Perłóweczka 11.06.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 (najgorsze, że córcia chce siostrzyczkę a synek braciszka i najlepiej, żeby były to bliźniaki ) u nas tez na początku lekarz widział chłopca i dziewczynkę a pozniej sie okazały dwie kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 acha ....z tematów budowlanych : zamówiłam wczoraj projekt altanki na urlopie moze coś zaczniemy budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 (najgorsze, że córcia chce siostrzyczkę a synek braciszka i najlepiej, żeby były to bliźniaki ) u nas tez na początku lekarz widział chłopca i dziewczynkę a pozniej sie okazały dwie kobitki To Ty masz bliźniaczki ?? super Mój synek był dziewczynką do samego końca Dopiero jak się urodził to się okazało, że chłopiec Ze szpitala zadzwoniłam do męża, poinformowałam, że ma syna, a mąż "Syna?!? a miała być córka!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 11.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 acha ....z tematów budowlanych : zamówiłam wczoraj projekt altanki na urlopie moze coś zaczniemy budować Fajnie, że będziecie działać coś w ogrodzie... u nas chaszcze po pas chyba ogród musi poczekać do przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 "Syna?!? a miała być córka!" a to niespodzianki na nas czychają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.06.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Fajnie, że będziecie działać coś w ogrodzie... u nas chaszcze po pas chyba ogród musi poczekać do przyszłego roku taki mam plan ale co z tego wyjdzie to niewiem dokładnie tyle sie napatrzałam u dziewczyn, bo one takie cudaaaa wyczyniają w ogrodzie ze i ja zapragnęłam kwiatuszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 12.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 kochane działajcie,działajcie.bo chetnie zobacze wasze wspaniałe ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.06.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 a najgorsze, że ja bym nawet chciała... oj... ja też dziewczyny moze pokazmy te posty mężulką może lepiej nie... Moje drogie, wy nie posty pokazujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 13.06.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 kochane działajcie,działajcie.bo chetnie zobacze wasze wspaniałe ogrody Też popatrzę Bo u nas na razie,aż wstyd same zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 kochane działajcie,działajcie.bo chetnie zobacze wasze wspaniałe ogrody Też popatrzę Bo u nas na razie,aż wstyd same zielsko Własnie u nas od dwoch lat wygląda niezaciekawie tak wiec czas na poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 kochane działajcie,działajcie.bo chetnie zobacze wasze wspaniałe ogrody kochana to ja od ciebie się uczę tak więc troszkę skopiuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Witam Eeeeeeeee Perłoweczka, czas szybko leci- aż za szybko, nieobejrzysz się jak dookoła domku zakwitną kwiatki itp. Ja gdy byłam w OBI, to Misiek szukał mnie zaraz na ogrodnictwie wśród kwaitów... Bożeeeeeeeeeeee jaki piękne tam kwiaty były ceny także a im większa roslinka to cena większa Rododendrony piekne, hortensje wspaniałe i cholercia musiałam zaraz zmykać, bo i tak tam zabłądziłam... Też narazie muszę sobie tylko "polukać" i szczerze mnie ciut przeraża w przyszłości ogród... te jego zaplanowanie... Jak oglądam na fotum ogrodniczym te ogrody innych, to wiem, że trzeba tez sporo ciągle pracy włożyć i tak za 5 lat widać efekty... A zauważyłam, że teraz nie tylko zwracam uwagę na budujące się domki, ale ogrody, ogródki, ogródeczki... Skalniaki i drzewa... tak zachorowałam na magnilie - widząc je kwitnące w ogrodach Ale w końcu wszystko pokolei... Teraz na głowie mam utwardzenie drogi..zastanawiamy się nad - tutaj nazywają haś... Jak popada to glina straszna dookoła budynku, dobrze, że jest ta trawa No i o wiele lepiej w miejscach gdzie jest piach... Perłoweczka spakowana jesteś? Niezapomnij parasola... dzisiaj gdy wstalismy... to horror - pochmurno i deszcz No i jak mamy zrobić nadproża... Ale z jednej strony odpoczniemy, zregenerujemy siły Pozdrawiam kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Bożeeeeeeeeeeee jaki piękne tam kwiaty były ceny także a im większa roslinka to cena większa wiem właśnie i jak tu wybrac ja niemialam mozliwosci polatac po ogodniczo-budowlanych slepach bo wczesniej jak mieszkalam w Polsce to mnie nie interesowało ale terazzzzzz jak tylko dolece to juz z lotniska chyba pobiegne do takiego sklepu i musze koniecznie ubrac wygodne buciki zeby mnie nóżki nie bolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Perłoweczka spakowana jesteś? ha ha ha właśnie przed chwilą się pakowalismy choć jeszcze 6 dni nigdy tak wczesnie nie startowałam z pakowaniem na stare lata mnie ciągnie w swojskie strony żartuje ja jeszcze młoda duchem i ciałem a to do domku mnie tak ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Niezapomnij parasola... dzisiaj gdy wstalismy... to horror - pochmurno i deszcz no nie Asiu pogoda napewno sie zmieni musi... a tammmm żadna pogoda mi nie przeszkodzi ja deszczu sie nie boje bo w koncu na deszczowych wyspach mieszkam dzisiaj u nas bardzo słonecznie od rana było i cieplutko aż około 16 - stej grzmiało... i lunęło ale jest ok i cieplutko nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Bożeeeeeeeeeeee jaki piękne tam kwiaty były ceny także a im większa roslinka to cena większa wiem właśnie i jak tu wybrac ja niemialam mozliwosci polatac po ogodniczo-budowlanych slepach bo wczesniej jak mieszkalam w Polsce to mnie nie interesowało ale terazzzzzz jak tylko dolece to juz z lotniska chyba pobiegne do takiego sklepu i musze koniecznie ubrac wygodne buciki zeby mnie nóżki nie bolały Właśnie ja nauczyłam się ubierac tez wygodne na płaskim butki... Chociaż przyznam się, że chodziłam zawsze na szpilkach... Ale z czasem zaczęło szwankować mi kolanko prawej nóżki Co ja najeździłam się po lekarzach...aż na forum w necie poczytałam o artroskopii i tak znalazłam w Krakowie lekarza ortopedę. Rok temu miałam artroskopię i odrazu zabieg, od tamtej pory mam nakaz- oszczędzać kolano Ba nawet przy przeciążeniu mam nakładać opaskę z szyną... np. podczas wypraw górskich... Schody jednak dalej są dla mnie okropne... najgorzej jak mam obcasy. Najlepiej mi autentycznie zeskakiwać, wejść ok, aby tylko nie torba w ręku z zakupami Po drodze- po płaskim ok. W szpilkach mogę chodzić, ale ubieram je juz rzadko, a z początku na płaskim buty były dla mnie jak za karę. Lekarz powiedział mi sporo osób po 30-stce ma artroskopię, w moim przypadku chodzenie z gipsem (taki do kolana był), później odbiło się na kolanie. Było ono obciązone. Stąd rozmysliłam się z domku z poddaszem Aby mieć jak najmniej schodów Ale nie boli mnie i spokojnie pracować mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.06.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Stąd rozmysliłam się z domku z poddaszem Aby mieć jak najmniej schodów Ale nie boli mnie i spokojnie pracować mogę... to rzeczywiscie musisz oszczedzac nóżke ale to ma tez plusy - bo mąż teraz powinien więcej na rączkach nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzien doberek ,przyszłam z rewizytą ,ale macie przepiękny płot sliczności i domek tez zapowiada sie ciekawie ,ale widze że coś ostatnio nie wklejałaś zdjęć ,wiec wklejaj jak jest cos do pokazania chętnie pooglądam ja i nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.06.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 zgadzam się z Jessi, jutro poniedziałek i nowe zmiany na budowie więc nie wymigasz się, bo czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzien doberek ,przyszłam z rewizytą witam zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts