Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

oto mój taras :wink: juz siedziałam i kawkę piłam na nim 8)

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6873_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6833_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6834_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a tu juz skonczone schody wejściowe :p

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6881_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6882_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6883_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG

troszkę juz nieaktualne bo murki są obtynkowane :D

Witam, ja tez sie dorzucę z :o dla męża, kurcze fajnie jak się ma złote rączki :)

Widzę że parapety wewn. mamy chyba podobne, to są z marmuru?

Ogród super sprawa, hmmm też nie moge się doczekać pierwszej trawki.

Coś nie chcą mi sie otworzyc Twoje fotki :( i nie moge zobaczyć Twojego OGRODU 8)

Pozdrawiam :)

Witam serdecznie Ciebie Gosiu i kobietki :wink:

No niestety fotki nie chcą sie otwierać, bo cos szwankuje dzisiaj fotoszok...nie mogłam uzupełnić i ja dziennika :evil:

Ale tylko zacznie działać, to zerknę na te wyżej zdjątka :wink:

A u mnie coś grzmi... a moja mała poleciała do koleżanki z namiotem i maja zamiar spać :-? :roll: Czasami pogrzmi i przejdzie, ale tutaj to norma... ciut nie Zielone Wyspy :wink:

Ja dzisiaj rozglądałam się w necie za blachodachówkę i mam młyn, nam proponowano z firmy Regamet, ta firma ma dobre komentarze... Sama nie wiem, dobrze, że jeszcze robimy wieniec... to mam ciut czasu :wink:

Jak tam Gosiu "miodowy miesiąc" :lol: o dziewczyny nie pytam, bo tacy dziadkowie to skarb :wink:

Trzymajcie sie cieplutko w chłodne dni, a napewno deszczowe :wink:

WITAM WRÓCIŁAM

Ale mam do nadrobienia :o :lol:

W skrócie i w biegu, bo nie mam za dużo czasu-goście :wink:

Gosiu balustrady superowe, ukłony dla męża, schody i taras jak w "Dynastii" :o ,piękne, a parapety są chyba z konglomeratu,czy jak w Dynastii z mamrmuru :wink: :lol: .Pięknie,coraz piękniej :p gratuluję,trzymam kciuki za dalsze postępy :lol:

Pozdrawiam dzięwczyny :)

skoro dziewczyny pokazują nam swoje piękne ogrody no to i ja pokaże jakie cudne kwiatki zobaczyłam na mojej działce :o :o :o

No co ??? :o

trzeba sie cieszyć z tego co się ma :(

niewiem kiedy przyjdzie czas na piękny ogrod wiec muszę sie pocieszyc takimi oto :roll:

:lol: :p :lol: :p :lol:

No co - maki są śliczne :D Tobie chociaż takie kwiateczki rosną,a u nas trzeba całą nawierzchnię wywieźć i świeżej ziemi nawieźć :roll: dopiero wtedy coś można będzie robić i pojawią się kwiatki,a nie tylko chwasty :roll:

oto mój taras :wink: juz siedziałam i kawkę piłam na nim 8)

Tarasik to spory masz :o Teraz trzeba walnąć jakiś full wypas zestawik wypoczynkowy i dopiero ta kawka będzie smakować :lol: :lol:

A schody to są piękne :o :o:o :oops: Ciekawe,jak to będzie wyglądało wykończone całkowicie :o rzeczywiście jak w jakichś serialach o bogatych rodzinach :D

WITAM WRÓCIŁAM

witamy serdecznie urlopowiczkę 8)

schody i taras jak w "Dynastii" :o ,piękne

no ale teraz to pojechałaś......... :lol: :p :lol: usmiałam sie jak nic az mąż stwierdził ze mną chyba coś nieteges :roll: bo do komputera się cieszę :lol: :p :lol:

, a parapety są chyba z konglomeratu,czy jak w Dynastii z mamrmuru :wink: :lol:

:lol: :p :lol: no to Ci powiem ze jak w Dynastii :D marmur

:lol: :p :lol: :p :lol:

Tarasik to spory masz :o Teraz trzeba walnąć jakiś full wypas zestawik wypoczynkowy i dopiero ta kawka będzie smakować :lol: :lol:

walnę to ja się chyba na kocyk bo w te lato na komplecik nie styknie :(

rzeczywiście jak w jakichś serialach o bogatych rodzinach :D

:lol: :lol: :lol: tylko ze jak popatrzałam ile to teraz kafli jest potrzebnych zeby je przykryć :o :roll: :o

Perłóweczko piękny masz taras :o :) bardzo Ci gratuluję :) a jak kawka smakowała?? pewnie wyśmienicie ;) a ile tam masz metrów tego tarasu?? (bo mój ma mieć (narazie wyznaczony, ale wykonanie to śpiew przyszłości :( ) 20 m2 i przy Twoim wydaje się maleństwo..

Witam

Taras piękny!!!! U mnie w projekcie też są na tarasie takie łuki, i jakieś esy floresy :o :roll: do tego ciągnie się przez elewacje tylną aż do wykuszu z boku, a jeszcze będzie wydłużany bo robimy pod nim pom. gospodarcze więc nie wiem czy nie zrezygnuje z tych łuków :cry: muszę to jeszcze przemyślec :roll:

Ps. ogródek samosiejny uroczy :lol: Grunt to bliżej natury :wink:

walnę to ja się chyba na kocyk bo w te lato na komplecik nie styknie :(

Hmmm kocyk też dobry :D tak jak na pikniku będzie :lol::D Dobre ciasto i kawka po turecku na mięciutkim kocyku :D Nie martw się,na komplecik jeszcze przyjdzie czas :) :wink:

:lol: :lol: :lol: tylko ze jak popatrzałam ile to teraz kafli jest potrzebnych zeby je przykryć :o :roll: :o

Hihihi :lol::lol: nio w sumie to sporo :o ale nie da się wszystkiego przewidzieć :roll: Podczas wybierania projektu nie zastanawiamy się,ile wydamy np. właśnie na kafle na taras :roll: wszystko wychodzi w praniu :roll:

a jak kawka smakowała?? pewnie wyśmienicie ;)

oj tak tak :D

a ile tam masz metrów tego tarasu?? (bo mój ma mieć (narazie wyznaczony, ale wykonanie to śpiew przyszłości :( ) 20 m2 i przy Twoim wydaje się maleństwo..

wiesz ze nawet nie wiem dokładnie ale zlece chłopaką zmieżyć bo sama jestem teraz ciekawa :o ale jak tak siedziałam na nim to był ogromnyyyyyyy :o