taka_ja taki_on 08.07.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dziękuję za chudziaka Ci Boshe... bo chociaż ze szpadlem jest gdzie potańczyć Taka maluska przerwa za plecami Miska, który wlewa beton do szalunków No i chudziak to ciut jak nie podłogówka...nagrzeje się od słonka... Ostatnio stoczyłam walkę z mrówkami... wszystko znosiłam... to, że jak Telimenę mnie potraktowały, ba jedna to chyba "samiec" bo od kostki do góry spacerował mi po nodze... jego wędrówka zakończyła się na udzie... Znisłam i to, że po butelce z napojem wiecznie chodziły, czy wyżej sie postawiło, zaraz wyniuchały... Ba raz małego czerwonego mrówka -alkoholika zabiłam, po butelce z piwkiem spacerował... dość, że rzadko piwko wypiję, to gadzina będzie mi podpijać, a to był nikt inny, jak zwiadowca... zaraz patrzeć jak z mrowiska sobie łącznie z królową bibę zrobią Czara się przelała, gdy weszły mi do woreczka, gdzie miałam bułeczki Zawiozłam proszek, posypałam i narazie cisza... Gorzej jak szykuja odwet Ale fakt faktem.. sporo ich u nas na działce... No a imprezka nasza będzie do bieluskiego ranka... najwyżej wpadnę Gosiu jutro do betoniarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.07.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czara się przelała, gdy weszły mi do woreczka, gdzie miałam bułeczki Zawiozłam proszek, posypałam i narazie cisza... no to ...zadarły z babą i to jeszcze głodną Gorzej jak szykuja odwet szykuj sie ...szykuj No a imprezka nasza będzie do bieluskiego ranka... najwyżej wpadnę Gosiu jutro do betoniarki... tak... i jak Cię potarmosi to będziesz cudne tance odprawiać na chudziaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 09.07.2009 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 o rany!! Nie było mnie chwilkę,a tu już jakieś popijawki beze mnie już chyba za późno na przyłączenie się do zabawy,bo pewnie gdzieś pod stołami podśpiewujecie :lol: może chociaż załapię się na jakieś resztki tego pysznego ciasta z lodami mniam mniam o takiej porze to grzech,ale cóż....raz się zyje :lol: o czymś mocniejszym to mogę pomarzyć,bo pewnie już wszystko wypiłyście :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 09.07.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ostatnio stoczyłam walkę z mrówkami... wszystko znosiłam... to, że jak Telimenę mnie potraktowały, ba jedna to chyba "samiec" bo od kostki do góry spacerował mi po nodze... jego wędrówka zakończyła się na udzie... A to zboczeniec jakiś :lol: trzeba było powiedzieć Mężowi,to by go walnął w szczękę :lol: i by się odczepił raz małego czerwonego mrówka -alkoholika zabiłam, po butelce z piwkiem spacerował... dość, że rzadko piwko wypiję, to gadzina będzie mi podpijać, a to był nikt inny, jak zwiadowca... zaraz patrzeć jak z mrowiska sobie łącznie z królową bibę zrobią No tego już było za wiele....żeby do piwka się doczepiać,to trzeba mieć nie lada tupet :lol: Czara się przelała, gdy weszły mi do woreczka, gdzie miałam bułeczki Zawiozłam proszek, posypałam i narazie cisza... Nio a do bułeczek się doczepić,to już zbrodnia :lol: Wyobraźcie sobie,że kiedyś w innym mieszkaniu mieliśmy współlokatorów małych - myszki Ja uwielbiam wszelakie stworzonka,gryzonie również.No więc żyliśmy sobie w zgodzie,ja podrzucałam im serek i tak było....aż do czasu otóż robiłam spaghetti i wrzuciłam makaron do garnka i patrzę sobie,co tu takie coś brązowe na makaronkach jest a to były mysie kupki :o:o:x nio więc na tym się zakończyła nasza przyjaźń a zaczęła się wojna...która wiadomo jak się skończyła Płakałam okropnie,ale nie dało się tego inaczej załatwić... Gorzej jak szykuja odwet Kto wie jak już wiedzą,co najlepsze (piwko i bułeczki),to może już się tam naradzają i czekają na odpowiednią chwilę,żeby zaatakować z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.07.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 o czymś mocniejszym to mogę pomarzyć,bo pewnie już wszystko wypiłyście :lol: nie u nas barek zawsze pełen dla fajnych kolezanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dziś Panowie kończą kłaść ogrzewanie-czyli całą podłogówkę a jutro od rana wchodzi już Pan od wylewek foto-relacja mam nadzieje że będzie gdzieś około jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oooo widzę że nie tylko ja forumowoholik jestem Przyszłam do pracy, światła jeszcze nie zapaliłam jak już komputer chodził qrcze u mnie na budowie też inwazja mrówek wszelkie gatunki, a najgorsze czerwone może też je wyzwę na pojedynek Ps. może ja też kiedyś załapie się na jakąś imprezkę Miłego dnia (idę poudawac że pracuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.07.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ps. może ja też kiedyś załapie się na jakąś imprezkę zapraszamy Miłego dnia (idę poudawac że pracuję ) dziękuje fajną masz pracę ja właśnie zaraz ruszam do pracy ale jak zawsze musiałam luknąć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ale ja jestem do tyłu aż nie wiem co powiedzieć proszę imprezki bezemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.07.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ale ja jestem do tyłu aż nie wiem co powiedzieć proszę imprezki bezemnie Małgosiu Ty zawsze jestes z nami. my niezapominamy o fajnych forumowiczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Małgosiu Ty zawsze jestes z nami. my niezapominamy o fajnych forumowiczkach ....ale przydziobałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 doczytałam że dzisiaj wylweki.....BRAWO!!!! Bardzo sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 09.07.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 o czymś mocniejszym to mogę pomarzyć,bo pewnie już wszystko wypiłyście :lol: nie u nas barek zawsze pełen dla fajnych kolezanek Nio to mnie pocieszyłaś mogemy robić częściej takie imprezki :lol: szkoda,że wirtualne ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :lol: Kto wie,może kiedyś na żywo będą A jeśli chodzi o imprezki to malgosia0023 - kiedy parapetówa się szykuje? :D:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 09.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dziś Panowie kończą kłaść ogrzewanie-czyli całą podłogówkę a jutro od rana wchodzi już Pan od wylewek foto-relacja mam nadzieje że będzie gdzieś około jutra Wow ale szybko to u Was idzie super :D i wylewki już też będą w tym tygodniu z niecierpliwością czekamy na foteczki Ja muszę dziś przypomnieć teściowi,żeby nie zapominał na bieżąco fotek robić,bo chcę mieć wszystko udokumentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 09.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ja właśnie zaraz ruszam do pracy ale jak zawsze musiałam luknąć na forum hihihi ja też zawsze czekam z wyłączeniem laptopa do ostatniej chwili,co by sprawdzić,czy jakieś powiadomienie o odpowiedzi na Waszych forach się pojawiło Ale podoba mnie się to :lol: Takie uzależnienie nie szkodzi zdrowiu a za to jakie pożyteczne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 09.07.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Chyba malgosia0023 my obie jesteśmy do tyłu....ale ja tez próbuję nadrabiać,choć ciężko idzie,bo tyle tu nabazgrały Ale o wylewkach tez doczytałam i muszę powiedzieć,że po wylewkach i tynkach dom nabiera innego wyglądu.Robi się czyściej i jaśniej Zreszta jak juz poleją wylewki i zrobia tynki,o idzie z górki.Ale wtedy zaczyna sie nasza (kobieca) praca- urządzanie Jednak patrząc z perspektywy czasu fajnie było [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.07.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja też chcem wylewki Jak to już prawie z górki to niech będa już wylewki a na serio Gosiu teraz my będziemy czekać na relację w postaci foto z prac... Co do imprezki -spox -nie jedna jeszcze będzie taka..wirtulana Jednak patrząc z perspektywy czasu fajnie było Asiu... to może drugi domek zaczniecie budować Ostatnio na forum wyczytałam, że pierwszy dla wroga O rany to wtedy przy drugim byście mnie odwiedziły...ale 2 m pod ziemią ahahah... A szczerze, to tak dumałam, że pewnie, gdy potem już spokojniej, wprowadzi się człek do tego wybudowanego domku, to pewnie fajniutko tak powspominać... Ja się zastanawiam co z sobą pocznę, gdy ten mój wyjedzie i na jakiś czas zatrzyma się budowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.07.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 wiemmmmmm co pocznę... zatrudnię się na budowie Osz wykończyłabym się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 quote] qrcze u mnie na budowie też inwazja mrówek wszelkie gatunki, a najgorsze czerwone może też je wyzwę na pojedynek Widzę, że to moje pewnie wyprowadziły sie do Ciebie W Małopolsce inwazja mrówek A powiem, że pomaga proszek Bros... jakoś tak o ile nie Brass, ale raczej pierwsza nazwa... U mnie w domku ich juz nie ma, ale za to sa na zewnatrz i zaraz patrzeć jak znowu sobie wejdą... Sporo trzeba tego proszku... Oczywiście na imprezkę kolejna zapraszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 09.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A wiesz taka_ja & taki_on:) myslę czasem nad budową drugiego domu (mąż nic o tym oczywiście nie wie ) Ale to na pewno nie teraz i w bliższej przyszłości.Ale kto wie,kto wie może za jakieś 15 lat Co do mrówek,to widze,że i was dopadły...u mnie to samo.coraz ich więcej.A u mojej mamy w ogrodzie,to juz na trawie usiąść nie można! W każdym miejscu ich pełno... I ja tez u siebi je traktuję tym brosem,czy jak tam.Kupiłm też muchozol a co tam,na mrówki tez działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts