Perłóweczka 02.07.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A tak poza tym dziewczyny,to myślałam,że może za jakiś czas wymieniłybyśmy się na pw linkami do NK Bo widzę,że trochę się poznajdywały niektóre z Was,to może wszystkie byśmy dołączyły do tego grona 'znalezionych'? To tylko taka koncepcja proszę bardzo. linka posyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 dziadki [...] najwyzej bedą mnie ganiac po podwórku Hihihi to jeszcze jeden powód (oprócz Maxika),żeby popracować nad prędkością dobra .... zaczynam od dzisiaj ostro cwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A mam pytanko - w jakim kolorze będą te balustrady? kolor czarny połysk-taki sam jak jest na ogrodzeniu http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6918_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.07.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 ...............................................................ale masz balustrady............!!!!!!!! w życiu bym nie pomyslała,że jeden mąż może zrobic coś takiego!!!! Naprawde jestem pełna podziwu.I powiedz mu,że my go tu tak wychwalamy!Niech obrosnie w te piórka Może będzie miał wiecej zapału do kolejnych prac Co do płytek,to ja jestem zdecydowanie za zrobieniem jakiejś wstawki z jasnych.A dlaczego im sie jasne płytki nie odobaja,ja nie wiem... Ale różne gust są,więc jesli dostałaś pozwolenie na wstewienie choć kilku jasnych,to ja bym cos pokombinowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 02.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 proszę bardzo. linka posyłam na priva Wiadomość odebrana i zaproszenie wysłane Teraz to o wiele lepiej,jak się widzi Dakujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 02.07.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A mam pytanko - w jakim kolorze będą te balustrady? kolor czarny połysk-taki sam jak jest na ogrodzeniu Hmmmm nio w sumie to przecież mogłam się domyślić Coś ostatnio to myślenie nie za bardzo mi wychodzi Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Co do płytek,to ja jestem zdecydowanie za zrobieniem jakiejś wstawki z jasnych.A dlaczego im sie jasne płytki nie odobaja,ja nie wiem... Ale różne gust są,więc jesli dostałaś pozwolenie na wstewienie choć kilku jasnych,to ja bym cos pokombinowała. wiem wiem...dlatego kazałam im poczekac z położeniem płytek w salonie na moj przyjazd 8 sierpnia. no i wtedy bede układac na sucho i kombinowac zeby było ok. moze cos z tego wyjdzie najlepszym rozwiązaniem by było zaproszenie ciebie do pomocy bo twoje wnętrza to cudaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Teraz to o wiele lepiej,jak się widzi Dakujem tez tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Gosiu płytki wybierane na szybkiego i ładne... Wiesz ja to Tobie współczuję... dość, że musisz nauczyć sie szybko uciekać przed Maxem, to jeszcze po podwórku przyjdzie Ci uciekać W sprawie płytek, to mi podobają się takie, ale z tym jasnym środkiem, mogą wyglądać też dobrze. Właśnie nie ma jak to poukładać przed sobą i zobaczyć... Tak w rzeczywistości... A Ty zapewne nie będziesz uciekała, jak rodzicom tam dzieła poukładasz z płytek w sierpniu ( tylko patrzeć jak zaraz będzie kolejny miesiąc) Pozdrawiam kobietki... Uciekam legnąć... bo coś mnie pobolewa kręgosłupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiesz ja to Tobie współczuję... dość, że musisz nauczyć sie szybko uciekać przed Maxem, to jeszcze po podwórku przyjdzie Ci uciekać no i to po moim podwórku będą mnie ganiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.07.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 A takie parapeciki bedą montowane po tynkach chyba bedzie dobrze do białych okien http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6963_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6966_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 03.07.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam!!! Gosiu płytki ładne.świetnie dobrane,parapety beda się ładnie komponować z białymi oknami a balustrady........ cudo.Masz zdolnego męza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.07.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Masz zdolnego męza przekazałam mężowi a on....... "mów mi jeszcze" .......no to dopiesciłam jego EGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 03.07.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Bardzo ładne parapety wybraliście Rzeczywiście będzie pasować do okien i kolor zbliżony do kominów Teraz tylko zrobić elewację,zamontować parapeciki i u'lala :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 03.07.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Masz zdolnego męza przekazałam mężowi a on....... "mów mi jeszcze" .......no to dopiesciłam jego EGO Perłóweczko Twój mąż naprawdę ma talent pięknie!! a pewnie taki sam łasy na komplementy jak każdy facet ale naprawdę mu się należy chwal go pod niebiosa a jeszcze niejedno cudo Ci poczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.07.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 kolor zbliżony do kominów Teraz tylko zrobić elewację,zamontować parapeciki i u'lala :D Izuniu te parapeciki są wewnętrzne parapety zewnętrzne będą w kolorze kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.07.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 chwal go pod niebiosa a jeszcze niejedno cudo Ci poczyni pochwaliłam ....hm hm no tak ale za dużo to też nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 03.07.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 kolor zbliżony do kominów Teraz tylko zrobić elewację,zamontować parapeciki i u'lala :D Izuniu te parapeciki są wewnętrzne parapety zewnętrzne będą w kolorze kominów O rany!! a mnie się wydawało,że podobne trochę do kominów tylko jaśniejsze i myślałam,że zewnętrzne :lol: Bo ja patrzyłam na to brązowe co jest :lol: A to przecież są tekturowe opakowania :lol: dopiero teraz się przyglądnęłam dobrze :lol: Nio to ładnie znowu wpadłam hehehe Muszę chyba się bardziej zastanawiać,nim coś napiszę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.07.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Bo ja patrzyłam na to brązowe co jest :lol: A to przecież są tekturowe opakowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.07.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 skoro dziewczyny pokazują nam swoje piękne ogrody no to i ja pokaże jakie cudne kwiatki zobaczyłam na mojej działce http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6937_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6936_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6935_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG No co ??? trzeba sie cieszyć z tego co się ma niewiem kiedy przyjdzie czas na piękny ogrod wiec muszę sie pocieszyc takimi oto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts