malgosia0023 10.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 to i ja sie dołacze do ciekawskich bo tez czekam na efekty koncowe a że zdolna kobitka z Niej to będzie PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gosiu czy nie masz przypadkiem imienin STO LAT KOCHANA http://www.bukiecik.pl/uploaded/product/51_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.06.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Małgorzatko jeżeli dzisiaj obchodzisz imieny to wszystkiego naj naj... A oto z okazji imienin: http://images46.fotosik.pl/140/30d9b0b6ae0c80abmed.jpg Oczywiście wypijmy za zdrówko http://images48.fotosik.pl/140/15f6d5cc6d1fab29.jpg Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 koniecznie trzeba zaszaleć Ja to zacznę pić już w łóżku żebym nie musiała chodzić przy ścianie i brudzić swieżo umalowanych haha ale sie usmiałam też o tym nie pomyslałam to przez to że duzo pracy włożyła w malowanie i dlatego tak uważa halo,halo co to za pogaduchy za plecami no coś ty my na oczach wszystkich to robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Gosiu czy nie masz przypadkiem imienin niestety niemam dzis imienin ale dziękuje i przyjmuję prezenciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Małgorzatko jeżeli dzisiaj obchodzisz imieny to wszystkiego naj naj... Asiu niestety nie ale dziękuje wkoncu widac twoje foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Oj ja tez jestem ciekawa jak będą wyglądać Twoje wnętrza! uwielbiam podglądać kolejna ciekawka ... czyżby mój małż miał rację ja sama jestem ciekawa jak cholera co mi tam wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 to i ja sie dołacze do ciekawskich bo tez czekam na efekty koncowe a że zdolna kobitka z Niej to będzie PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam dziewczyny Gosia słońce świeci na Warmi,choć zapowiadają deszcze i niestety u mnie latają nisko jaskółki ./ Jedyna pociecha w tym,ze być może w pobliżu Twojego domu latają wysoko .Oby ja tam bym bociana wolała nad domem niz jaskłókę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam dziewczyny Gosia słońce świeci na Warmi,choć zapowiadają deszcze i niestety u mnie latają nisko jaskółki ./ Jedyna pociecha w tym,ze być może w pobliżu Twojego domu latają wysoko .Oby u nas i tak prace przenieśliśmy na poniedziałek bo najpierw zepsuł sie samochód, pogoda no i teraz długi weekend ale słyszałam ze od nastepnego ma być piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam dziewczyny Gosia słońce świeci na Warmi,choć zapowiadają deszcze i niestety u mnie latają nisko jaskółki ./ Jedyna pociecha w tym,ze być może w pobliżu Twojego domu latają wysoko .Oby ja tam bym bociana wolała nad domem niz jaskłókę Jaskółkę to i moze bym Ci załatwiła,ale o bocianie to z meżem porozmawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam dziewczyny Gosia słońce świeci na Warmi,choć zapowiadają deszcze i niestety u mnie latają nisko jaskółki ./ Jedyna pociecha w tym,ze być może w pobliżu Twojego domu latają wysoko .Oby u nas i tak prace przenieśliśmy na poniedziałek bo najpierw zepsuł sie samochód, pogoda no i teraz długi weekend ale słyszałam ze od nastepnego ma być piękna pogoda No to zacznę trzymać kciuki za ładną pogode od poniedziłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No to zacznę trzymać kciuki za ładną pogode od poniedziłku trzymaj trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jaskółkę to i moze bym Ci załatwiła,ale o bocianie to z meżem porozmawiaj dom postawił , drzewko będzie sadził na urlopie to kto wie co potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam Super wątek, budujesz według bardzo ładnego projektu, ja tez mam projekt z archonu, ale większość ich projektów mi się podoba więc wybór był trudny Chciałabym być na takim etapie budowy ja ty Będziemy tu zaglądać Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Gosiu czy nie masz przypadkiem imienin niestety niemam dzis imienin ale dziękuje i przyjmuję prezenciki trudno ale kwiatki zatrzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Małgorzatko jeżeli dzisiaj obchodzisz imieny to wszystkiego naj naj... Asiu niestety nie ale dziękuje wkoncu widac twoje foteczki Eeeeeeeeee nic takiego- to wyprawimy te imieniny, czy masz, czy nie Szampanika wypijemy, ciasta zjemy - takie babskie pogaduchy Foteczki widać.. ale te świeże -z fotosika... ale Gosiu przymierzam się do fotoszoku...tak jak pisałaś... najwyżej będę miała 3 konta - Picasa, Fotosik i Fotoszok... ahahah... Picasy wklejałam zdjęcia tak jak z teraz z fotosiku - może nie widać, gdyż nie były pozmniejszane... Ale grunt, że nowe -zdjęcia poprawione widać...to radocha i lżej, że czas nie zmarnowany Jak tylko znajdę ciut czasu- to dziennik poprawię- a ciut czasu potrzeba do tego... dom postawił , drzewko będzie sadził na urlopie to kto wie co potem Nu to zapowiada się na syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam Super wątek, budujesz według bardzo ładnego projektu, ja tez mam projekt z archonu, ale większość ich projektów mi się podoba więc wybór był trudny witam Cię u siebie ja pamiętam jak miałam wybrac dla nas projekt to myślałam ze dostane oczopląsu bardzo mi się podobają projekty archonu i był trudny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Chciałabym być na takim etapie budowy ja ty juz niedługo będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.06.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dom postawił , drzewko będzie sadził na urlopie to kto wie co potem no teraz mądrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts