Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niewiem co sie dzieje ale przez ten zbliżający się wyjazd to nie mogę sobie miejsca znalesc :roll: mysle ciągle co trzeba w domku zrobic i najwazniejsze jak tam wyglądają niektóre rzeczy ktorych niewidziałam na zywo :o już widzę jak biegam po domku :lol: oczywiscie z aparatem w ręku 8)

To czekam na fotorelację :D na pewno wszystko pięknie Wam tam podziało :) a w ogóle co teraz działacie w domku?

Niewiem co sie dzieje ale przez ten zbliżający się wyjazd to nie mogę sobie miejsca znalesc :roll: mysle ciągle co trzeba w domku zrobic i najwazniejsze jak tam wyglądają niektóre rzeczy ktorych niewidziałam na zywo :o już widzę jak biegam po domku :lol: oczywiscie z aparatem w ręku 8)

Ty po prostu masz raise-fiber :lol:

a w ogóle co teraz działacie w domku?

robi się dach :wink: mąż zaczyna w czwartek rozprowadzac wodę po domu i te wszystkie rurki , styropian itp mamy robioną wycene pompy ciepła :o i zobaczymy moze podłogówka bedzie sie robic i wylewki :roll: zobaczymy jak ruszy machina gdy pojedziemy :o na ile starczy sił i kasy :o

moja silna wola przy czekoladzie wymięka :oops:

ja juz się boję ze przez cały pobyt w polsce będe wymiękać :o

wiesz jak to jest ,jestesmy stęsknieni za polskimi potrawami i te truskawki,czereśnie itd..... :o nie wiem jak to się skończy :lol: :lol: :lol:

Truskawek nie polecam :( przynajmniej u nas są okropne... jest tak mało słońca, że albo od razu gniją, albo tak wynaworzone, że nawóz na języku zostaje :( W tym roku u mojej mamy udało mi sie zjeść kilka z działeczki ale to do zjedzenia od razu i nie bardzo czerwone. Do czerwoności nie dotrzymałyby na krzaku - strasznie dużo ślimaków, które podżerają... :(

Olu już Ci zazdroszczę :o dobrze Ci tam. tylko uwazaj zeby komputera nie przegrzać :lol: :lol: :lol:

Praca jak praca, dobrze że jest, ale nie pogniewałabym się, gdyby była inna (lepiej płatna!!).

O komputer się nie musisz martwić - moja praca polega na stukaniu w klawiaturę.

Grunt to wiedzieć kiedy się przełączyć z fm na program do pracy ;) :oops: