oz 16.06.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grunt to wiedzieć kiedy się przełączyć z fm na program do pracy hi hi hi ....musisz miec dobry refleks .... tia... strasznie... ostatnio oglądałam wanny na allegro a wszedł dyrektor.... dobrze że nie siedzę przy samych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Praca jak praca, dobrze że jest, ale nie pogniewałabym się, gdyby była inna (lepiej płatna!!). w kryzysie to ważne że wogóle jest trzeba pracować na pierdołki do wykończenia domu prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I tym oto sposobem stuknęłam u Ciebie Perłóweczko swojego 100 posta!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Praca jak praca, dobrze że jest, ale nie pogniewałabym się, gdyby była inna (lepiej płatna!!). w kryzysie to ważne że wogóle jest trzeba pracować na pierdołki do wykończenia domu prawda ? Oczywiście, więc nie narzekam ale pomarzyć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 tia... strasznie... ostatnio oglądałam wanny na allegro a wszedł dyrektor.... dobrze że nie siedzę przy samych drzwiach ...jeszcze by pomyślał ze ty coś teges ..... może wanne do biura wybierasz !!!!hi hi hi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale pomarzyć można za te marzenia to już powinni mnie zamknąć ...... ja jak juz fudamenty się budowały to ja już meble ustawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale pomarzyć można za te marzenia to już powinni mnie zamknąć ...... ja jak juz fudamenty się budowały to ja już meble ustawiałam A ja jak kupowaliśmy działkę marzyłam już o porannej kawce na tarasie. Ale wiesz że jak się o czymś marzy i o czymś intensywnie myśli to to się spełnia? Wszystko toczy się tak, że marzenie się spełnia? Moje marzenie ewaluowało (ze względu na rzucenie kawy) na poranne posiedzenie sobie w fotelu na tarasie i posłuchanie śpiewu ptaszków... ale i tak sie spełnia!! My sprowadzamy się po 8 miesiącach od wbicia pierwszej łopaty. Wszystko goni u nas strasznie. Ale i układa się ładnie i po naszych myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 tia... strasznie... ostatnio oglądałam wanny na allegro a wszedł dyrektor.... dobrze że nie siedzę przy samych drzwiach ...jeszcze by pomyślał ze ty coś teges ..... może wanne do biura wybierasz !!!!hi hi hi .... Taaaa.. najlepiej z hydromasażem i biczami wodnymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I tym oto sposobem stuknęłam u Ciebie Perłóweczko swojego 100 posta!! się nie zdązysz obejrzeć a bedzie 1000-czny....no chyba że na urlop pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 tia... strasznie... ostatnio oglądałam wanny na allegro a wszedł dyrektor.... dobrze że nie siedzę przy samych drzwiach ...jeszcze by pomyślał ze ty coś teges ..... może wanne do biura wybierasz !!!!hi hi hi .... Taaaa.. najlepiej z hydromasażem i biczami wodnymi... a i z ręcznym masażem w wykonaniu biurowego przystojniaka jak wymagać to wymagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A ja jak kupowaliśmy działkę marzyłam już o porannej kawce na tarasie. tak jak ja i dlatego poganiałam ich zeby mi zrobili na wiosne taras bo teraz chce na nim kawkę pić choć go jeszcze nie widziałam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 I tym oto sposobem stuknęłam u Ciebie Perłóweczko swojego 100 posta!! się nie zdązysz obejrzeć a bedzie 1000-czny....no chyba że na urlop pójdziesz No.. idę 6 lipca na trzy tygodnie.. wykańczać dom i się... po urlopie będę mogła może założyć własną galerię mam nadzieję, że będzie się już czym chwalić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 My sprowadzamy się po 8 miesiącach od wbicia pierwszej łopaty. Wszystko goni u nas strasznie. Ale i układa się ładnie i po naszych myślach to rzeczywiście szybciutko i dobrze ze nie było niespodzianek u nas się bez nich nie obyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a i z ręcznym masażem w wykonaniu biurowego przystojniaka jak wymagać to wymagać niestety w moim dziale deficyt męski same baby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a i z ręcznym masażem w wykonaniu biurowego przystojniaka jak wymagać to wymagać Ooooo Gosia wie co dobre na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 tak jak ja i dlatego poganiałam ich zeby mi zrobili na wiosne taras bo teraz chce na nim kawkę pić choć go jeszcze nie widziałam na żywo u mnie póki co tarasu nie ma niestety musimy zrobić jakiś z kostki, bo niestety takie warunki zabudowy ale przecież na trawce też można fotel postawić, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a i z ręcznym masażem w wykonaniu biurowego przystojniaka jak wymagać to wymagać niestety w moim dziale deficyt męski same baby.. ale mówiłaś ze dyrektor czasem zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale przecież na trawce też można fotel postawić, nie?? można i na kocyku poleżeć . ważne ze koło swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a i z ręcznym masażem w wykonaniu biurowego przystojniaka jak wymagać to wymagać niestety w moim dziale deficyt męski same baby.. ale mówiłaś ze dyrektor czasem zagląda Ale dyrektor nie jest w moim dziale i nie jest taki, żeby oko na nim wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 po urlopie będę mogła może założyć własną galerię mam nadzieję, że będzie się już czym chwalić.. czekamy czekamy...właściwie to już możesz bo domek już stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts