Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

fajną. a tak serio to dobrze mam, bo nawet jak coś się dzieje z dzieciakami w przedszkolu to mówię, że muszę wyjść i wychodzę. Nie robia mi z tym problemów i nie każą brać wolnego ostatnio moja córa złapała w przedszkolu rumień. O 9 rano po mnie zadzwonili z przedszkola. Wyszłam z pracy o 9:30 a wpisany mam dzień pracy.

no to masz fajnie.bo inni szefowie nie sa tak wyrozumiali :x

Rzecz niebywale potrzebną na budowie

Renault scenic i dołożyliśmy do niego hak w sam raz,jak znalazł do wykończeniówki

nowego nabytku gratuluję..

...a Ty sio na kurs

Może jeszcze poczekam na gumowe drzewa i uprzejmych kierowców

równiez gratuluje nowego srodka lokomocji :D

to i ja dołącze do osób nie jezdzących :roll:

kiedys brak prawa jazdy mi nie przeszkadzał bo wszedzie miałam blisko.ale teraz coraz poważniej mysle by zrobic.zwłaszcza jak trzeba bedzie wozic córcie do przedszkola :roll:

Olu trzeba było kupić te stringi :o byśmy pooglądały jak to się nosi na szelkach :wink:

niestety nie spotkałam w żadnym sklepie.. zdjęcie ściągnięte z neta...

ale... na szelkach jak na szelkach.. ale z golfem??

mogą być dobre na zime :lol: ale na lato ten golf ...moze być ciut za gorąco :o

Tia, pokazałam właśnie mojemu mężowi ogłoszenie o stringach w tym (Twoim Perłóweczko) wątku. Skomentował tylko: "To ma być dziennik budowy czy co?" ;) dobrze, że całego nie poczytał ;) :o

właśnie dlatego nie zakładałam dziennika budowy :o bo ile mozna o budowie pisać :o budowa w trakcie to trzeba się kobiecymi gaduchami zająć :oops:

takie pogaduchy to są w kazdych wątkach :wink:

a przyjdzie czas to bedzie i o budowie 8)

Hehe poproszę więcej takich ogłoszeń o fajnych ciuchach!!!

A myslałam,że w modzie chyba było juz wszystko... :roll: okazuje się jednak,że można wymyslić cos nowego :D :lol:

A ja nie nadążam za wami!!!!!!!!tak plotkujecie,że chyba nie będę kompa wogóle wyłaczać tylko co chwile tu wpadać,bo sie pogubie juz całkiem :-?

A na nk tez weszłam wczoraj,ale ja tam nie znalazłam nikogo...poszperam jeszcze dziś :)

A ja nie nadążam za wami!!!!!!!!tak plotkujecie,że chyba nie będę kompa wogóle wyłaczać tylko co chwile tu wpadać,bo sie pogubie juz całkiem :-?

Asiu, faktycznie przy naszym tempie w ogóle nie opłaca się wyłączać kompa, a najlepiej nie wyłączać fm ;) przynajmniej można się pośmiać ;)

a TY jak dupeczka :o

zawsze myslałam ze blondyna jesteś-nie wiem dlaczego :roll:

a córki na szóstkę :)

ja znowu myślałam że Ty czarnulka :o

dzisiaj mnie Aniucha2 odnalazła na naszej kl. :D

musze reszte znalesc tylko nie wiem jak ? :roll:

dołączcie do klanu muratora :wink:

http://nasza-klasa.pl/profile/8917382