malgosia0023 18.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 nasz kolor to nr.7 kolor jasna wiśnia -418 to wybraliscie jeden z najładniejszych-moim zdaniem dach będzie śliczny strzeliłam sobie redbulka no wiesz zamieniać kawkę na cuś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 i stronkę zaczełam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.06.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 nasz kolor to nr.7 kolor jasna wiśnia -418 to wybraliscie jeden z najładniejszych-moim zdaniem dach będzie śliczny mam taką nadzieje strzeliłam sobie redbulka no wiesz zamieniać kawkę na cuś takiego zawsze to coś zeby główka nie bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 18.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 i co ty bedziesz robiła bez fm dzis sie nie bede nudziła.jadę ze starszą córka na zakończenie roku.dzis konczy szkołę podstawowa.więc potem na uroczysty obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 zeby główka nie bolała w sumie lepszy rydz niz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja też dziś na krótko,bo mąż w domu,to znowu będzie marudził,że siedze i plotkuje.O co mu chodzi? bo ja nie wiem... a kolor dachu ładny,ale ja jak bym teraz robiła to bym sobie czarny wzięła... A co do red bulla,to nie chcę nic mówić,ale ja mądra jestem i wypiłam sobie tez wczoraj,ale o 22:00....i spac nie mogłam chyba do 1:00.Ach ja mądra jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.06.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 i co ty bedziesz robiła bez fm dzis sie nie bede nudziła.jadę ze starszą córka na zakończenie roku.dzis konczy szkołę podstawowa.więc potem na uroczysty obiadek gratuluje córci moje dziewczyny czeka to za rok a obiadek uroczysty jak najbardziej sie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.06.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 J,ale ja jak bym teraz robiła to bym sobie czarny wzięła... ja tez uwielbiam czarny ale za duzo czarnego w miom zyciu bo jak ciuchy kupuje to wychodze przewaznie z wiekszoscią czarnych i wogóle ale obiecałam sobie ze dom bedzie miał jasniejsze kolory wiem ze czarny byłby bezpieczniejszym kolorem ale co tam.. trochę trzeba pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A co do red bulla,to nie chcę nic mówić,ale ja mądra jestem i wypiłam sobie tez wczoraj,ale o 22:00....i spac nie mogłam chyba do 1:00.Ach ja mądra jestem... a dodał ci skrzydeł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a obiadek uroczysty jak najbardziej sie należy no ba nawet mały prezent-niespodzianka no to zakończył sie juz jeden etap życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a dodał ci skrzydeł ??? i chyba nie odlecialaś do tego sąsiada w stringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.06.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a dodał ci skrzydeł ??? i chyba nie odlecialaś do tego sąsiada w stringach mozliwe ... bo jak nie spała do 1.00 i do tego mąż został dzis w domu to pewnie jej pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Chyba dodał,bo spać mi się nie chciało,ale z balkonu nie skakałm i nie sprawdzałam A sąsiad niestety nie pokazał sie wczoraj w stringach...może będize chodził u siebie po domu jak sie juz wprowadzi? A wczoraj mąż był na noc w pracy,więc polatac mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A wczoraj mąż był na noc w pracy,więc polatac mogłam uuu to może lepiej aby sasiad sie nie wprowadzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.06.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dziewczyny mówcie jaka jest pogoda ??? bo niewiem czy jechac w stringach czy w galotach po kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dziewczyny mówcie jaka jest pogoda ??? bo niewiem czy jechac w stringach czy w galotach po kolana no zimno nie jest ale upału nie ma podobno od niedzieli ma być juz cieplutko... ...wiec stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No i ja się pogubiłam... Ale moja wina, moja bardzo wielka wina, bo jak wzięłam się za poprawę dziennika, to czasu mi brakowało, a niektóre posty to po nocy pisałam Mój tylko mówi: - Miśka co ty tam za głupoty wypisujesz, to że rozgadana jesteś to wiem, ale co Ty tam zycie opisujesz swoje, czy jak.... Mówię mu: - wejdź i zobacz, nawet nie czytałeś dziennika a to grzech Stąd pogubiłam się... wchodzę do Ciebie Gosiu a tutajjjjjjjjjj... tyle stron i fajowo Ale poczytałam dzisiaj lekturkę A Misiek zerka na mnie jak na stukniętą, bo chichram czytając WAS. Kurcze jak znajdę czas, to poszperam na tej stronie fm -w n-k Dzisiaj pojechał zamówić kominy w Tarnowie i wentylacje, a jak wróci podjedziemy zamówić cement, kamyk -bo sami będziemy robić beton B20 Więc mam luźniejszy dzień Kurcze ja uwielbiam kawkę rozpuszczalną z mlekiem, albo ze śmietanką, wypije nieraz 3, niestety ileż ja razy piłam specjalnie aby nie zasnąc na filmie - ale mam zaczarowane łóżko Kawa nie działa. Redbulka pijam rzadko, bo dentystka mnie nastraszyła o takich napojach typu coca-cola i iine drinki energ. Niszczą ząbki, zwłaszcza przy dziąsłach . Fakt kiedyś oglądałam program na discovery, gdzie cola zżerała rdzę Ale kurcze jakoś nie mogę zrezygnować całkowicie z takich napojów... piję rzadko, ale piję... A może jakbym wypiła taką mocniutką kawusię w malutkiej filiżaneczce - co to pół na pół się pije -to wtedy pewnie -oczy w słup Gosiu to lada dzień i Redbull nie będzie potrzebny jak odlecisz Uciekam i... życze dobrego dzionka kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dziewczyny mówcie jaka jest pogoda ??? bo niewiem czy jechac w stringach czy w galotach po kolana no zimno nie jest ale upału nie ma podobno od niedzieli ma być juz cieplutko... ...wiec stringi Oj przydałaby się bo ja zmarźluch jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tak właśnie! Mój sąsiad (wiecie który ) mówił,że od niedzieli ma byc z 30 stopni!! jupi!! Więc golf zostaw,same stringi wystarczą! Mąż się ucieszy z takiego widoku Aaa!zdjęcia pokoju zaraz wklejam więc wpadajcie alez jestem szybka co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tak właśnie! Mój sąsiad (wiecie który ) mówił,że od niedzieli ma byc z 30 stopni!! jupi!! Więc golf zostaw,same stringi wystarczą! Mąż się ucieszy z takiego widoku Aaa!zdjęcia pokoju zaraz wklejam więc wpadajcie alez jestem szybka co? mąż zapewne sie ucieszy a moze tak małe co nieco w zadaszonym domku ale mam kosmate myśli Asiu zaimponowałaś mi szybkoscia wykonania zdieć.Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts