aniucha2 16.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dziewczyny zapraszam na przepyszne lody na poprawę humoru porannego o to ja poprosze podwójną porcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 o to ja poprosze podwójną porcję dla Ciebie moze byc potrójna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Niewiem co sie dzieje ale przez ten zbliżający się wyjazd to nie mogę sobie miejsca znalesc mysle ciągle co trzeba w domku zrobic i najwazniejsze jak tam wyglądają niektóre rzeczy ktorych niewidziałam na zywo już widzę jak biegam po domku oczywiscie z aparatem w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 o to ja poprosze podwójną porcję dla Ciebie moze byc potrójna a dla mnie?? ja też uwielbiam lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 CZuję się zaproszona przyniosłam coś, w sam raz na poprawę chumoru,właśnie sobie zaparzyłam http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/moze_kawa_duza%5B1%5D%7E0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Niewiem co sie dzieje ale przez ten zbliżający się wyjazd to nie mogę sobie miejsca znalesc mysle ciągle co trzeba w domku zrobic i najwazniejsze jak tam wyglądają niektóre rzeczy ktorych niewidziałam na zywo już widzę jak biegam po domku oczywiscie z aparatem w ręku To czekam na fotorelację na pewno wszystko pięknie Wam tam podziało a w ogóle co teraz działacie w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Niewiem co sie dzieje ale przez ten zbliżający się wyjazd to nie mogę sobie miejsca znalesc mysle ciągle co trzeba w domku zrobic i najwazniejsze jak tam wyglądają niektóre rzeczy ktorych niewidziałam na zywo już widzę jak biegam po domku oczywiscie z aparatem w ręku Ty po prostu masz raise-fiber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a dla mnie?? ja też uwielbiam lody dla was wszystkie kochane się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 CZuję się zaproszona oczywiscie przyniosłam coś, w sam raz na poprawę chumoru,właśnie sobie zaparzyłam właśnie trzymam już w rączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a dla mnie?? ja też uwielbiam lody dla was wszystkie kochane się znajdzie A tak serio to zjadłabym jakiegoś poprawiacza humoru ale czekoladka w domu została... ale po pracy... moja dietę szlag trafi moja silna wola przy czekoladzie wymięka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a w ogóle co teraz działacie w domku? robi się dach mąż zaczyna w czwartek rozprowadzac wodę po domu i te wszystkie rurki , styropian itp mamy robioną wycene pompy ciepła i zobaczymy moze podłogówka bedzie sie robic i wylewki zobaczymy jak ruszy machina gdy pojedziemy na ile starczy sił i kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale czekoladka w domu została... ale po pracy... kochana to ty teraz pracujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale czekoladka w domu została... ale po pracy... kochana to ty teraz pracujesz TAK !! Fajną mam pracę, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 moja silna wola przy czekoladzie wymięka ja juz się boję ze przez cały pobyt w polsce będe wymiękać wiesz jak to jest ,jestesmy stęsknieni za polskimi potrawami i te truskawki,czereśnie itd..... nie wiem jak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale czekoladka w domu została... ale po pracy... kochana to ty teraz pracujesz TAK !! Fajną mam pracę, co?? Olu już Ci zazdroszczę dobrze Ci tam. tylko uwazaj zeby komputera nie przegrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 moja silna wola przy czekoladzie wymięka ja juz się boję ze przez cały pobyt w polsce będe wymiękać wiesz jak to jest ,jestesmy stęsknieni za polskimi potrawami i te truskawki,czereśnie itd..... nie wiem jak to się skończy Truskawek nie polecam przynajmniej u nas są okropne... jest tak mało słońca, że albo od razu gniją, albo tak wynaworzone, że nawóz na języku zostaje W tym roku u mojej mamy udało mi sie zjeść kilka z działeczki ale to do zjedzenia od razu i nie bardzo czerwone. Do czerwoności nie dotrzymałyby na krzaku - strasznie dużo ślimaków, które podżerają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Olu już Ci zazdroszczę dobrze Ci tam. tylko uwazaj zeby komputera nie przegrzać Praca jak praca, dobrze że jest, ale nie pogniewałabym się, gdyby była inna (lepiej płatna!!). O komputer się nie musisz martwić - moja praca polega na stukaniu w klawiaturę. Grunt to wiedzieć kiedy się przełączyć z fm na program do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Truskawek nie polecam przynajmniej u nas są okropne... szkoda . wymienimy na czeresnie tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Truskawek nie polecam przynajmniej u nas są okropne... szkoda . wymienimy na czeresnie tego roku Czereśni jeszcze nie jadłam, ale juz widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grunt to wiedzieć kiedy się przełączyć z fm na program do pracy hi hi hi ....musisz miec dobry refleks .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts