Perłóweczka 14.06.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 widze że coś ostatnio nie wklejałaś zdjęć :P , nie wklejałam bo za bardzo nic się nie działo wiec wklejaj jak jest cos do pokazania chętnie pooglądam ja i nie tylko ja ale od tego tygodnia coś się wkońcu ruszy kładziemy dach , rozprowadzamy wode po domu , kładziemy styropian itd no i my lecimy pooglądac nasz domek to fotek z pewnością będzie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.06.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 więc nie wymigasz się, nawet nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 15.06.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ja przygotowania do wyjazdu Pewnie walizki za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 15.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 puk,puk.jak przygotowania do wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Hej dziś najsłoneczniejszym miejscem w Polsce jest Warmia i Kujawy więc u mnie w końcu grzeje słońce Pozdrawiam Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dzien doberek ,przyszłam z rewizytą witam zapraszam częściej bedę stałym gosciem u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ja przygotowania do wyjazdu Pewnie walizki za małe oj za małe..... własnie w sobotę juz były pierwsze próby pakowania i co ....skonczyło się na upychaniu wkońcu trzy kobitki jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Hej dziś najsłoneczniejszym miejscem w Polsce jest Warmia i Kujawy więc u mnie w końcu grzeje słońce Asiu no wkoncu pogoda sie poprawia ale u nas tez jest piekna pogoda i mam nadzieje ze bedzie taka przez całe wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 puk,puk.jak przygotowania do wyjazdu? puk-puk prawie prawie ...ale my kobitki zawsze jeszcze coś dorzucamy i potem zdziwienie ze coś duzo tego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.06.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 to ja życzę, udanego pakowania żeby wszystko się zmieściło i szczęśliwego lotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 to ja życzę, udanego pakowania żeby wszystko się zmieściło i szczęśliwego lotu nie dziękuje bo niechce zapeszyc zawsze trochę mam stracha przed lotem choć juz tyle razy latałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Oj miło Cię będzie powitać u nas w Polsce już z naszego "rodzinnego" państwa fm Ale czy Ciebie z tymi walizkami wpuszcza jak mówisz,że cos wam tak przybywa tych rzeczy? Pewnie nadbagaż będzie jak nic!! A co do latania,to ja póki dzieci nie miałam i leciałam,to było ok,ale jak juz z dziecmi,to się bałam... Jak to człowiek przez dzieci się zmienia,nawet w takich sprawach.Bo juz nie o sobie sie mysli,ale i o maluchach... No,ale nic tam!!!Zyczymy udanego lotu,bez turbulencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Oj miło Cię będzie powitać u nas w Polsce już z naszego "rodzinnego" państwa fm jak miło Asieńko Pewnie nadbagaż będzie jak nic!! coś się tak właśnie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A co do latania,to ja póki dzieci nie miałam i leciałam,to było ok,ale jak juz z dziecmi,to się bałam... Jak to człowiek przez dzieci się zmienia,nawet w takich sprawach.Bo juz nie o sobie sie mysli,ale i o maluchach... własnie ja tez tak mam ale najgorzej sie boje gdy latam sama bez nich to jest juz dramat wewnętrzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 15.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jejku, ja nigdy samolotem nie leciałam chyba umarłabym ze strachu... a bez dzieci.. ja zawsze powtarzam mężowi jak gdzieś jedziemy bez dzieci: "pamiętaj, że masz do kogo wracać". Ale ja po prostu taka strachliwa jestem życzę spokojnej podróży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.06.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 "pamiętaj, że masz do kogo wracać". Święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Pewnie nadbagaż będzie jak nic!! No jak tyle kobiet leci to o nadbagaz nie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 pamiętaj, że masz do kogo wracać". potwierdzam święta prawda. zakładajac rodzine gdzies ta beztroskosc ucieka i nie wiadimo kiedy stajemy sie ludzmi odpowiedzialnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Pewnie nadbagaż będzie jak nic!! No jak tyle kobiet leci to o nadbagaz nie trudno ciągle sie okazuje ze jeszcze cos znajduje trzeba sie modlic o pogode to bedziemy w bikini biegac ,bo to wszystko przez tą pogode w kratkę która jest w Polsce ona tak miesza i szukamy cieplutkie ubranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dziewczyny zapraszam na przepyszne lody na poprawę humoru porannego http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/LODY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts