Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale pomarzyć można :)

za te marzenia to już powinni mnie zamknąć ...... :roll:

ja jak juz fudamenty się budowały to ja już meble ustawiałam :roll:

:lol: :lol: :lol:

A ja jak kupowaliśmy działkę marzyłam już o porannej kawce na tarasie. Ale wiesz że jak się o czymś marzy i o czymś intensywnie myśli to to się spełnia? Wszystko toczy się tak, że marzenie się spełnia? Moje marzenie ewaluowało (ze względu na rzucenie kawy) na poranne posiedzenie sobie w fotelu na tarasie i posłuchanie śpiewu ptaszków... ;) ale i tak sie spełnia!! My sprowadzamy się po 8 miesiącach od wbicia pierwszej łopaty. Wszystko goni u nas strasznie. Ale i układa się ładnie i po naszych myślach :)

tia... strasznie... ostatnio oglądałam wanny na allegro a wszedł dyrektor.... ;) dobrze że nie siedzę przy samych drzwiach ;)

:o ...jeszcze by pomyślał ze ty coś teges ..... :o może wanne do biura wybierasz !!!!hi hi hi .... :lol:

Taaaa.. najlepiej z hydromasażem i biczami wodnymi... ;)

tia... strasznie... ostatnio oglądałam wanny na allegro a wszedł dyrektor.... ;) dobrze że nie siedzę przy samych drzwiach ;)

:o ...jeszcze by pomyślał ze ty coś teges ..... :o może wanne do biura wybierasz !!!!hi hi hi .... :lol:

Taaaa.. najlepiej z hydromasażem i biczami wodnymi... ;)

a i z ręcznym masażem w wykonaniu biurowego przystojniaka :p

jak wymagać to wymagać 8)

I tym oto sposobem stuknęłam u Ciebie Perłóweczko swojego 100 posta!! :o :D

się nie zdązysz obejrzeć a bedzie 1000-czny....no chyba że na urlop pójdziesz :lol: :lol: :lol: :lol:

No.. idę 6 lipca na trzy tygodnie.. wykańczać dom i się... po urlopie będę mogła może założyć własną galerię ;) mam nadzieję, że będzie się już czym chwalić.. :roll:

tak jak ja i dlatego poganiałam ich zeby mi zrobili na wiosne taras bo teraz chce na nim kawkę pić :D choć go jeszcze nie widziałam na żywo :roll:

u mnie póki co tarasu nie ma :( niestety musimy zrobić jakiś z kostki, bo niestety takie warunki zabudowy :( ale przecież na trawce też można fotel postawić, nie?? ;)