Perłóweczka 09.06.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ... ale za to mezczyżni choć sie do tego nie przyznaja są straszliwymi plotkarzami dokładnie,ale jak mu to powiem to mówi że On jest wyjątkiem kazdy z mężczyzn to wyjątek sam w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 po cichutku powiemże chyba zaczynają prace przy dachu nie chce zapeszyć bo ta pogoda w Polsce ostatnio taka jesienna i prace na dachu są trochę utrudnione trzymam kciuki bo chciałabym zobaczyć gotowy jak pojade kurde blaszka a mój mąż mi mówił kobito bo zapeszysz pogoda jest ale chłopaką się zepsuł samochód o zgrozo ja już lepiej nic niebędą mówić przed rozpoczęciem prac lepiej pokaże na fotkach jak zaczną montować chyba golne sobie coś na rozpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 chyba golne sobie coś na rozpacz zaraziłaś się odemnie gulnij,gulnij tylko nie za dużo, bo jak skończysz budowę to potrzebne będzie wsparcie AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 chyba golne sobie coś na rozpacz zaraziłaś się odemnie gulnij,gulnij tylko nie za dużo, bo jak skończysz budowę to potrzebne będzie wsparcie AA hi hi hi...... to prawda że jezeli bym musiała golnąć przy kazdym niepowodzeniu to krucho by było ze mną teraz i konieczenie posłali by mnie na wczasy AA ja tak delikatnie wole drinka sączyć no chyba że jak będzie już odbiór domu to wtedy .... kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no chyba że jak będzie już odbiór domu to wtedy .... kto wie koniecznie trzeba zaszaleć Ja to zacznę pić już w łóżku żebym nie musiała chodzić przy ścianie i brudzić swieżo umalowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 no chyba że jak będzie już odbiór domu to wtedy .... kto wie koniecznie trzeba zaszaleć Ja to zacznę pić już w łóżku żebym nie musiała chodzić przy ścianie i brudzić swieżo umalowanych ha ha ha .... a to dobry pomysł masz rację bo twoje sciany mają piękne kolorki i szkoda by było pobrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 masz rację bo twoje sciany mają piękne kolorki i szkoda by było pobrudzić dzięki ale w sumie odbiór robi sie raz w życiu,a ściany zawsze można odmalować A Ty już zastanawiałaś sie nad kolorem ścian? A moze masz jakąś wizję domu-spowiadaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ale w sumie odbiór robi sie raz w życiu,a ściany zawsze można odmalować masz racje jak szalec to szalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A Ty już zastanawiałaś sie nad kolorem ścian? A moze masz jakąś wizję domu-spowiadaj się wiesz dokładnie jeszcze niewiem , ale jak pojade teraz do polski to będzie szalenstwo zakupów poniewaz na tip-top chcemy wykonczyc mieszkanie rodzicow zeby mogli zamieszkac po wakacjach i napewno bedzie duzo dylematow jakie kafelki, farby sprzęty juz widze jak biegam po budowlanych sklepach i dostaje szału od tych różnych świecidełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 koniecznie trzeba zaszaleć Ja to zacznę pić już w łóżku żebym nie musiała chodzić przy ścianie i brudzić swieżo umalowanych haha ale sie usmiałam też o tym nie pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 09.06.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 juz widze jak biegam po budowlanych sklepach i dostaje szału od tych różnych świecidełek powiem ci,ze ja uwielbiałam biegac po sklepach i wszystko ogladac.troszke mi tego teraz brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 koniecznie trzeba zaszaleć Ja to zacznę pić już w łóżku żebym nie musiała chodzić przy ścianie i brudzić swieżo umalowanych haha ale sie usmiałam też o tym nie pomyslałam to przez to że duzo pracy włożyła w malowanie i dlatego tak uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 juz widze jak biegam po budowlanych sklepach i dostaje szału od tych różnych świecidełek powiem ci,ze ja uwielbiałam biegac po sklepach i wszystko ogladac.troszke mi tego teraz brakuje ja tez lubie polatać po sklepach ale nigdy nie szalałam po sklepach budowlanych napewno mi się spodoba wciągnę się jak w FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 koniecznie trzeba zaszaleć Ja to zacznę pić już w łóżku żebym nie musiała chodzić przy ścianie i brudzić swieżo umalowanych haha ale sie usmiałam też o tym nie pomyslałam to przez to że duzo pracy włożyła w malowanie i dlatego tak uważa halo,halo co to za pogaduchy za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 juz widze jak biegam po budowlanych sklepach i dostaje szału od tych różnych świecidełek powiem ci,ze ja uwielbiałam biegac po sklepach i wszystko ogladac.troszke mi tego teraz brakuje ja tez lubie polatać po sklepach ale nigdy nie szalałam po sklepach budowlanych napewno mi się spodoba wciągnę się jak w FM Perłóweczka wszystko przed Tobą Jestem bardzo ciekawa jak urzadzisz dom Ja marzę zeby juz zakupów budowlanych nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 10.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oj ja tez jestem ciekawa jak będą wyglądać Twoje wnętrza! uwielbiam podglądać A mi tez brakuje czasem zakupów budowlanych...fjnie było urządzać domek. Ale nic,to! dobrze mi sie juz mieszka. Może kiedyś wybuduje sobie drugi dom? A perłóweczce zyczymy owocnych łowów w sklepach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam dziewczyny Gosia słońce świeci na Warmi,choć zapowiadają deszcze i niestety u mnie latają nisko jaskółki ./ Jedyna pociecha w tym,ze być może w pobliżu Twojego domu latają wysoko .Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oj ja tez jestem ciekawa jak będą wyglądać Twoje wnętrza! uwielbiam podglądać kolejna ciekawka ... czyżby mój małż miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oj ja tez jestem ciekawa jak będą wyglądać Twoje wnętrza! uwielbiam podglądać kolejna ciekawka ... czyżby mój małż miał rację Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 10.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 to i ja sie dołacze do ciekawskich bo tez czekam na efekty koncowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts