taka_ja taki_on 20.07.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 noooooooooooooo dokładnie coś chyba niedaleko siebie mieszkamy Dokładnie o 20-stej tak zaczęło wiać, że jak usypiałam synka to musiałam okno uchylne zamknąć bo myślałam że mi w środku roletę urwie A potem to już błysk za błyskiem i grzmoty... A właśnie wczoraj był u nas festyn... jak to u nas mówią co niektórzy "zabawo", czyli disco czasami nawet polo i podpici czternastolatkowie, no tylko nie myślcie sobie, że ja jakaś stara zgryźliwa baba jestem... sama niedawno miałam 14 lat ...dobra kończę bo piszę nie na temat W Nowym Sączu, który nie jest blisko mnie, miałam rezonans magnetyczny kolana... Ja mieszkam bliżej Tarnowa, a do Brzeska mam z 5- 6 km. Tam gdzie budujemy domek... Znam ja te festyny... najgorzej jak wraca młodzież nad ranem po nich i spiewa... O ile mozna to nazwać śpiewem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.07.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ooooooooooooooooooooooo zaczęłam nową sronicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.07.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 [A dalej co będziecie robić? u rodziców całosc wykonczeniówka a u nas tynki, parapety wewnętrzne i reszta to juz pomalutku , małymi kroczkami . no i tak marzy nam sie lekkie ogarnięcie ogrodu w sierpniu czyli skosic chaszcze, posiać trawkę i posadzic swierki i thuje(ale bedą małe ze wzgledu na kase ) ZOBACZYMY,.... bo zawsze wychodzi inaczej znając życie Oj tak Gosiu.... te drzewka nie takie tanie... wiem, bo sama kiedyś zerkałam, ot tak z ciekawości na ceny... im wieksze, tym droższe... Gosiu My też teraz dach i... na to wygląda, że koniec narazie naszej pracy... Mieisk pojedzie do pracy zagranicę, a ja.... właśnie coś gadał mi, że zajmę się np. oknami Ale Gosiu tak jak piszesz... ZOBACZYMY.... bo znając życie... Płata nam często figle i nie jest często tak jakbysmy tego chcieli... Ja będe zadowolona, gdy zrobimy ten dach... resza aby była zabezpieczona... Uciekam do pracy............ dobrego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.07.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dokładnie o 20-stej tak zaczęło wiać, że jak usypiałam synka to musiałam okno uchylne zamknąć bo myślałam że mi w środku roletę urwie A potem to już błysk za błyskiem i grzmoty... trochę Was pociesze i powiem ze u nas lejeeee cały dzień i nieraz fajny widoczek powstaje bo swieci słonce i pada taki drobniutki deszczyk sama niedawno miałam 14 lat noooo to młoda laska z Ciebie z nas oczywiście teżżżżż Taaaaaaaaaaaaa 14 razy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.07.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Oj tak Gosiu.... te drzewka nie takie tanie... wiem, bo sama kiedyś zerkałam, ot tak z ciekawości na ceny... im wieksze, tym droższe... Gosiu My też teraz dach i... na to wygląda, że koniec narazie naszej pracy... Mieisk pojedzie do pracy zagranicę, a ja.... właśnie coś gadał mi, że zajmę się np. oknami Ale Gosiu tak jak piszesz... ZOBACZYMY.... bo znając życie... Płata nam często figle i nie jest często tak jakbysmy tego chcieli... Ja będe zadowolona, gdy zrobimy ten dach... resza aby była zabezpieczona... Uciekam do pracy............ dobrego dzionka _________________ .....a co na budowie jest tanie????no chyba że gwoździe.. ehhhhh nawet nie to bo przy takiej ilości też się robi cena.. Ale wychodzę z założenia, że cieszmy się tym co mamy, a reszta powolutku też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.07.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 no chyba że gwoździe.. ehhhhh nawet nie to bo przy takiej ilości też się robi cena.. dokładnie.Ja też myslałam ze gwożdzie o taniocha,ale jak spojrzałam na fakturę usmiech z twarzy zniknał Ale wychodzę z założenia, że cieszmy się tym co mamy, a reszta powolutku też będzie to założenia mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dokładnie o 20-stej tak zaczęło wiać, że jak usypiałam synka to musiałam okno uchylne zamknąć bo myślałam że mi w środku roletę urwie A potem to już błysk za błyskiem i grzmoty... trochę Was pociesze i powiem ze u nas lejeeee cały dzień i nieraz fajny widoczek powstaje bo swieci słonce i pada taki drobniutki deszczyk sama niedawno miałam 14 lat noooo to młoda laska z Ciebie z nas oczywiście teżżżżż Taaaaaaaaaaaaa 14 razy 2 Nio to jesteśmy zbliżone wiosenkami :lol: Ja dalej się czuję jak może nie 14-stka ale 18-stka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 no chyba że gwoździe.. ehhhhh nawet nie to bo przy takiej ilości też się robi cena.. dokładnie.Ja też myslałam ze gwożdzie o taniocha,ale jak spojrzałam na fakturę usmiech z twarzy zniknał Ale wychodzę z założenia, że cieszmy się tym co mamy, a reszta powolutku też będzie to założenia mamy podobne Oj macie rację dziewczyny Jak się zaczyna budowę,to nawet się nie wie.....że czasami te najmniejsze rzeczy dosyć spro kosztują.... i na tym można się przejechać.....bo myśli się,że na inny etap już zaraz wystarczy,a tutaj surprise...:o:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dokładnie o 20-stej tak zaczęło wiać, że jak usypiałam synka to musiałam okno uchylne zamknąć bo myślałam że mi w środku roletę urwie A potem to już błysk za błyskiem i grzmoty... trochę Was pociesze i powiem ze u nas lejeeee cały dzień i nieraz fajny widoczek powstaje bo swieci słonce i pada taki drobniutki deszczyk U nas Gosia to samo się dzieje już od kilku dni.....wychodzisz i myślisz,że już się rozpogodziło,bo słońce świeci....myślisz,że uda się przejść kawałek bez parasola.....a tu doooopa.... zaczyna deszczyk albo czasami deszczor lać Tu bez parasola ani rusz.....i nie mam na myśli jakiegoś małego rozkładanego - ale taki duży nieskładany,a nawet taki nie daje pewności,że wiatr go po drodze nie połamie..... Oj tak Gosiu.... te drzewka nie takie tanie... wiem, bo sama kiedyś zerkałam, ot tak z ciekawości na ceny... im wieksze, tym droższe... Nio ja też z tym samym się spotkałam.....bo wiesz,jak większe kupujesz,to nie musisz tak długo czekać,żeby urosły... co nie znaczy,że się dobrze przyjmą te większe.... Gosiu My też teraz dach i... na to wygląda, że koniec narazie naszej pracy... Mieisk pojedzie do pracy zagranicę, a ja.... właśnie coś gadał mi, że zajmę się np. oknami Fajnie by było tak wszystko po kolei robić i mieć wystarczająco na to.....ale się nie da..... będzie dobrze,zobaczycie ani się obejrzycie,a tu będzie tyle zrobione - jak dach będzie i okna,to już całkiem innego wyglądu wszystko nabierze Ja muszę lecieć na śniadanko,bo Mąż mi żyć nie daje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.07.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nio to jesteśmy zbliżone wiosenkami :lol: Ja dalej się czuję jak może nie 14-stka ale 18-stka To młode laseczki z Was bo ja w grudniu 30-skończyłam ale czuje sie na 20 kiedys za młodu jak moje ciotki były po 30 to ja sobie myslałam kurcze ale one juz stare a teraz gdy ja mam 30 to czuje sie na 20 teraz te szesnastki mówią na mnie jaka ja juz stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.07.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 .....a co na budowie jest tanie????no chyba że gwoździe.. ehhhhh nawet nie to bo przy takiej ilości też się robi cena.. dokładnieeeee....drogie te gwozdzie jak cholera , ja chodziłam po działce i zbierałam bo panowie kuzwaaaa mi porozrzucali w zeszłe lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.07.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_S5009895.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_S5009894.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.07.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_S5009893.JPG jakieś przekazy zdjęć z Polski nadchodzą małymi kroczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 To młode laseczki z Was bo ja w grudniu 30-skończyłam ale czuje sie na 20 kiedys za młodu jak moje ciotki były po 30 to ja sobie myslałam kurcze ale one juz stare a teraz gdy ja mam 30 to czuje sie na 20 teraz te szesnastki mówią na mnie jaka ja juz stara _________________ Też mi różnica 2 latka Prawie równolatki jesteśmy A domek... super efekt...cieszy jak widać taką różnice...gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 dokładnieeeee....drogie te gwozdzie jak cholera , ja chodziłam po działce i zbierałam bo panowie kuzwaaaa mi porozrzucali w zeszłe lato Tak....chyba wszystkim budowlańcom się wydaje, że nam pieniądze z nieba lecą!! Mnie najbardziej wkurzało jak cieli wszystkie dechy na szalunki bez opamiętania Po co się przejść 5 metrów dalej i poszukać odpowiedniej jak można z długiej przeciąć A przy płycie przyszedł i mówi :" może by zamówił 4 kubiki desek, bo by się długie przydały i szybciej by się zrobiło niż sztukować z krótszych" A co go to obchodzi, że 4 Kb desek to nie paczka gwoździ tylko ok. 1700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam wieczorową porą No kochaniutka... domek z zewnątrz taki juz ładny........ Oj co do wiosenek -to ja widzę, że najstarsza Ja z kwietnia... a skończyłam 34 latka... a nie powiem ile mi daja... a na ile się czuję... Kiedys misleli, że ja Miska córka... ło matko... Przyszłam na moment uciekam, bo padam, jeszcze obiado-kolację gotuję, no bije mi, bije... na noc kapustke młode będę jadła... Pozdrawiam kobietki... Ledwooooooo zyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.07.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Oj co do wiosenek -to ja widzę, że najstarsza Ja z kwietnia... a skończyłam 34 latka... Miśka to młoda laska jesteś Ale jak wczesniej gdzies pisałam ze po twoich zdjeciach widać ze Ty 20 masz buzka i figurka nastolatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Gosia Ty to już coraz bliżej końca Ten transfer to super musi być ja moje nidługo zamieszczę Oj co do wiosenek -to ja widzę, że najstarsza Ja z kwietnia... a skończyłam 34 latka... a nie powiem ile mi daja... a na ile się czuję... Kiedys misleli, że ja Miska córka... ło matko... Hehehe jak ja miesiąc temu byłam w Tesco kupić wódkę na urodziny do kolegi,to mi nie sprzedali,bo paszportu nie miałam :o:o:o:lol: to już jest lekka przesada :o Poszłam do działu obsługi klienta i mówię,że nie mam paszportu tutaj,a dowodu nie mogę ze sobą nosić cały czas,bo jak zgubię,to nie wrócę do domu i doooopa a oni do mnie,żebym szła na komendę i złożyła aplikację o tzw. age card :o:lol: hehehe rozbroili mnie :lol:..... no bo to jest oczywiście komplement,ale jak człowiek się gdzieś spieszy,to jest to denerwujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 20.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja mieszkam bliżej Tarnowa, a do Brzeska mam z 5- 6 km. Tam gdzie budujemy domek... Jakich to ja się tu informacji dowiaduję też będę miała nie tak daleko do Tarnowa (jakieś 20 minut jazdy) - tylko,że już od podkarpackiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniucha2 21.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam!!! dawno mnie tu nie było wiec zaległości masa. Ale powiem tylko,że idziecie jak burza.Domek pieknieje z dnia na dzień Już się nie moge doczekać środeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts