kamlotek 16.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg Potwierdzam.. ja dziś napisałam chyba z 40 postów... podczas niecałych 5 godzin... W PRACY!! Cicho , niedawno mojej znajomej z fm w pracy zablokowali dostęp do niektórych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg Potwierdzam.. ja dziś napisałam chyba z 40 postów... podczas niecałych 5 godzin... W PRACY!! pokarz mój wątek szefowi to się ucieszy hi hi hi a jak on tez buduje dom i jest aktywny w fm ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gośka kolejną stronkę ustrzeliłam , jak tak dalej pójdzie to niebawem dotrzesz do 100ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 byłam w US ,zapłacić podatek od nowego nabytku pochwal się co kupiłaś? Rzecz niebywale potrzebną na budowie Renault scenic i dołożyliśmy do niego hak w sam raz,jak znalazł do wykończeniówki nowego nabytku gratuluję.. ...a Ty sio na kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 niedawno mojej znajomej z fm w pracy zablokowali dostęp do niektórych stron własnie szefowie moze tez budują i czytają te wyczyny w pracy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg Potwierdzam.. ja dziś napisałam chyba z 40 postów... podczas niecałych 5 godzin... W PRACY!! pokarz mój wątek szefowi to się ucieszy hi hi hi a jak on tez buduje dom i jest aktywny w fm ??? Mądry nie bedzie się wyrywał,bo też wyjdzie na jaw co on robi w godzinach pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg Potwierdzam.. ja dziś napisałam chyba z 40 postów... podczas niecałych 5 godzin... W PRACY!! pokarz mój wątek szefowi to się ucieszy hi hi hi a jak on tez buduje dom i jest aktywny w fm ??? a to by było zdziwienie a jakby zaczął sie udzielać w wątku oz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg Potwierdzam.. ja dziś napisałam chyba z 40 postów... podczas niecałych 5 godzin... W PRACY!! pokarz mój wątek szefowi to się ucieszy hi hi hi a jak on tez buduje dom i jest aktywny w fm ??? nie buduje... i raczej nie jest aktywny Wiesz, póki wyrabiam się ze swoimi obowiązkami jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a to by było zdziwienie a jakby zaczął sie udzielać w wątku oz to by było dobre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 byłam w US ,zapłacić podatek od nowego nabytku pochwal się co kupiłaś? Rzecz niebywale potrzebną na budowie Renault scenic i dołożyliśmy do niego hak w sam raz,jak znalazł do wykończeniówki nowego nabytku gratuluję.. ...a Ty sio na kurs Może jeszcze poczekam na gumowe drzewa i uprzejmych kierowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 niedawno mojej znajomej z fm w pracy zablokowali dostęp do niektórych stron własnie szefowie moze tez budują i czytają te wyczyny w pracy .... U nawet nasza-klasa nie jest zablokowana więc jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Stwierdzam wszem i wobec ,że to nałóg Potwierdzam.. ja dziś napisałam chyba z 40 postów... podczas niecałych 5 godzin... W PRACY!! pokarz mój wątek szefowi to się ucieszy hi hi hi a jak on tez buduje dom i jest aktywny w fm ??? nie buduje... i raczej nie jest aktywny Wiesz, póki wyrabiam się ze swoimi obowiązkami jest ok a tak swoja drogą to fajną masz pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 a tak swoja drogą to fajną masz pracę... fajną. a tak serio to dobrze mam, bo nawet jak coś się dzieje z dzieciakami w przedszkolu to mówię, że muszę wyjść i wychodzę. Nie robia mi z tym problemów i nie każą brać wolnego ostatnio moja córa złapała w przedszkolu rumień. O 9 rano po mnie zadzwonili z przedszkola. Wyszłam z pracy o 9:30 a wpisany mam dzień pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 U nawet nasza-klasa nie jest zablokowana więc jest ok nawet na naszej klasie jest profil mauratora wpisują się tam osoby zarejestrowane na fm i podają swoje nicki z fm. zapraszam was panie http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 U nawet nasza-klasa nie jest zablokowana więc jest ok nawet na naszej klasie jest profil mauratora wpisują się tam osoby zarejestrowane na fm i podają swoje nicki z fm. zapraszam was panie ja n-k też rzuciłam w marcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nawet na naszej klasie jest profil mauratora wiemy,wiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 16.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gosiu namierzyłam Cię na NK i nawet zaprosilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie no,ja nie nadążam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie no,ja nie nadążam... Za czym, Asiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no tak nie było mnie chwile a tu nastepna stronka trzasnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts