Perłóweczka 19.06.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Perłóweczko widzę, że zmieniłaś tytuł wątku w sumie tyle niebudowlanych tematów się przewinęło, że słuszny krok Tak bo jest albo perłówka albo pogaduchy i nikt juz nam nie zarzuci ze my jakis jarmark tu mamy teraz jezeli ktos zobaczy tytuł albo bedzie chciał poczytac lub nie to wybór czytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.06.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No pogoda nie zachęca do spacerów Życzę udanego urlopu i domkowych zakupów. Ja jutro sie wybieram do Kwidzynkowa Pozdrawiam moze gdzies sie miniemy ktoz to wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.06.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 A z tym miesiacem miodowym ,to fajnie,zazdroszczę...chyba ja tez wywioze moich małyc na weekend do mamy.odetchnę trochę oj musisz , musisz . to jest jak nowonarodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.06.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Gosiu że jurto mnie nie będzie zyczę spokojnego lotu,miłych wrażeń budowlanych i ....a zresztą sama sobie dopowiedz. zycze Ci wspaniałego wekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.06.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dzwonie dzis do meza a on do mnie mówi : - kochaniutka namyśl sie dzisiaj jaki kolor elewacjii chcesz - oszalałes tak szybko - tak bo jutro z lotniska pojedziesz po wiadro tynku i musisz znac kolor bo chłopacy muszą połozyc styropian i tynk w tych miejscach gdzie potem jest trudno z dojsciem . zeby potem juz nie biegali po skonczonym dachu - on chyba z konia spadł sobie mysle , bo jak tu w godzine kolor tynku wybrac niektorym to trzeba wiecej czasu bo my kobitki to musimy to miedzy sobą obgadac no i chyba spedze tą noc przy laptopie choc o 2 w nocy wyjezdzam na lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dzis były otatnie przepakowania i cos czuje ze mogą szwy pójść w torbach Moje Drogie kochane kobitki na pare dni was opuszczam , no chyba ze dorwe u kogoś kompa i rzuce jakiegoś poscika wyciągajcie bikini , lezaki na tarasy i leżcie do góry brzuszkami bo ja przyjezdzam a to znak ze bedzie piękna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 19.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 ja tylko na chwile Perłóweczko zyczę Ci spokojnego lotu,udanego i owocnego urlopu.Pięknej pogody i......czekamy na obszerną fotkową relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Witam Matko Boska, co to ze mną się dzieje ja myślałam, że dzisiaj jest czwartek... zgubiłam gdzieś jeden dzień Tak czytam, że Gosiu masz jutro lecieć zerkam w poście na datę... i patrzę piątek... A Misiek zanim usnął, to pytał -jaki to dzień, a ja mu mówię - 19-sty czwartek A on zdziwiony mnie pytał: czwartek - zniedowierzaniem A ja jeścio mu mówię tak: - no tak w środę byłeś u lekarza, a dzisiaj jest czwartek To czyli jutro jedziesz Gosiu... noc będzie czujna, no ewentualnie 3 zegarki nastawione Ale wyobrażam sobie Gosiu jak nie możesz już sie doczekać, a to jutro w sobotę... Nie wierzyłam i poszłam zobaczyć w kalendarzu... Jutro Gosiu będzie tak... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_PS_-samolot_2.jpg A potem... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_PS_-samolot_lec%B1cy.jpg A po wylądowaniu w Gdańsku powita Ciebie Konsul Potem mąż stęskniony da buziaka albo dwa... A w tym wszystkim najlepsze jest zobaczyć bliskich, których dawno się niewidziało No i przyszłe gniazdko To czego Tobie więcej pozyczyć? Pogody słonecznej i pogody ducha Pozdrawiam i dołączam się na listę oczekujących na zdjęcia... A właśnie która jestem w kolejce- albo nie pytam bo mnie wysiuśkają na koniec ahaha Buziaki i nie zapomnij odebrać walizek z lotniska...bo sobie wyobrażam jak popędzi trzymając córki za ręce do markietu budowlanego. W końcu wspominała, że prosto z lostniska To do sklikania Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 19.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Perłóweczko lećcie jutro spokojnie i szczęśliwie i wracaj do nas szczęśliwie. Oczywiście życzę Ci wspaniałych doznań budowlanych i spotkań rodzinnych A co do wyboru tynku... wiesz, ja całe życie jestem niezdecydowana, chodzę po sklepach np. szukając czegoś dla siebie, coś tam mi się podoba, ale efekt najczęściej jest taki, że nic nie kupuję.. ale jeśli chodzi o zakupy budowlane... wybieram i kupuję bezproblemowo kupuję i później nawet nie robię sobie wyrzutów... i o dziwo podejmuję bardzo szybko decyzję nawet przy materiałach wykończeniowych.. tylko zobaczymy co z tych szybkich wyborów wyjdzie za misz-masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.06.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Hej Gosiu Spokojnego lotu, pięknej pogody u nas i miłego pobytu w Polsce pa do usłyszenia później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 20.06.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Pewnie juz jestes u nas co? I na pewno nie przywitała Cię za piekna pogoda...ale skoro mowisz,że ze soba przywieziesz piękne słońce,to ja sie nie martwie Mam nadz.,że lot był udany. No to,cóż-czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 20.06.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 czekamy na wiesci z Polski.na fotki tez.udanego urlopu tego budowlanego i wypoczynkowego zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Dziś trochę słońca jest, więc Gosia przywiozła go ze sobą . Tylko niech pomału dawkuje to słońce,cobyśmy udaru nie doznały A tak z ciekawości zakupy porobione w markecie budowlanym Ciekawe jaki kolor wybrała ? Czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.06.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jeszcze trochę a wrócę na Warmię Tutaj pada i pada..a niebo to jak z horroru. A w pogodę już nie wierzę... musze kupić sobie taki termometr jaki miała moja babcia... jak wychodziła góralka -to na deszcz, a jak góral -to na pogodę Tylko potem... coś wiecznie stała ta góralka z przodu a była pogoda hmmm Ale po deszczu zawsze wychodzi słońce- będzie i tutaj u nas pogoda A ja osobiście słońca mam dość jak narazie- bo nie mamy jeszcze gdzie się schować, a gdy grzeje, to chowam się -gdy mogę - w cień, bo parzy jednak..mimo wysokich filtrów... jednak dzien w dzień w szczerym polu człek jest. Ale Wam życzę duzo słonka i sobie i Wam -pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 23.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 O rany,ale super patrzeć,jak ktoś buduje taki sam domek jak my Ale u Was szybko wszystko idzie!! Dzięki za odwiedzinki w naszej galerii Postaram się być częstym gościem u Was - widzę,że mam dużo do nadrobienia,bo już tyle postów Wam się uzbierało Mam nadzieję,że wakacje w Polsce się udadzą,chociaż wiem,że pogoda nie bardzo dopisuje - ponoć straszne deszcze są A u nas super pogoda - słoneczko świeci i nawet opalać się można Aż za dobrze,jak na Irlandię Prawie jak w Polsce w dobre letnie dzionki Mam nadzieję,że pogoda w końcu Ci dopisze i wakacje się udadzą jednak - chociaż parę dni. Pozdrowionka Dla Was dzieczyny też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 24.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pozdrowionka Dla Was dzieczyny też dziekujemy i też pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Pozdrowionka Dla Was dzieczyny też Dziękujemy waldi8321 Witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.06.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 W sumie to tak przyglądałam się domkowi i okazało się,że nie całkiem jest taki jak nasz,ale bardzo podobny i na pierwszy rzut oka można się pomylić Archon i Archeton mają podobne projekty A działka to po prostu cudo!! I ten staw.....nie ma to jak relaks przy łowieniu rybek I jeszcze ta wędzarnia To już full wypas :D Żeby tylko wszystko poszło jak po maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 26.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No i Perłóweczka wsiąkła na budowie i ani myśli wyrwać od kogoś kompa, żeby nas uraczyć jakimiś nowymi fotkami Czekamy, Perłóweczko, czekamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czekamy, Perłóweczko, czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts