Perłóweczka 18.04.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 dla porównania wstawie zdjecie przed ogrodzeniem i uprzątnięciem http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_183.JPG niezłe pobojowisko co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.04.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 troszkę się napracowaliśmy i potem wyglądało tak http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_242.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gosia , jak grubą dawaliście izolację na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Najpierw zamieszkajmy,potem pomieszkajmy, a jak stwierdzimy ,że marzymy o czymś innym(oby nie), sprawdzimy czy rzeczywiście przy budowie drugiego domu nie popełnia sie takich błędów. Mówią,że pierwszy dom buduje się dla wroga,drugi dla znajomego, a trzeci dla siebie jako gwóźdź do trumny . Chyba to było jakoś tak,lub coś w tym stylu. Tylko skąd wziąć na to pieniądze,nerwy i anielską cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Gosia , jak grubą dawaliście izolację na poddaszu? jest to 15 albo 20 cm. ale raczej jest to 15cm. spytam meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No tak,Wy macie dach deskowany,my nie.Więc dajemy jeszcze izolacje poziomą,coby nam w zimę 4 litery nie zmarzły . Mój syn i druga połowa jest zimno lubna, ja natomiast ciepłolubna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Asiu ja jestem osobą budującą na odległość. czyli od działki dzieli mnie jakieś 2000 km my od 5 lat mieszkamy w irlandii. ale od rozpoczecia budowy jestesmy bardzo czestymi goscmi w kwidzynie. nie mozemy narazie tak szybko wrocic na stałe poniewaz nasze corki blizniaczki 11 letnie chodza tu do szkoly i nie moge im tak poprostu zmieniac szkoly i jezyka kiedy mi sie podoba. Wiem wiem ze polacy nie lubią osob ktore mieszkają w irlandii albo w anglii Dlaczego ??? my mielismy duzo wpadek .na odległosc nie da sie tak wszystkiego zapiąć na ostatni guzik. do tych niepowodzeń zaliczam osoby ktore przez to ze nie bylo nas na miejcsu próbowało nas oszukać ale na szczescie nie bylo ich az tak duzo. ciągle jestem dobrej mysli ze są dobrzy ludzie na tej naszej planecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No tak,Wy macie dach deskowany,my nie.Więc dajemy jeszcze izolacje poziomą,coby nam w zimę 4 litery nie zmarzły . Mój syn i druga połowa jest zimno lubna, ja natomiast ciepłolubna chyba nam 4 literki nie zmarzną a moze to za mało ? sama juz nie wiem pożyjemy to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A ile twoj synek ma lat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No tak,Wy macie dach deskowany,my nie.Więc dajemy jeszcze izolacje poziomą,coby nam w zimę 4 litery nie zmarzły . Mój syn i druga połowa jest zimno lubna, ja natomiast ciepłolubna my deskowalismy dach poniewaz niewiedzielismy do konca kiedy bedzie nas stac na wykonczenie dachu tak wiec dalismy deski i pape. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Znam ból budowania na odległość,ale moja droga pobiłaś mnie 2000km ,no to ja mam jakby za rogiem ok 100km. Nie spotkałam się z tym,że Polacy nie lubią rodaków mieszkających i pracujących za granicą. Sama mam kilka osób z rodziny w Irlandii,Anglii ,Szwecji. Każdy żyje tam gdzie może tzn. ma pracę, która daje pieniądze. Poza tym ludzie którzy tak myślą, to zapewne Ci którym nie wyszło ułożenie sobie życie za granicą. Ale niestety nie każdy do tego się nadaje . Pozdrawiam Ciebie i Twe córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A ile twoj synek ma lat ??? Ma 7,5 chodzi do 1 klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Znam ból budowania na odległość,ale moja droga pobiłaś mnie 2000km ,no to ja mam jakby za rogiem ok 100km. Nie spotkałam się z tym,że Polacy nie lubią rodaków mieszkających i pracujących za granicą. Sama mam kilka osób z rodziny w Irlandii,Anglii ,Szwecji. Każdy żyje tam gdzie może tzn. ma pracę, która daje pieniądze. Poza tym ludzie którzy tak myślą, to zapewne Ci którym nie wyszło ułożenie sobie życie za granicą. Ale niestety nie każdy do tego się nadaje . Pozdrawiam Ciebie i Twe córeczki sama sie z tym az tak mocno nie zetknęłam ale moi znajomi tak i te opinie na stronach internetowych np. onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A ile twoj synek ma lat ??? Ma 7,5 chodzi do 1 klasy No to juz mężczyzna. Jego tez czeka zmiana szkoly i otoczenia. Ale dzieci szybciej i dobrze znoszą takie zmiany. Gorzej jest z nami dorosłymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.04.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Czas pokazac postępy. przygotowania dachu pod pokrycie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_S5009410.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.04.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 miło jak prace idą do przodu http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_S5009412.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.04.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 czyżby ktoś sie zakradał na balkonik http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_S5009416.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.04.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ooooołłłłłłłłłłłłłłł matko a tak było czyściutko http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_S5009380.JPG to nic posprzątamy wazne zeby cos szło do przodu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.04.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_S5009407.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.04.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 wow mój setny post a zaczęło się tak niewinnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts