Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

koniecznie trzeba zaszaleć

Ja to zacznę pić już w łóżku żebym nie musiała chodzić przy ścianie i brudzić swieżo umalowanych

haha ale sie usmiałam :lol: :lol: też o tym nie pomyslałam

to przez to że duzo pracy włożyła w malowanie i dlatego tak uważa :lol: :lol: :lol:

halo,halo co to za pogaduchy za plecami :D :lol: :D

no coś ty :o

my na oczach wszystkich to robimy :lol:

Witam dziewczyny :lol:

Gosia słońce świeci na Warmi,choć zapowiadają deszcze i niestety u mnie latają nisko jaskółki :cry: ./ Jedyna pociecha w tym,ze być może w pobliżu Twojego domu latają wysoko :lol: .Oby

u nas i tak prace przenieśliśmy na poniedziałek bo najpierw zepsuł sie samochód, pogoda no i teraz długi weekend :evil:

ale słyszałam ze od nastepnego ma być piękna pogoda :lol: 8) :lol:

Gosia słońce świeci na Warmi,choć zapowiadają deszcze i niestety u mnie latają nisko jaskółki :cry: ./ Jedyna pociecha w tym,ze być może w pobliżu Twojego domu latają wysoko :lol: .Oby

ja tam bym bociana wolała nad domem niz jaskłókę :lol: :lol: :lol:

Jaskółkę to i moze bym Ci załatwiła,ale o bocianie to z meżem porozmawiaj :wink: :lol:

u nas i tak prace przenieśliśmy na poniedziałek bo najpierw zepsuł sie samochód, pogoda no i teraz długi weekend :evil:

ale słyszałam ze od nastepnego ma być piękna pogoda :lol: 8) :lol:

No to zacznę trzymać kciuki za ładną pogode od poniedziłku :roll:

Małgorzatko jeżeli dzisiaj obchodzisz imieny to wszystkiego naj naj...

Asiu niestety nie :( ale dziękuje

wkoncu widac twoje foteczki :lol:

Eeeeeeeeee nic takiego- to wyprawimy te imieniny, czy masz, czy nie :wink: Szampanika wypijemy, ciasta zjemy - takie babskie pogaduchy :wink:

Foteczki widać.. ale te świeże -z fotosika... ale Gosiu przymierzam się do fotoszoku...tak jak pisałaś... najwyżej będę miała 3 konta - Picasa, Fotosik i Fotoszok... ahahah... Picasy wklejałam zdjęcia tak jak z teraz z fotosiku - może nie widać, gdyż nie były pozmniejszane...

Ale grunt, że nowe -zdjęcia poprawione widać...to radocha i lżej, że czas nie zmarnowany :wink:

Jak tylko znajdę ciut czasu- to dziennik poprawię- a ciut czasu potrzeba do tego... :o

dom postawił , drzewko będzie sadził na urlopie to kto wie co potem

Nu to zapowiada się na syna :wink:

Witam

Super wątek, budujesz według bardzo ładnego projektu, ja tez mam projekt z archonu, ale większość ich projektów mi się podoba więc wybór był trudny :)

witam Cię u siebie :wink:

ja pamiętam jak miałam wybrac dla nas projekt to myślałam ze dostane oczopląsu :roll: bardzo mi się podobają projekty archonu i był trudny wybór :o