kamlotek 27.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 skylight z pcv 78x140 zewnętrzna okleina brązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.04.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 skylight z pcv 78x140 zewnętrzna okleina brązowa Asiu a co to za okienka nigdy o nich nie słyszałam . mozesz zdradzic gdzie je kupujesz no i w jakiej są cenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.04.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 skylight z pcv 78x140 zewnętrzna okleina brązowa Asiu a co to za okienka nigdy o nich nie słyszałam . mozesz zdradzic gdzie je kupujesz no i w jakiej są cenie ??? a moze masz jakąś fotecze tych okien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nie mam żadnych zdjęć niestety w realu,bo one są nadal w kartonach zapakowane,czekają na montaż. Znalazłam je przez allegro. Cena 1 okna wraz z kołnieżem 784 zł + dowóz ale ile to nie pamiętam. Na okna czekałam ok2 tygodni,tyle ile mówili,dotarły bez problemu. Na allegro są jako Muzimer shop z Aleksandrowa Łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Asiu dziękuje za fatyge. zaraz podpatrze na allegro jak one wyglądają to moze wstawie sobie więcej okienek dachowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 pewnie,że mam 7szt. Po 2 w sypialniach,1 w łazience tak swoją drogą to niezły koszt okien dachowych 7 szt.+ pokrycie dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 te okna z pcv są tańszę od fakro czy velux,a mają te same parametry przenikania ciepła,lepsze też są,ale niestety poza moim zasięgiem(koszt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 te okna z pcv są tańszę od fakro czy velux,a mają te same parametry przenikania ciepła,lepsze też są,ale niestety poza moim zasięgiem(koszt) no tak przy takiej ilosci okien to ja tez bym szukała innego rozwiązania. napewno nic ich tak bardzo nie różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a co do kominow to jaki kolor klinkierowki wybraliscie ??? bo ja musze wybrac i nie wiemmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 28.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No to faktycznie z tym stawem nie ma lekko Prawie jak z budową drugiego domu... Ale jak się czegoś zachce ,to czasem nie ma moocnych,żeby od pomysłu odwieść Zobaczymy,może kiedyś,narazie zazdroszczę Tobie ,a ja czekam na elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 okna np fakro w tej granicy cenowej mają tylko 1 powłokę lakieru, 2 uszczelki i przenikliwość ok 1,6 i są ok 200-300 zł droższe, i tak się zastanawialiśmy,że potem trzeba je malować,dbać,więc wybraliśmy pcv. Co prawda drewno ma swoje piękno. Ale gdybym nie wybrała tych z pcv wybrałabym okna Langer z drewna świerkowego z 5 warstwami lakieru i możliwością doboru koloru z zewnątrz. Ale czasami trzeba iść na kompromisy i Langera nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a co do kominow to jaki kolor klinkierowki wybraliscie ??? bo ja musze wybrac i nie wiemmmmm Tego jeszcze nie wiem, jedziemy w czwartek na poszukiwania klinkieru na komin, zobaczymy,coś musimy kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 No to faktycznie z tym stawem nie ma lekko Prawie jak z budową drugiego domu... Ale jak się czegoś zachce ,to czasem nie ma moocnych,żeby od pomysłu odwieść Zobaczymy,może kiedyś,narazie zazdroszczę Tobie ,a ja czekam na elewacje Asiu faktycznie bylo ciezko ale juz prawie koniec. jak bedą papiery to juz zaczynamy dalej dzialac jak cos bedzie widac to dam znac na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 okna np fakro w tej granicy cenowej mają tylko 1 powłokę lakieru, 2 uszczelki i przenikliwość ok 1,6 i są ok 200-300 zł droższe, i tak się zastanawialiśmy,że potem trzeba je malować,dbać,więc wybraliśmy pcv. Co prawda drewno ma swoje piękno. Ale gdybym nie wybrała tych z pcv wybrałabym okna Langer z drewna świerkowego z 5 warstwami lakieru i możliwością doboru koloru z zewnątrz. Ale czasami trzeba iść na kompromisy i Langera nie mam no tak to jest te kompromisy na ktore ciągle musimy iść. ja czesto tak mam. ale bez nich by było za prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 a co do kominow to jaki kolor klinkierowki wybraliscie ??? bo ja musze wybrac i nie wiemmmmm Tego jeszcze nie wiem, jedziemy w czwartek na poszukiwania klinkieru na komin, zobaczymy,coś musimy kupić Asiu jak juz cos wybierzesz to proszę pokaż kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 oczywiście,pstryknę zdjęcia już w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 oczywiście,pstryknę zdjęcia już w sklepie Asiu jesteś WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polo555 01.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 witam jesli chodzi o kolor blachy to juz dokladnie nie wiem ale to byl rodzaj sara mat,i jak kupowalem w sierpniu to byla najnowsza i najlepsza blacha z budmat,teraz naprawde nie wiem czy jest cos nowego.pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.05.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 witam jesli chodzi o kolor blachy to juz dokladnie nie wiem ale to byl rodzaj sara mat,i jak kupowalem w sierpniu to byla najnowsza i najlepsza blacha z budmat,teraz naprawde nie wiem czy jest cos nowego.pozdrawiam i powodzenia polo555 dziękuje za odpowiedz. szkoda ze niepamiętasz koloru własnie poszukuje kolorku i jestem w kropce.co do firmy to napewno bedzie budmat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polo555 02.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 witam jesli chodzi o kolor blachy to juz dokladnie nie wiem ale to byl rodzaj sara mat,i jak kupowalem w sierpniu to byla najnowsza i najlepsza blacha z budmat,teraz naprawde nie wiem czy jest cos nowego.pozdrawiam i powodzenia polo555 dziękuje za odpowiedz. szkoda ze niepamiętasz koloru własnie poszukuje kolorku i jestem w kropce.co do firmy to napewno bedzie budmat sorki naprawde juz nie pamietam jak sie nazywal ten kolor,ale jest to ceglany kolor zblizony do cegly klinkierowej,na fotkach tego tak nie widac tak, jak w rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts