aniucha2 16.06.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 nawet na naszej klasie jest profil mauratora wpisują się tam osoby zarejestrowane na fm i podają swoje nicki z fm. zapraszam was panie a tego nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 przepraszam, nie mogłam się powstrzymać : http://www.demotywatory.pl/demot/3130.jpg Jak toto założyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 16.06.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 fajną. a tak serio to dobrze mam, bo nawet jak coś się dzieje z dzieciakami w przedszkolu to mówię, że muszę wyjść i wychodzę. Nie robia mi z tym problemów i nie każą brać wolnego ostatnio moja córa złapała w przedszkolu rumień. O 9 rano po mnie zadzwonili z przedszkola. Wyszłam z pracy o 9:30 a wpisany mam dzień pracy. _________________ no to masz fajnie.bo inni szefowie nie sa tak wyrozumiali Rzecz niebywale potrzebną na budowie Renault scenic i dołożyliśmy do niego hak w sam raz,jak znalazł do wykończeniówki nowego nabytku gratuluję.. ...a Ty sio na kurs Może jeszcze poczekam na gumowe drzewa i uprzejmych kierowców równiez gratuluje nowego srodka lokomocji to i ja dołącze do osób nie jezdzących kiedys brak prawa jazdy mi nie przeszkadzał bo wszedzie miałam blisko.ale teraz coraz poważniej mysle by zrobic.zwłaszcza jak trzeba bedzie wozic córcie do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gosiu namierzyłam Cię na NK i nawet zaprosilam mam Cię odebrałam twoje zaproszenie śliczne masz córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie no,ja nie nadążam... Asieńko my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Olu trzeba było kupić te stringi byśmy pooglądały jak to się nosi na szelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Olu trzeba było kupić te stringi byśmy pooglądały jak to się nosi na szelkach niestety nie spotkałam w żadnym sklepie.. zdjęcie ściągnięte z neta... ale... na szelkach jak na szelkach.. ale z golfem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Olu trzeba było kupić te stringi byśmy pooglądały jak to się nosi na szelkach niestety nie spotkałam w żadnym sklepie.. zdjęcie ściągnięte z neta... ale... na szelkach jak na szelkach.. ale z golfem?? mogą być dobre na zime ale na lato ten golf ...moze być ciut za gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Tia, pokazałam właśnie mojemu mężowi ogłoszenie o stringach w tym (Twoim Perłóweczko) wątku. Skomentował tylko: "To ma być dziennik budowy czy co?" dobrze, że całego nie poczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.06.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Tia, pokazałam właśnie mojemu mężowi ogłoszenie o stringach w tym (Twoim Perłóweczko) wątku. Skomentował tylko: "To ma być dziennik budowy czy co?" dobrze, że całego nie poczytał właśnie dlatego nie zakładałam dziennika budowy bo ile mozna o budowie pisać budowa w trakcie to trzeba się kobiecymi gaduchami zająć takie pogaduchy to są w kazdych wątkach a przyjdzie czas to bedzie i o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 16.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 U nas jest podział - mąż zajmuje się budową i prowadzeniem dziennika a ja pogaduchami po urlopie założę galerię naszego domku mam nadzieję, że tak fajnie będzie się gadało też u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Gosiu namierzyłam Cię na NK i nawet zaprosilam mam Cię odebrałam twoje zaproszenie śliczne masz córeczki a TY jak dupeczka zawsze myslałam ze blondyna jesteś-nie wiem dlaczego a córki na szóstkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Hehe poproszę więcej takich ogłoszeń o fajnych ciuchach!!! A myslałam,że w modzie chyba było juz wszystko... okazuje się jednak,że można wymyslić cos nowego A ja nie nadążam za wami!!!!!!!!tak plotkujecie,że chyba nie będę kompa wogóle wyłaczać tylko co chwile tu wpadać,bo sie pogubie juz całkiem A na nk tez weszłam wczoraj,ale ja tam nie znalazłam nikogo...poszperam jeszcze dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 17.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A ja nie nadążam za wami!!!!!!!!tak plotkujecie,że chyba nie będę kompa wogóle wyłaczać tylko co chwile tu wpadać,bo sie pogubie juz całkiem Asiu, faktycznie przy naszym tempie w ogóle nie opłaca się wyłączać kompa, a najlepiej nie wyłączać fm przynajmniej można się pośmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 przynajmniej można się pośmiać śmiać z budowania...no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 a TY jak dupeczka zawsze myslałam ze blondyna jesteś-nie wiem dlaczego a córki na szóstkę ja znowu myślałam że Ty czarnulka dzisiaj mnie Aniucha2 odnalazła na naszej kl. musze reszte znalesc tylko nie wiem jak ? dołączcie do klanu muratora http://nasza-klasa.pl/profile/8917382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 17.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 przynajmniej można się pośmiać śmiać z budowania...no ładnie Wczoraj akurat było mało ploteczek o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dzisiaj mnie Aniucha2 odnalazła na naszej kl. mnie też dzięki za zaproszenie ja znowu myślałam że Ty czarnulka kobiety to jednak mają intuicję...nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 17.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 to ja wam dziewczyny dziekuje ,że przyjełyście moje zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.06.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 to ja wam dziewczyny dziekuje ,że przyjełyście moje zaproszenie dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts