Perłóweczka 26.06.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Czekamy, Perłóweczko, czekamy!! Jak miło wiedziec ze ktos czeka na mnie wróciłam i padam na pyszczek po tych moich wczasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.06.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Pozdrowionka Dla Was dzieczyny też witamy nową kobitkę w naszych pogaduszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.06.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam Was Moje Drogie Panie Powiem Wam ze takich zalatanych dni to dawno nie przezyłam Zacznijmy od podody... w sobote i niedziele troszke słonca było i niemozna narzekac ale dalej pogoda to raczej butelkowa a nie do pracy na budowie cały czas nam to krzyzowało wszystkie prace . dach to robilismy na raty i wiecej tych przerw na kawke było poniewaz tak lało ze chłopaką nie pozwalało na skakanie po nim a we wtorek to tak wiało na przemian z deszczem ze koszmar i nawet nie mozna było w bikini wskoczyć ale został im juz tylko kawałeczek i dołożą w sobotę poniewaz poszli na inną budowe. a ja kolorowych gumaczkach pomiatałam pomiedzy budową a miastem i tak jakos dziwnie na mnie patrzyli ale miałam to w nosie bo za mało czasu na przebieranki no i w koncu buduje dom to nie wypada w szpilkach latac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 27.06.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witamy, witamy :) A GDZIE FOTKI!!!??? A gumiaczki są bardzo twarzowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.06.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Masz rację,kto by się tam przejmował dziwnymi spojrzeniami ludzi na Twoje gumiaczki Ja na pewno nie Na zdjęcia poczekamy,bo pewnie masz kocioł teraz,to nawet nie masz czasu.Za to jak dach będzie zrobiony,to juz będzie co "fotkować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 to ja dopisuje się do oczkujących na foteczki nowiuśkiego daszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 27.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 a ja kolorowych gumaczkach pomiatałam pomiedzy budową a miastem i tak jakos dziwnie na mnie patrzyli ale miałam to w nosie bo za mało czasu na przebieranki no i w koncu buduje dom to nie wypada w szpilkach latac Przecież gumiaczki,to teraz największy krzyk mody Za niektóre można zapłacić więcej,niż za dobre szpilki Dopisuję się na listę oczekujących na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witamy, witamy :) A GDZIE FOTKI!!!??? idą , idą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 To opóznienie z fotkami jest spowodowane tym ze po zmianie klimatu zawsze czuje się kiepsko i musze dojść do siebie ale juz pracuje nad zdjęciami i zaraz wskoczą choć przyznam bez bicia ze nie zadużo ich jest wziełam za duzy aparat który nie zawsze sie mieścił do mojej maleńkiej torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 wracamy do galerii http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6803_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6804_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6809_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 moje kominy http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6807_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6810_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6820_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6823_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.06.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6827_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 27.06.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wow, jako pierwsza skomentuję Aż nie wiem,co napisać Dach piękny :o Kominy też Widać,że dobrze wszystko zrobione i zdjęcia wszystko ukazują tak dokładnie A jak się błyszczy :D Od razu wszystko calkiem inaczej wygląda Teraz to czekam na zdjątka elewacji,jak będzie zrobiona Wtedy to będzie efekt!! A tak poza tym, to bardzo podoba mi się Wasze ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.06.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Teraz to czekam na zdjątka elewacji,jak będzie zrobiona Wtedy to będzie efekt!! Izuniu dzięki wstawie pare zdjec pózniej na ktorym juz troszke bedzie widac kolor elewacji. bo w trudno dostępnych miejscach juz nam położyli styropian i tynk . boje sie jak wyjdzie kolor na całości bo jak wybierałam to moze trwało to 3 minutki i to z koloru o wymiarach 5cm na 5cm i wez tu bądz mądry jak to wszystko zgra jedną całosc albo bedzie dobrze albo klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 28.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ślicznie i jak się ładnie świeci Szybko urlopik minął, co? A jaki kolor elewacji wybrałaś? Ja mam upatrzony domek z elewacją, któa mi się podoba, chcę zapukać do gospodarza i zapytać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.06.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ślicznie i jak się ładnie świeci świeci się i to jak ale ja tak chciałam lubie świecidełka Szybko urlopik minął, co? oj nawet niewiem kiedy wstawałam o 5 rano i wracalismy z działki 20-21.00 samochodem to chyba pare tys.km strzeliłam to jest potrzebne to , to zawieś itd A jaki kolor elewacji wybrałaś? zebym ja to wiedziała mam zapisany numer koloru i to wszystko. a w ciągu 3 minut musiałam wybrac z malutkiego obrazka Ja mam upatrzony domek z elewacją, któa mi się podoba, chcę zapukać do gospodarza i zapytać. dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 28.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 boje sie jak wyjdzie kolor na całości bo jak wybierałam to moze trwało to 3 minutki i to z koloru o wymiarach 5cm na 5cm i wez tu bądz mądry jak to wszystko zgra jedną całosc albo bedzie dobrze albo klapa Na pewno będzie dobrze Pierwsze wrażenie w wyborze najbardziej się liczy,więc musi być ok i tyle!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.06.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Na pewno będzie dobrze Pierwsze wrażenie w wyborze najbardziej się liczy,więc musi być ok i tyle!! no ja tak mysle i nawet nie dopuszczam innej opcjii przez te pare dni to wszystko tak wybierałam . mąż mi mówi wchodz do sklepu i pierwszą opcjie ktora ci sie podoba to bierz i koniec - wychodz i tak zrobilismy z kafelkami, parapetami, tynkiem, a na efekty całosci musimy troszkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 28.06.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 no ja tak mysle i nawet nie dopuszczam innej opcjii przez te pare dni to wszystko tak wybierałam . mąż mi mówi wchodz do sklepu i pierwszą opcjie ktora ci sie podoba to bierz i koniec - wychodz i tak zrobilismy z kafelkami, parapetami, tynkiem, a na efekty całosci musimy troszkę poczekać O rany To podziwiam Was za takie szybkie decyzje I tak powinno być,bo później to kręćka można dostać - może jednak to,a może jednak ten kolor,nie - a może jednak ten.... A tak,to za jednym zamachem wszystko Bo jak coś się podoba,to po co zwlekać A tak poza tym,to tacy klienci,to prawdziwe złoto Bo sprzedawca nie musi latać i doradzać,tylko SKASOWAĆ i tyle a może AŻ TYLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts