malgosia0023 11.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 ja pamiętam jak miałam wybrac dla nas projekt to myślałam ze dostane oczopląsu bardzo mi się podobają projekty archonu i był trudny wybór to u nas zupełnie inaczej.Projekt domu wybraliśmy w 3-4 dni Dlatego że mamy wąską działkę 95% odpadło w przedbiegu.Drugi bardzo ważny czynnik to akurat kupiliśmy katalog z najlepszymi (podobno ) projektami roku No i mamy nasza magnolię Jesteśmy idealnymi klientami dla sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Będziemy tu zaglądać zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 No i mamy nasza magnolię i słusznie bo to piękny projekt według którego wybudowaliscie piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 trudno ale kwiatki zatrzymaj oczywiście że zatrzymuje dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Jak tylko znajdę ciut czasu- to dziennik poprawię- a ciut czasu potrzeba do tego... życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dom postawił , drzewko będzie sadził na urlopie to kto wie co potem Nu to zapowiada się na syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dom postawił , drzewko będzie sadził na urlopie to kto wie co potem Nu to zapowiada się na syna no widzisz kolejna czuje pismo nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dom postawił , drzewko będzie sadził na urlopie to kto wie co potem Nu to zapowiada się na syna no widzisz kolejna czuje pismo nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dom postawił , drzewko będzie sadził na urlopie to kto wie co potem Nu to zapowiada się na syna no widzisz kolejna czuje pismo nosem no,no nie smiać sie tylko do roboty przycież samo sie nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witaj Perłóweczko! Zajrzałam do Twojej galerii. Masz śliczny domek, taki zgrabniutki Oczywiście życzę potomka podobno po przeprowadzce łatwiej nowy domek nowy potomek My przeprowadzamy się w lipcu, też wiele osób mi mówi, że będzie dzieciątko... tylko u mnie byłoby już trzecie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 no,no nie smiać sie tylko do roboty przycież samo sie nie zrobi ha ha ha chyba musze te posty mężowi pokazac sie zdziwi jak my rozmowy budowlane prowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 My przeprowadzamy się w lipcu, też wiele osób mi mówi, że będzie dzieciątko... tylko u mnie byłoby już trzecie ha,ha u koleżanki również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 My przeprowadzamy się w lipcu, też wiele osób mi mówi, że będzie dzieciątko... tylko u mnie byłoby już trzecie ha,ha u koleżanki również a najgorsze, że ja bym nawet chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 witam Cię oz wiesz u nas w przerwach budowlanych tak sobie z dziewczynami dyskusje prowadzimy i niekoniecznie budowlane no u mnie tez by było trzecie a pokoi tyle nie przewidzielismy ale wam fajnie ze sie juz przeprowadzacie u nas to niewiem kiedy to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 a najgorsze, że ja bym nawet chciała... to na pobliskim słupie trzeba gniazdo dla bociana zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 a najgorsze, że ja bym nawet chciała... oj... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 a najgorsze, że ja bym nawet chciała... oj... ja też dziewczyny moze pokazmy te posty mężulką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.06.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 witam Cię oz wiesz u nas w przerwach budowlanych tak sobie z dziewczynami dyskusje prowadzimy i niekoniecznie budowlane Cóż, nie samą budową człowiek żyje no u mnie tez by było trzecie a pokoi tyle nie przewidzielismy My też nie ale nasza dwójeczka już się zadeklarowała, że podzielą się swoimi pokojami (najgorsze, że córcia chce siostrzyczkę a synek braciszka i najlepiej, żeby były to bliźniaki ) ale wam fajnie ze sie juz przeprowadzacie u nas to niewiem kiedy to nastąpi My przeprowadzamy się do bardzo mało wykończonego domu teraz wynajmujemy mieszkanie, więc zależy nam, żeby jak najszybciej przestać płacić. Wysyłamy dzieci na wakacje do babci i będziemy w czasie urlopu i po pracy maksymalnie dziubać przy domku. A teraz mieszkamy 15 km od domu, więc stwierdziliśmy, że bez sensu będzie przyjeżdżać tutaj tylko po to, żeby się przespać. W najgorszym przypadku rozstawimy namiot na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 a najgorsze, że ja bym nawet chciała... oj... ja też dziewczyny moze pokazmy te posty mężulką może lepiej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 My przeprowadzamy się do bardzo mało wykończonego domu teraz wynajmujemy mieszkanie, więc zależy nam, żeby jak najszybciej przestać płacić. słuszna decyzja , ważne ze juz będziecie na swoim bedziesz mogła po malutku działać a letni czas to dobry okres na to bo w przerwie zawsze mozna lezaczek wytargac na zewnątrz i troszeczkę słoneczka złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts