Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

Hihihi :D Każda z nas ma cosik na sumieniu :o:lol: Nio i kto wie,może kiedyś sobie zorganizujemy jakiś zjazd :D Będzie Zjazd Pań z Przeszłością :lol::D na dodatek uzależnionych od rozmów na forum :lol: :wink:

oj...czuje ze jakbysmy sie tu rozpisały z przeszłością to był by to najbardziej czytany wątek :lol:

kazdy...kazdy zawsze cos tam znajdzie z młodzieńczych lattttt :oops:

a zjazd to by się przydał ale gdzieś taki tygodniowy :lol: 8) :lol:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nio więc następne wakację spędzisz w domku na bosaka :lol::lol: :o Opiszesz wrażenia :lol::lol:

mój mąż juz chce kupić bilet na wczesną zime zeby poleżeć na ciepłej podłodze :wink: no...a czy wszystkie wrazenia Wam opiszę to jeszcze niewiem :oops:

:lol: :p :lol:

Nio w zimie to jeszcze lepiej,bo już pewnie podłogi będziecie mieć zrobione :D Hmmmm a wrażenia możesz opisać małymi literkami :D:lol::p Może będziecie się kłócić o to kto grzeje plecki :lol::lol::p hihihihi :lol::oops::lol::p

Eeeeeeeeeeee,podłogówka pierwsza klasa 8) .U nas chyba była podobna gestość,albo troszkę rzadziej.Ale nie ma to jak nogą stanąć w łazience,albo kuchni na ciepłej podłodze.No ,bo wiadomo,że parkiet,czy panele,to juz nie takie zimne.

Na pewno będzie wam milutko.Ja tylko modlę się,żeby sie nie zepsuła jakaś rura i domu nie zalała.ale wtedy to by była masakra.No co?płytki ryć?albo zakręcic,ale co wtedy będzie grzało.No te nowe domy,to całkiem inaczej budowane.U moich rodziców rurki ida na zewnątrz przy ścianie.Tam to przynajmniej można by wode do garnka łapać jak się będzie lało :lol: :lol:

A spotkanie muratora chyba jakoś miało byc teraz.Czy w maju...? :-? nie pamietam.Na pewno sie tam działo :D .Może na nastepne sie załapiemy :wink:

A spotkanie muratora chyba jakoś miało byc teraz.Czy w maju...? :-? nie pamietam.Na pewno sie tam działo :D .Może na nastepne sie załapiemy :wink:

My mieliśmy jechać, ale w końcu wtedy się przeprowadzaliśmy i ja dzieci wywoziłam do babci i nie stykło czasu :( ale podobno ma być następne we wrześniu :) - pożegnanie lata ;)

Witam kolezanki z Kólka ... :roll: :lol: .......................... - tutaj możecie wpisać nazwę, arkusze zbiorę w sobotę :lol:

Aj bym zapomniała.... Dwie nazwy już są zaklepane:

- Koło Różańcowe i Koło Gospodyń Wiejskich :wink:

Ja tylko modlę się,żeby sie nie zepsuła jakaś rura i domu nie zalała.ale wtedy to by była masakra.No co?płytki ryć?albo zakręcic,ale co wtedy będzie grzało.No te nowe domy,to całkiem inaczej budowane.U moich rodziców rurki ida na zewnątrz przy ścianie.Tam to przynajmniej można by wode do garnka łapać jak się będzie lało

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Asiu nie będzie tak źle :wink: No w przypadku rodziców to wystarczy -Poxylina -albo jakos tak to zwie, co ala` plastelinkę nakładasz na rureczkę i git -kit... Nie leciiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Gosiu tylko patrzeć jak będziecie święta B.N. spędzali u siebie....

waldi8321 napisał:

Hmmmm a wrażenia możesz opisać małymi literkami Może będziecie się kłócić o to kto grzeje plecki :p hihihihi

a podłogówkę zdecydowanie musicie wypróbować i choćby napisać malutkimi literkami -jak wrażenia... hm hm... :wink: :lol:

Olu, e jeszcze będzie nie jeden, plusem Waszym jest to, że macie blisko na takie Zjazd Muratora :wink:

Ja to mam spory kawałek :roll:

Tak, Asiu, ale podobno jak ma się dalej, to się organizuje wyjazd i się jedzie - nie ma odwrotu, a jak blisko to jak sójka za morze i zawsze się człek spóźnia... ale może na któryś zjazd się spikniemy i spotkamy się wszystkie wreszcie w realu ;)

A tak swoją szosą to ciekawe czy byśmy umiały się tak dobrze dogadać jak na fm :roll: bo ja to trochę nieśmiała jestem :roll:

A tak swoją szosą to ciekawe czy byśmy umiały się tak dobrze dogadać jak na fm :roll: bo ja to trochę nieśmiała jestem :roll:

:roll: Hmmm....myśle ze dałybyśmy sobie radę . tylko trochę musiałybyśmy te spotkanie przedłuzyć . moze u Asi w podziemnym barze 8) co na to Asieńka :o

ale ja tez przyznam ze pisanie mi zawsze lepiej szło :o :roll: :o choć mówią ze na stare lata mordka mi sie nie zamyka :lol: 8) :lol:

Witam kolezanki z Kólka ... :roll: :lol: .......................... - tutaj możecie wpisać nazwę, arkusze zbiorę w sobotę :lol:

Aj bym zapomniała.... Dwie nazwy już są zaklepane:

- Koło Różańcowe i Koło Gospodyń Wiejskich :wink:

Hmmmmm.....dobre tylko muszę jeszcze pomyśleć nad tą nazwą :roll:

moze Wy dziewczyny juz cos macie...... :o

Ja tylko modlę się,żeby sie nie zepsuła jakaś rura i domu nie zalała.ale wtedy to by była masakra.No co?płytki ryć?albo zakręcic,ale co wtedy będzie grzało.No te nowe domy,to całkiem inaczej budowane.U moich rodziców rurki ida na zewnątrz przy ścianie.Tam to przynajmniej można by wode do garnka łapać jak się będzie lało :lol: :lol:

Kobieto czy Ty niemozesz mysleć tylko o wspaniałych rzeczach :o

ja podobnie dumam nieraz i tak własnie mówi do mnie mój mężulek :o :lol: :lol: :lol: :o

ale ja tez przyznam ze pisanie mi zawsze lepiej szło :o :roll: :o choć mówią ze na stare lata mordka mi sie nie zamyka :lol: 8) :lol:

Oj u nas w małżeństwie to zdecydowanie ja więcej mówię... mogę gadać i gadać a mój mąż o czasu do czasu "yhy", albo "podaj mlotek" :-? i ostatnio jakaś bardziej pyskata się zrobiłam ;) ale ja to sobie tłumaczę, że to asertywność ;)

:roll: Hmmm....myśle ze dałybyśmy sobie radę . tylko trochę musiałybyśmy te spotkanie przedłuzyć . moze u Asi w podziemnym barze 8) co na to Asieńka :o

Jakby co mogę spróbować pożyczyć od Jacka rurę ;) co by jakiego czipendejlsa zamówić ;) czy jak to się tam nazywa ;)

Jakby co mogę spróbować pożyczyć od Jacka rurę ;) co by jakiego czipendejlsa zamówić ;) czy jak to się tam nazywa ;)

Hihi,to by było dopiero :lol::lol: Zupełnie jak na jakimś wieczorku panieńskim :oops::o:o:lol: niektórzy takie niespodzianki mają :lol::o u nas byłaby spóźniona,ale co tam :lol::lol::p:wink:

Ja tylko modlę się,żeby sie nie zepsuła jakaś rura i domu nie zalała.ale wtedy to by była masakra.No co?płytki ryć?albo zakręcic,ale co wtedy będzie grzało.No te nowe domy,to całkiem inaczej budowane.U moich rodziców rurki ida na zewnątrz przy ścianie.Tam to przynajmniej można by wode do garnka łapać jak się będzie lało :lol: :lol:

Kobieto czy Ty niemozesz mysleć tylko o wspaniałych rzeczach :o

ja podobnie dumam nieraz i tak własnie mówi do mnie mój mężulek :o :lol: :lol: :lol: :o

Nio to dobrze mówi :D Tylko,że my tak już mamy,że się martwimy na zapas :roll: w sumie takie rzeczy to rzadko się zdarzają,ale jak już by się zdarzyło coś takiego (oby nie tfu tfu),to ja bym mężowi powiedziała : "Kochanie,może teraz pomyślisz o jakichś wspaniałych rzeczach?" :o:lol::lol: hihihi :wink::p