Perłóweczka 16.06.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale dyrektor nie jest w moim dziale i nie jest taki, żeby oko na nim wieszać ale chyba listonosz do was zagląda z pocztą ??? nie pokazuj postów dyrektorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a i z ręcznym masażem w wykonaniu biurowego przystojniaka jak wymagać to wymagać niestety w moim dziale deficyt męski same baby.. ale mówiłaś ze dyrektor czasem zagląda a no właśnie... ...chyba ze łysy i bez zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale chyba listonosz do was zagląda z pocztą ??? niestey nie zagląda... za duża firma i wszystko idzie do kancelarii a z kancelarii przynosi jedna pani nie pokazuj postów dyrektorowi no nie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 to gdzie pracujesz ze facetów nie ma w kancelarii zakonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a no właśnie... ...chyba ze łysy i bez zębów hahahaha... prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a no właśnie... ...chyba ze łysy i bez zębów ojejku to rzeczywiście szkoda zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 to gdzie pracujesz ze facetów nie ma w kancelarii zakonu hi hi hi hi dobre .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 to gdzie pracujesz ze facetów nie ma w kancelarii zakonu Ja pracuje w księgowości Instytutu Naukowego.. Mamy dużo naukowców płci męskiej... no ale no właśnie.. naukowców... jak nie mam nic przeciwko nim, to nie widziałam jakiegoś, na którym dałoby się oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no ale no właśnie.. naukowców... jak nie mam nic przeciwko nim, to nie widziałam jakiegoś, na którym dałoby się oko zawiesić coś podobnego do Einsteina ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no ale no właśnie.. naukowców... jak nie mam nic przeciwko nim, to nie widziałam jakiegoś, na którym dałoby się oko zawiesić coś podobnego do Einsteina ??? no może nie aż tak... a może po prostu ja jestem tak zapatrzona w swojego męża, że nikogo innego poza nim nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 to cóż nie zazdroszczę..mi też takoś naukowcy sie mało seksownie kojarzą to szanowny małżonek ma szczęście i moze spać spokojnie nikt mu żony nie sprzątnie łóżka tfu sprzed nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 . a może po prostu ja jestem tak zapatrzona w swojego męża, że nikogo innego poza nim nie widzę ona tak piszę bo mąż też jest zarejestrowany na fm ja tez bym tak słodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 . a może po prostu ja jestem tak zapatrzona w swojego męża, że nikogo innego poza nim nie widzę ona tak piszę bo mąż też jest zarejestrowany na fm ja tez bym tak słodziła o wcale nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A tak na poprawę humoru dziś http://www.demotywatory.pl/demot/3138.jpg http://www.demotywatory.pl/demot/3116.jpg dobrze, że u nas nie ma takich "wpadek budowlanych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nooo najlepsze są schody do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek przyszłam się przywiatać i pożegnac pojutrze juz wylatuje i niestety znikam także z forum na dłuższy czas ale wrócę i nadrobie wszystko ,pozdrawiam i zostawiam troszeczke Irlandzkiego słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 zostawiam troszeczke Irlandzkiego słoneczka tylko troszke ja chcę całe dzien doberek przyszłam się przywiatać i pożegnac pojutrze juz wylatuje miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 to jest naprawde dobre http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/hahaha.gif dobrze ze u nas tak nie było .hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek przyszłam się przywiatać i pożegnac pojutrze juz wylatuje i niestety znikam także z forum na dłuższy czas ale wrócę i nadrobie wszystko ,pozdrawiam i zostawiam troszeczke Irlandzkiego słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif witam Cię Jessi i życzę Ci spokojnego lotu my będziemy czekać na Ciebie i na Twoje postępy budowlane ja tez zawiozę trochę słoneczka i napewno to pomoże . będzie nas czekała piękna pogoda w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Przywoźcie, przywoźcie słoneczko! Bardzo nam go tu potrzeba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts