Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

ja pamiętam jak miałam wybrac dla nas projekt to myślałam ze dostane oczopląsu bardzo mi się podobają projekty archonu i był trudny wybór

to u nas zupełnie inaczej.Projekt domu wybraliśmy w 3-4 dni 8) Dlatego że mamy wąską działkę 95% odpadło w przedbiegu.Drugi bardzo ważny czynnik to akurat kupiliśmy katalog z najlepszymi (podobno :-? ) projektami roku 8)

No i mamy nasza magnolię :)

Jesteśmy idealnymi klientami dla sprzedawców :roll:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Perłóweczko!

Zajrzałam do Twojej galerii. Masz śliczny domek, taki zgrabniutki :)

Oczywiście życzę potomka :) podobno po przeprowadzce łatwiej ;) nowy domek nowy potomek ;)

My przeprowadzamy się w lipcu, też wiele osób mi mówi, że będzie dzieciątko... tylko u mnie byłoby już trzecie 8)

Pozdrawiam :)

witam Cię oz :wink:

wiesz u nas w przerwach budowlanych tak sobie z dziewczynami dyskusje prowadzimy i niekoniecznie budowlane :roll:

Cóż, nie samą budową człowiek żyje ;)

no u mnie tez by było trzecie a pokoi tyle nie przewidzielismy :lol:

My też nie ;) ale nasza dwójeczka już się zadeklarowała, że podzielą się swoimi pokojami ;) (najgorsze, że córcia chce siostrzyczkę a synek braciszka i najlepiej, żeby były to bliźniaki :roll: )

ale wam fajnie ze sie juz przeprowadzacie :D u nas to niewiem kiedy to nastąpi :roll:

My przeprowadzamy się do bardzo mało wykończonego domu :( teraz wynajmujemy mieszkanie, więc zależy nam, żeby jak najszybciej przestać płacić. Wysyłamy dzieci na wakacje do babci i będziemy w czasie urlopu i po pracy maksymalnie dziubać przy domku. A teraz mieszkamy 15 km od domu, więc stwierdziliśmy, że bez sensu będzie przyjeżdżać tutaj tylko po to, żeby się przespać. W najgorszym przypadku rozstawimy namiot na działce ;)

My przeprowadzamy się do bardzo mało wykończonego domu :( teraz wynajmujemy mieszkanie, więc zależy nam, żeby jak najszybciej przestać płacić.

słuszna decyzja , ważne ze juz będziecie na swoim :wink:

bedziesz mogła po malutku działać a letni czas to dobry okres na to bo w przerwie zawsze mozna lezaczek wytargac na zewnątrz i troszeczkę słoneczka złapać 8)