waldi8321 29.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Przyznam,że kolor elewacji świetnie pasuje do koloru dachu A całość będzie już wkrótce robiona?? Szybciutko Wam to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 chyba jestes na wczasach bo cię tu mało słychać na fm na wczasy jadę w sobotę,ale czasu brakuje.w weekend mieliśmy gości,dzis pakowałam dzieci bo pojechały do babci. Aniu to teraz czeka Cię miesiąc miodowy tak jak mnie zobaczymy co z tego będzie życzę Ci pięknej pogody i miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A całość będzie już wkrótce robiona?? gdzies w sierpniu jak pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 takie cudo zamontowaliśmy na furteczce http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6899_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG ponieważ zamieszkał u nas pewien PAN o imieniu MAX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 przedstawiam Wam naszego nowego członka rodzinki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6904_%5B%5D_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6905_%5B%5D_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6907_%5B%5D_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 wiem...wiem mam całkowitą świadomość że jak przyjadę za rok to może mnie poprostu nie wpuśić na własną działkę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Oj znalazłam ciut czasu zanim wskoczę pod prysznic A wyglądam jak nie wiem co i kto... Ale tak Gosiu - domek to domek... dach b. fajny, ładny itp. itd. O ile pamiętam to z firmy Budmad? Jakoś tak? Gosiu .... tabliczka na furtce- super... A MAX ... superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrowyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy widać, że podporządkowany taki i sądzę, że będzie za Wami tęsknił ale napewno nie zapomni... Gosiu córki wspaniale A Tyś ... hmmm nie uchyle rąbka nawet tajemnicy... ale cieszę się bardziej że odnalazłam Ciebie na NK i mogłam zobaczyć, bo ciekawość zawsze drzemie w nas babkach - kobietkach:) Gosiu wypoczywasz ciut bez dzieci? Czy juz Ci ich brak? Bo moja jak gdzieś ciut nawet dalej była ode mnie, to ja osobiście nie za dobrze znosiłam nasze rozstanie.... dziwne, ale prawdziwe a ona ma tak samo. Pomimo, że wchodzi do pokoju ze 100 razy na dzień do naszego pokoju... to potem cos za cicho... Ale zaczynam od Ale... uważam tez, że odpoczynek nawet wskazany i super,że dziweczyny mogą spędzić sobie wakacje na Warmii, nad jeziorami itp. U nas dzisiaj upał.. a moja juz wymysla namiot W ogóle widze jak sie nudzi... ewentualnie siedzi na kompie, jak jadę na działkę- na budowę.... Czyta jeszcze książki... uwielbia je... Czasami zastanawiam się ... gdzie te podchody? Gdzie te klasy, guma...itp. Ja bynajmniej w wakacje się nie nudziłam... a ona pojeździ na rowerze i koleżanki to domatorki i ona widze też... Uciekam bo czas coś zjeść... pozdrawiam...padammmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A całość będzie już wkrótce robiona?? gdzies w sierpniu jak pogoda pozwoli Nio to będziemy nawzajem swoje elewacje pdziwiać A z tego co wiem,to pogoda już trochę sie porpawiła,więc miejmy nadzieję,że się utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 takie cudo zamontowaliśmy na furteczce http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6899_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG O rany!! Pierwszy raz taką talicę widzę Czadzior!!! :D Jak kiedyś może będę w Waszej okolicy i zobaczę taką tabliczkę,to od razu będę wiedziała,do kogo należy :D:lol: zamieszkał u nas pewien PAN o imieniu MAX O Boshe!! ale cudo!! :lol: uwielbiam duże psiaki Dobry wybór Czyżby to był owczarek niemiecki długowłosy? Śłodki szczeniaczek,przekochany:D I nie masz się czym martwić - na pewno Cię pozna,jak przyjedziesz a jak nie to będzie: "Ja dobiegnę do furtki w 3 sekundy....a Ty?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 O Boshe!! ale cudo!! :lol: uwielbiam duże psiaki Dobry wybór jest fajniuśki . juz tęsknie za nim.moje dziewczyny się nim zajmują Czyżby to był owczarek niemiecki długowłosy? pojechaliśmy po owczarka niemieckiego a przyjechalismy z owczarkiem kaukaskim. miłosc od pierwszego wejrzenia moje córki niechciały od niego odejść. i na koniec był płacz i lament bo jego brata nikt nie kupił ze bedzie mu smutno i samotnie i mamuś koniecznie kup jego brata tez "Ja dobiegnę do furtki w 3 sekundy....a Ty?" muszę potrenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gosiu wypoczywasz ciut bez dzieci? Czy juz Ci ich brak? oj juz odczuwam brak i ta ciszaaaaaaaa U nas dzisiaj upał.. a moja juz wymysla namiot W ogóle widze jak sie nudzi... moje dziewczyny juz rozłożyły basen i woda sie grzeje wczoraj moje córki kupiły sobie wędki bo czesto z dziadkami jadą na ryby. Adzisiaj mój tata zorganizował im zawody wędkarskie w ktorych one wzieły udział z rodzicami mojego meza i moimi. były prawdziwe puchary dziewczyny sa przeszczęśliwe . jutro tez na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gosiu córki wspaniale A Tyś ... hmmm nie uchyle rąbka nawet tajemnicy... ale cieszę się bardziej że odnalazłam Ciebie na NK i mogłam zobaczyć, bo ciekawość zawsze drzemie w nas babkach - kobietkach:) jest mi bardzo miło wiem wiem ...ze my płeć ciekawska a Ty laseczka - na początku myslalam na zdjeciu z daleka ze to Twoja córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 wczoraj został skonczony montaż rurek odkurzacza centralnego mam nadzieje ze bedzie takze za mnie odkurzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dziś dostaliśmy numer domku 26F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 "Ja dobiegnę do furtki w 3 sekundy....a Ty?" muszę potrenować Musisz,musisz moje córki niechciały od niego odejść. i na koniec był płacz i lament bo jego brata nikt nie kupił ze bedzie mu smutno i samotnie i mamuś koniecznie kup jego brata tez Nio jak by były dwa to wtedy już na pewno nie zdążyłabyś dobiec do bramki :lol: nawet po najlepszym treningu :lol: wczoraj został skonczony montaż rurek odkurzacza centralnego mam nadzieje ze bedzie takze za mnie odkurzał To by było genialne rozwiązanie jak znajdziesz sposób na to,to daj znać,a skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.07.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Tabliczka z pieskiem super! Ale wychodzi na to,że gospodarz groźniejszy od psa... Noi oczywiście piesek też słodki.Oj mój Filipek pewnie by go tam wytarmosił nieźle Ale pies potrzebny,trzeba się bronić,bo u nas ostatnio chodził taki typ.I przyszedł do nas i gadał coś od rzeczy,a później do domu zaglądał...Dobrze,że akurat mąż był,bo co ja biedna bym zrobiła.... moje dziewczyny juz rozłożyły basen i woda sie grzeje wczoraj moje córki kupiły sobie wędki bo czesto z dziadkami jadą na ryby. Adzisiaj mój tata zorganizował im zawody wędkarskie w ktorych one wzieły udział z rodzicami mojego meza i moimi. były prawdziwe puchary dziewczyny sa przeszczęśliwe . jutro tez na ryby wreszcie baseny zawitały na podwórkach.U nas też A te ryby,to wciągaja jednak.Moj starszy tez był kiedys z dziadkiem na rybach i tak mu się spodobało,że teraz cały czas ciągnie. No,a puchary,to juz powazna sprawa!!!!ho ho ho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.07.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wreszcie baseny zawitały na podwórkach.U nas też cieszę się bardzo bo i dzieci się cieszą... no i na budowie mozna coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 01.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dziś dostaliśmy numer domku gratuluję numeru piesek sliczny.Napewno bedzie bronił swoich właściecieli i domku my jakos nie możemy sie przekonac do kupna psa.może dlatego ,ze często wyjeżdzamy i nie miałby się kto nim wtedy opiekować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 01.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Perłóweczko! Słodziutki ten Twój piesek a tabliczka strach się bać po prostu super!! Moje dzieci też na wakacjach, córka trochę tęskni... Franek bezproblemowo... a myślałam (o naiwności), że będzie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.07.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Moje dzieci też na wakacjach, córka trochę tęskni... Franek bezproblemowo... a myślałam (o naiwności), że będzie odwrotnie widzisz a tak sie bałaś dzieci zawsze dają sobie świetnie rade tylko my mamuski takie płaczliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts