Perłóweczka 04.07.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 oto mój taras juz siedziałam i kawkę piłam na nim http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6873_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6833_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6834_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 04.07.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 a tu juz skonczone schody wejściowe http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6881_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6882_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF6883_%5BRozdzielczo%B6%E6_Pulpitu%5D.JPG troszkę juz nieaktualne bo murki są obtynkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 05.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witam kochaniutka a wiec dach sliczny ,balustrady bomba ale na kolana powaliły mnie parapety CUDNE P.S. To mówisz że ogród juz masz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 05.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam, ja tez sie dorzucę z dla męża, kurcze fajnie jak się ma złote rączki Widzę że parapety wewn. mamy chyba podobne, to są z marmuru? Ogród super sprawa, hmmm też nie moge się doczekać pierwszej trawki. Coś nie chcą mi sie otworzyc Twoje fotki i nie moge zobaczyć Twojego OGRODU Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.07.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Witam serdecznie Ciebie Gosiu i kobietki No niestety fotki nie chcą sie otwierać, bo cos szwankuje dzisiaj fotoszok...nie mogłam uzupełnić i ja dziennika Ale tylko zacznie działać, to zerknę na te wyżej zdjątka A u mnie coś grzmi... a moja mała poleciała do koleżanki z namiotem i maja zamiar spać Czasami pogrzmi i przejdzie, ale tutaj to norma... ciut nie Zielone Wyspy Ja dzisiaj rozglądałam się w necie za blachodachówkę i mam młyn, nam proponowano z firmy Regamet, ta firma ma dobre komentarze... Sama nie wiem, dobrze, że jeszcze robimy wieniec... to mam ciut czasu Jak tam Gosiu "miodowy miesiąc" o dziewczyny nie pytam, bo tacy dziadkowie to skarb Trzymajcie sie cieplutko w chłodne dni, a napewno deszczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.07.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 WITAM WRÓCIŁAM Ale mam do nadrobienia W skrócie i w biegu, bo nie mam za dużo czasu-goście Gosiu balustrady superowe, ukłony dla męża, schody i taras jak w "Dynastii" ,piękne, a parapety są chyba z konglomeratu,czy jak w Dynastii z mamrmuru .Pięknie,coraz piękniej gratuluję,trzymam kciuki za dalsze postępy Pozdrawiam dzięwczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 skoro dziewczyny pokazują nam swoje piękne ogrody no to i ja pokaże jakie cudne kwiatki zobaczyłam na mojej działce No co ??? trzeba sie cieszyć z tego co się ma niewiem kiedy przyjdzie czas na piękny ogrod wiec muszę sie pocieszyc takimi oto No co - maki są śliczne Tobie chociaż takie kwiateczki rosną,a u nas trzeba całą nawierzchnię wywieźć i świeżej ziemi nawieźć dopiero wtedy coś można będzie robić i pojawią się kwiatki,a nie tylko chwasty oto mój taras juz siedziałam i kawkę piłam na nim Tarasik to spory masz Teraz trzeba walnąć jakiś full wypas zestawik wypoczynkowy i dopiero ta kawka będzie smakować A schody to są piękne :o Ciekawe,jak to będzie wyglądało wykończone całkowicie rzeczywiście jak w jakichś serialach o bogatych rodzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witam kochaniutka witam Cie tęsknimy P.S. To mówisz że ogród juz masz prawda ze piekne te moje chwasciorki prawie jak piekne kwiatki to wiec po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Widzę że parapety wewn. mamy chyba podobne, to są z marmuru? tak to marmur Coś nie chcą mi sie otworzyc Twoje fotki i nie moge zobaczyć Twojego OGRODU no cóz ...to tylko zamosiewne kwiatuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja dzisiaj rozglądałam się w necie za blachodachówkę i mam młyn, nam proponowano z firmy Regamet, ta firma ma dobre komentarze... jak cos wybierzesz to daj znac no i oczywiscie fotka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 WITAM WRÓCIŁAM witamy serdecznie urlopowiczkę schody i taras jak w "Dynastii" ,piękne no ale teraz to pojechałaś......... usmiałam sie jak nic az mąż stwierdził ze mną chyba coś nieteges bo do komputera się cieszę , a parapety są chyba z konglomeratu,czy jak w Dynastii z mamrmuru no to Ci powiem ze jak w Dynastii marmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Tarasik to spory masz Teraz trzeba walnąć jakiś full wypas zestawik wypoczynkowy i dopiero ta kawka będzie smakować walnę to ja się chyba na kocyk bo w te lato na komplecik nie styknie rzeczywiście jak w jakichś serialach o bogatych rodzinach tylko ze jak popatrzałam ile to teraz kafli jest potrzebnych zeby je przykryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 06.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Perłóweczko piękny masz taras bardzo Ci gratuluję a jak kawka smakowała?? pewnie wyśmienicie a ile tam masz metrów tego tarasu?? (bo mój ma mieć (narazie wyznaczony, ale wykonanie to śpiew przyszłości ) 20 m2 i przy Twoim wydaje się maleństwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 06.07.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 i ja się przyłącze do zachwytów-taras i schody piękne Podobaja mi się te Twoje łuki Tarasik rzeczywiście imponujący idealny na imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 06.07.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 a ogród sliczny, kwiatki rosną wiec masz kolorowo wokół domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam Taras piękny!!!! U mnie w projekcie też są na tarasie takie łuki, i jakieś esy floresy do tego ciągnie się przez elewacje tylną aż do wykuszu z boku, a jeszcze będzie wydłużany bo robimy pod nim pom. gospodarcze więc nie wiem czy nie zrezygnuje z tych łuków muszę to jeszcze przemyślec Ps. ogródek samosiejny uroczy Grunt to bliżej natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 06.07.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tarasik to spory masz Teraz trzeba walnąć jakiś full wypas zestawik wypoczynkowy i dopiero ta kawka będzie smakować walnę to ja się chyba na kocyk bo w te lato na komplecik nie styknie Hmmm kocyk też dobry tak jak na pikniku będzie Dobre ciasto i kawka po turecku na mięciutkim kocyku Nie martw się,na komplecik jeszcze przyjdzie czas tylko ze jak popatrzałam ile to teraz kafli jest potrzebnych zeby je przykryć Hihihi :lol: nio w sumie to sporo ale nie da się wszystkiego przewidzieć Podczas wybierania projektu nie zastanawiamy się,ile wydamy np. właśnie na kafle na taras wszystko wychodzi w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.07.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 do tego ciągnie się przez elewacje tylną aż do wykuszu z boku, to identycznie jak u nas Ps. ogródek samosiejny uroczy Grunt to bliżej natury tez jestem tej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.07.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 a jak kawka smakowała?? pewnie wyśmienicie oj tak tak a ile tam masz metrów tego tarasu?? (bo mój ma mieć (narazie wyznaczony, ale wykonanie to śpiew przyszłości ) 20 m2 i przy Twoim wydaje się maleństwo.. wiesz ze nawet nie wiem dokładnie ale zlece chłopaką zmieżyć bo sama jestem teraz ciekawa ale jak tak siedziałam na nim to był ogromnyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.07.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 dzis od rana robiła się juz podłogówka w domku a mnie nosi,bo nic nie mogę podglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts