pory zrobiliśmy... W tym roku chcemy aby był ten Stan Surowy Zamknięty... jak pomyslę ile pracy przed nami w ogóle, to sobie myślę- o rany! Ale w końcu nie odrazu Rzym zbudowali Powodzenia Wam życzę No i (skus baba na dziada- aby były zdjęcia): tym razem przynoszę cos słodkiego http://images46.fotosik.pl/140/e80457280870132bmed.jpg Oczywiście do tego hmmmmmmm... http://images50.fotosik.pl/140/bc0171ab197acc99.jpg Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Joasiu dawno cie nie było ale wiem ze ciężko pracowałaś dziekuje ci za te pyszności ktore przyniosłaś nareszcie zrobiłas porządek z tymi zdjęciami będziemy mogli podziwiać twoje postępy poprawiaj fotki i wklejaj bo my ciekawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 przychodzę a tu....winko Zamawiam lamke poprawiaj fotki i wklejaj bo my ciekawskie oj tak,tak mój małż śmieje sie ze mnie bo jak jedziemy na budowę to musi jechać wolno abym mogła pozagladać na posesje innych Tej wady nie mogę sie pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 przychodzę a tu....winko Zamawiam lamke znajdą się i dwie lampeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mój małż śmieje sie ze mnie bo jak jedziemy na budowę to musi jechać wolno abym mogła pozagladać na posesje innych Tej wady nie mogę sie pozbyć ja mam to samo kiedys tak nie interesowały mnie budowy ale teraz oglądam wszystkie łącznie z tymi w internecie teraz takze wyłapuje takie rzeczy ktorych wczesniej nie zauważałam nie wiem czy to przychodzi z wiekiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 nie wiem czy to przychodzi z wiekiem.... dokładnie,czym człowiek młodszy to wiecej zauważa bystre oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 nie wiem czy to przychodzi z wiekiem.... dokładnie,czym człowiek młodszy to wiecej zauważa bystre oko przecież my młode laseczki jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 po cichutku powiemże chyba zaczynają prace przy dachu nie chce zapeszyć bo ta pogoda w Polsce ostatnio taka jesienna i prace na dachu są trochę utrudnione trzymam kciuki bo chciałabym zobaczyć gotowy jak pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 po cichutku powiemże chyba zaczynają prace przy dachu nie chce zapeszyć bo ta pogoda w Polsce ostatnio taka jesienna i prace na dachu są trochę utrudnione trzymam kciuki bo chciałabym zobaczyć gotowy jak pojade no to SUPER!!! Mam dobre wiadomości Pogoda porawiła się.Jest ciepło,miło i przyjemnie więc dach napewno będzie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 po cichutku powiemże chyba zaczynają prace przy dachu nie chce zapeszyć bo ta pogoda w Polsce ostatnio taka jesienna i prace na dachu są trochę utrudnione trzymam kciuki bo chciałabym zobaczyć gotowy jak pojade rewelacyjne wiadomosci.teraz tylko trzeba jakies modły odprawić żeby słońce swieciło jak najmocniej i najdłuzej a co do oglądania domów -to ja tez zaglądam jak sie da i ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a co do oglądania domów -to ja tez zaglądam jak sie da i ile sie da czy ktoś tu mówił ze kobiety są ciekawskie z natury (słowa mojej połowicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 czy ktoś tu mówił ze kobiety są ciekawskie z natury (słowa mojej połowicy) bys może ale za to mezczyżni choć sie do tego nie przyznaja są straszliwymi plotkarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ... ale za to mezczyżni choć sie do tego nie przyznaja są straszliwymi plotkarzami dokładnie,ale jak mu to powiem to mówi że On jest wyjątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 po cichutku powiemże chyba zaczynają prace przy dachu nie chce zapeszyć bo ta pogoda w Polsce ostatnio taka jesienna i prace na dachu są trochę utrudnione trzymam kciuki bo chciałabym zobaczyć gotowy jak pojade Nie masz co zapeszać pogoda na Warmii ładna, dzwoniłam do rodziców więc wiem . Oby tak dalej i skończą Wasz dach . Trzymam kciuki za ładną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 czy ktoś tu mówił ze kobiety są ciekawskie z natury (słowa mojej połowicy) bys może ale za to mezczyżni choć sie do tego nie przyznaja są straszliwymi plotkarzami Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 czy ktoś tu mówił ze kobiety są ciekawskie z natury (słowa mojej połowicy) bys może ale za to mezczyżni choć sie do tego nie przyznaja są straszliwymi plotkarzami oj tak tak....straszne z nich plociuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts