waldi8321 14.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Witam kolezanki z Kólka ... .......................... - tutaj możecie wpisać nazwę, arkusze zbiorę w sobotę Aj bym zapomniała.... Dwie nazwy już są zaklepane: - Koło Różańcowe i Koło Gospodyń Wiejskich Hmmmmm.....dobre tylko muszę jeszcze pomyśleć nad tą nazwą moze Wy dziewczyny juz cos macie...... Hmmmm myslałam myślałam i też nic mi nie przychodzi do głowy Rusz tą głową Izka no ruuuusz :roll: ....no i nie ruszam ....pustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ale za to zaczęłam stronę 16!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja to chyba slepnę na starość, albo słońce na budowie wypaliło mi białka w oczach... bo jakoś ledwo czytam te wasze zakamuflowane literki jestem niesmiałasi, jestem sexy itp. Ja tam raczej... wszędzie mnie pełno... chociaż widzę po sobie jak ostatnio ciut przygasłam... ale to chyba przez zmęczenie... Z drugiej strony ileż można gadac tylko z Miśkiem... budowa, on, dom on, zakupy on... w łózku on... jeszcze niedługo otworzę lodówkę i będzie On ahahahaa... no i co mu tak opowiadać? ilez to tak można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 W sobotę zbieram arkusze... nu.. dalej... ruszcie głową... Oj ja to jestem za Kółkiem kobiet z przeszłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/64.gif http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/64.gif http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/64.gif http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/64.gif Dziewczyny nawet na pół dnia nie można was spuścić z oka, bo od razu półtorej strony zaległości... pewnie wyglądamy tak: http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/maniaki.gif A tak na poważnie to przyszłam wychwalać pod niebiosa Perłóweczki podłogówkę!! U was to idzie jak burza!! Jestem pewna że super będzie się sprawować i będziecie mieli cieplutkie i przytulne gniazdko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja to chyba slepnę na starość, albo słońce na budowie wypaliło mi białka w oczach... bo jakoś ledwo czytam te wasze zakamuflowane literki jestem niesmiałasi, jestem sexy itp. bo my się to tak czaimy :lol::lol: :lol: Ja tam raczej... wszędzie mnie pełno... chociaż widzę po sobie jak ostatnio ciut przygasłam... ale to chyba przez zmęczenie... No nie dziwię Ci się widzimy efekty Twojej ciężkiej pracy i widać,że się napracowałaś,że hoho Z drugiej strony ileż można gadac tylko z Miśkiem... budowa, on, dom on, zakupy on... w łózku on... jeszcze niedługo otworzę lodówkę i będzie On ahahahaa... Hahahaha dobre :lol: no i co mu tak opowiadać? ilez to tak można... Nio czasami to już nie ma się o czym gadać Pomyśl,że my jesteśmy w jednej pracy i często na jednej zmianie :lol: to dopiero jest w domu razem i w pracy razem ale mi to odpowiada :wink: A pomilczeć też czasami można razem, ponoć "milczenie jest złotem" Jeśli by rozumieć to dosłownie, Hmmmm to my kobitki nigdy nie będziemy bogate,bo za nic nie da się nas uciszyć i nici ze złota :lol: Ale ponoć jeszcze "mowa jest srebrem" A my tyle gadamy i chyba to się nie sprawdza w naszym przypadku,bo i srebra nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Z drugiej strony ileż można gadac tylko z Miśkiem... budowa, on, dom on, zakupy on... w łózku on... jeszcze niedługo otworzę lodówkę i będzie On ahahahaa... no i co mu tak opowiadać? ilez to tak można... ŁO mój bosheeee Miśka zas monitor oplułam wszędzie Misiek a w łóżku...to byś krółewicza chciała spotkać co cholercia to samo mam z moim MIŚKA chyba musimy gdzieś wypasc razem i sobie odbijemy czas na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.07.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 pewnie wyglądamy tak: http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/maniaki.gif zeczywiscie z boku to moze tak wyglądaaaaaa ale numer A tak na poważnie to przyszłam wychwalać pod niebiosa Perłóweczki podłogówkę!! dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.07.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 W sobotę zbieram arkusze... nu.. dalej... ruszcie głową... Oj ja to jestem za Kółkiem kobiet z przeszłością moze być dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 W sobotę zbieram arkusze... nu.. dalej... ruszcie głową... Oj ja to jestem za Kółkiem kobiet z przeszłością moze być dla mnie bomba hehehe nio może być jestem za A jak będzie spotkanie Kółka Kobiet z przeszłością , to usiądziemy sobie tak w okręgu zwierzeń i zaczniemy opowiadać,co takiego to mamy na sumieniu :lol: Będzie: nazywam się............. i jestem kobietą z przeszłością.........a było to tak........:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.07.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A jak będzie spotkanie Kółka Kobiet z przeszłością , to usiądziemy sobie tak w okręgu zwierzeń i zaczniemy opowiadać,co takiego to mamy na sumieniu :lol: Będzie: nazywam się............. i jestem kobietą z przeszłością.........a było to tak........:lol::lol: a potem bedziemy bogate jak cholercia bo opiszemy wszystko w książce i zgarniemy kasiute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.07.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A jak będzie spotkanie Kółka Kobiet z przeszłością , to usiądziemy sobie tak w okręgu zwierzeń i zaczniemy opowiadać,co takiego to mamy na sumieniu :lol: Będzie: nazywam się............. i jestem kobietą z przeszłością.........a było to tak........:lol::lol: a potem bedziemy bogate jak cholercia bo opiszemy wszystko w książce i zgarniemy kasiute :lol:mądra kobitka :lol: Ty to masz pomysły :lol: i wtedy nasza mowa chociaż się w srebro zamieni...a raczej w papierki :lol: A może i jaki film by o nas nakręcili :o:o:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.07.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A może i jaki film by o nas nakręcili :o:o:lol::lol: to by była czysta komediaaaaa z wstawkami melodramatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.07.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dziewczyny nawet na pół dnia nie można was spuścić z oka, bo od razu półtorej strony zaległości... no dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A swoja droga jakie tu wielkie zapedy w strone filmu i książek poszly Jakie mamy tu ambitne kobity ja tez chcę,ja też!! Ale wiecie,śmiejcie sie,ale może akurat i to by wypaliło? Taka książka? Z drugiej strony ileż można gadac tylko z Miśkiem... budowa, on, dom on, zakupy on... w łózku on... jeszcze niedługo otworzę lodówkę i będzie On ahahahaa... a to było zdanie dnia! tylko nie mów miskowi,że w łóżku Ci sie nudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 15.07.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No tak,a dzis pierwsza jestem.Nie ma co sie dziwić jak po nocach nie spicie tylko do 24 w klawiature klikacie co na,to mężowie ,to ja nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 15.07.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzień dobry Gratuluję podłogówki Przynoszę coś zimnego,bo gorąco się zrobiło http://www.kuron.com.pl/gfx/kuron/pl/kuron_przepisy/2/1320/glowne/313532540.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.07.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Gratuluję podłogówki Przynoszę coś zimnego,bo gorąco się zrobiło witamy Małgosie dziekuje za napoje chłodzące. przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.07.2009 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No tak,a dzis pierwsza jestem.Nie ma co sie dziwić jak po nocach nie spicie tylko do 24 w klawiature klikacie co na,to mężowie ,to ja nie wiem.... ja juz jestem. niespie choć mam wolny dzień. wiesz dzieci na wakacjach to mamusią jest smutno i szaleją na forum hi hi hi a moj mąż sie nieraz zemnie śmieje bo jak widzi ze sie zacieszam do komputera to wie ze jestem w fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 15.07.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzieńdoberek Przyszłam wtrącic moje 3 grosze bo znowu zostanę z tyłu hihihih i jeszcze wylecę z koła... Poza tym podajecie bardzo orzeźwiające napoje chłodzące a dziś naprawdę grzeje Więc żebyśmy nie były gorsze od koła gospodyń wiejskich to ja przynoszę do kompletu http://www.cukiernia-wiedenska.pl/obr/desery-lodowe_d.jpg Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.07.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzieńdoberek Przyszłam wtrącic moje 3 grosze bo znowu zostanę z tyłu hihihih i jeszcze wylecę z koła... hi hi hi nie wylecisz z koła nie nie bo Ty fajna kobitka a u nas tylko fajne są Poza tym podajecie bardzo orzeźwiające napoje chłodzące a dziś naprawdę grzeje Więc żebyśmy nie były gorsze od koła gospodyń wiejskich to ja przynoszę do kompletu oj zazdroszcze Wam pogody bo u nas przez okno widze ze troche pochmurno i słoneczka nie widzę ale powietrze jest cieplutkie to chociaz tyle ale z drugiej strony ciesze sie ze w Polsce grzeje bo moje dzieci mają piękną pogode no i od wczoraj jest u nas etap styropian i elewacja jupi jupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts