aniucha2 16.06.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale sie rozgadałyscie Widzę,ze fm wciąga niesamowicie Jessi-spokojnej podróży życzę oz-zdjęcia mnie powaliły.Ludzie jednak maja wyobrażnię to cóż nie zazdroszczę..mi też takoś naukowcy sie mało seksownie kojarzą nie znam za duzo naukowców.ale macie racje nie ma na czym oka zawiesić to gdzie pracujesz ze facetów nie ma w kancelarii zakonu hihi dobre.Ale zakon moze byc meski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 hihi dobre.Ale zakon moze byc meski Znam trochę księży i zakonników.. i uważam, że wielu przystojniaków tam jest... a czarna sutanna wyszczupla, że brzuszka nie widać moja pierwsza miłość została księdzem mówi, że z rozpaczy za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Znam trochę księży i zakonników.. i uważam, że wielu przystojniaków tam jest... a czarna sutanna wyszczupla, że brzuszka nie widać zgodzę sie ale facet w spódnicy...hmmm nie leży mi jakoś a tak poważnie ksiadz to raczej nietykalny jest przynajmniej tak zawsze myslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 mój kolega tez został zakonnikiem.Kiedys do mnie startował,ale nie miał szans z moim meżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 taaa nietykalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a tak poważnie ksiadz to raczej nietykalny jest przynajmniej tak zawsze myslałam Zgadzam się... ale jak to powiedział ten "mój" ksiądz - "Klerykom ani księżom nic nie urywają i nadal są facetami" więc jako, że kobiety lubią plotkować o facetach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A tak w ogóle koleżanki... przypominam że mamy wątek jest poświęcony domkowi Perłóweczki a tu od mojej pracy.. poprzez bicze wodne i masaże... a skończywszy na zakonnikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A tak w ogóle koleżanki... przypominam że mamy wątek jest poświęcony domkowi Perłóweczki a tu od mojej pracy.. poprzez bicze wodne i masaże... a skończywszy na zakonnikach... bo to taki misz-masz budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A tak w ogóle koleżanki... przypominam że mamy wątek jest poświęcony domkowi Perłóweczki a tu od mojej pracy.. poprzez bicze wodne i masaże... a skończywszy na zakonnikach... Jedno z drugim jest powiązane Witam, po przerwie byłam w US ,zapłacić podatek od nowego nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A tak w ogóle koleżanki... przypominam że mamy wątek jest poświęcony domkowi Perłóweczki a tu od mojej pracy.. poprzez bicze wodne i masaże... a skończywszy na zakonnikach... bo to taki misz-masz budowlany Taaa.. w końcu nie sama budową człowiek żyje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A tak w ogóle koleżanki... przypominam że mamy wątek jest poświęcony domkowi Perłóweczki a tu od mojej pracy.. poprzez bicze wodne i masaże... a skończywszy na zakonnikach... nic nie szkodzi tu jest szeroki wachlarz rozmów jezeli sie cos dzieje na budowie to mówimy o domku a jak przestoje na budowie to różne tematy są poruszane nawet o zakonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 byłam w US ,zapłacić podatek od nowego nabytku pochwal się co kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 byłam w US ,zapłacić podatek od nowego nabytku a coś ty znowu nabyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale sie rozgadałyscie Widzę,ze fm wciąga niesamowicie ja mam akurat dzien wolny i w przerwach pomiędzy pracami domowymi zaglądam na ploteczki zeby mi nie było smutno samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 byłam w US ,zapłacić podatek od nowego nabytku pochwal się co kupiłaś? Rzecz niebywale potrzebną na budowie Renault scenic i dołożyliśmy do niego hak w sam raz,jak znalazł do wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ale sie rozgadałyscie Widzę,ze fm wciąga niesamowicie ja mam akurat dzien wolny i w przerwach pomiędzy pracami domowymi zaglądam na ploteczki zeby mi nie było smutno samej Kochana jakbym nie wiedziała jak to jest wszystko ustawione pod czytanie i pisanie na fm. Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rzecz niebywale potrzebną na budowie Renault scenic i dołożyliśmy do niego hak w sam raz,jak znalazł do wykończeniówki no to gratuluje teraz musisz jeszcze zrobić prawo jazdy i siu na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Rzecz niebywale potrzebną na budowie Renault scenic i dołożyliśmy do niego hak w sam raz,jak znalazł do wykończeniówki no to gratuluje teraz musisz jeszcze zrobić prawo jazdy i siu na zakupy Tak mi to chodzi po głowie,a to z tego względu,że zlikwidowali busy z Sztumu do Kwidzyna i odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg Potwierdzam.. ja dziś napisałam chyba z 40 postów... podczas niecałych 5 godzin... W PRACY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg przyznaje się bez bicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts