AIA 21.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Oj wy moje staruszki!!! Chcecie wiedzieć kto tu jest najmłodszy? A powiem Wam-oczywiście,że ja!! Wiosen Ci u mnie 24 Ja nie wiem,ale czy ważne sa lata? Ważne na ile się czujemy i co mamy w głowie A dawniej też myślałam,że jak 40 lat się bedzie miało,to trzeba będzie się żegnać z tym światem Ale jak te latka tak sobie lecą,to nie jest to tak oczywist jak kiedyś taka_ja & taki_on:) napisał: Ja mieszkam bliżej Tarnowa, a do Brzeska mam z 5- 6 km. Tam gdzie budujemy domek... Jakich to ja się tu informacji dowiaduję też będę miała nie tak daleko do Tarnowa (jakieś 20 minut jazdy) - tylko,że już od podkarpackiej strony Ja do Brzeska mam ok 20 km,czyli jakies pół godzinki drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.07.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam!!! dawno mnie tu nie było wiec zaległości masa. No tak kochaniutka ostatnio nas opuściłaś ale są wakacje więc Ci darujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.07.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Oj wy moje staruszki!!! wiem ...wiem w końcu my kobity z przeszłością jesteśmy Chcecie wiedzieć kto tu jest najmłodszy? A powiem Wam-oczywiście,że ja!! Wiosen Ci u mnie 24 no to rzeczywiście młodziutka jesteś ...ale zgadzam sie ze wiek nie ma wiekszego znaczenia . kilka kolezanek mam starszych i powiem ze zadnej różnicy nie zauważyłam . to przecież nie o to chodzi. niekiedy bywa tak ze z równolatką sie nie mozna dogadać a ze starszą czy młodszą bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam!!! dawno mnie tu nie było wiec zaległości masa. Ale powiem tylko,że idziecie jak burza.Domek pieknieje z dnia na dzień Już się nie moge doczekać środeczka Aniu witaj serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.07.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 dziś był montaż parapetów zewnętrznych -jupi jupi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Oj wy moje staruszki!!! wiem ...wiem w końcu my kobity z przeszłością jesteśmy Chcecie wiedzieć kto tu jest najmłodszy? A powiem Wam-oczywiście,że ja!! Wiosen Ci u mnie 24 no to rzeczywiście młodziutka jesteś ...ale zgadzam sie ze wiek nie ma wiekszego znaczenia . kilka kolezanek mam starszych i powiem ze zadnej różnicy nie zauważyłam . to przecież nie o to chodzi. niekiedy bywa tak ze z równolatką sie nie mozna dogadać a ze starszą czy młodszą bez problemu Zgadzam się... od czasu studiów mam przyjaciółkę - mieszka na Warmii, ale rozmawiamy prawie codziennie, ma na dzień dzisiejszy 54 lata, a taka pogodna i w ogóle na piwko z sokiem pójdzie, a chichra... Kobieta ciałem i tak wygląda na młodszą, a duchem... to ja juz sie pogubiłam... bo szalona kobieta Ale najważniejsze jest to, że kiedy jej potrzebowałam, to była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 dziś był montaż parapetów zewnętrznych -jupi jupi..... Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.... Ostatnio to u Ciebie się dzieje oj dzieje i superancko Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.07.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 no tak ja tu muszę do pracy chodzić i chyba uschnę do mojego urlopu a dziś dzwoni moja mama ze wzięła moje córki i wybrały sie kobitki nad morzeeee. pluskają sie,dziewczyny zadowolone . a ja pytam ich....a co ze mną a one mi na to : mamo niemartw się jak przyjedziesz to pojedziemy jeszcze raz - dla nas niema problemu no tak ... ale juz sobie obiecałam ze jak tylko przylece to pakuje bikini do torebki i sio nad morze - mam zgode od męża ze mozemy sobie jechac same bo on sie niewyrobi to bedzie sie działo tylko duzo kasy trzeba będzie wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 no prosze to koleżanki mam z okolic... nawet Jessi jest z tych stron a właśnie nie wiem, czy wróciła, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.07.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 no prosze to koleżanki mam z okolic... nawet Jessi jest z tych stron a właśnie nie wiem, czy wróciła, czy nie Ale masz super bo jak mąż pojedzie za granicę to Ty będziesz kolezanki z forum odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wrzucam fotkę naszego kółka , ściągnięte od Gosi wyglądamy boskoooo to się nazywa wsparcie kobiet z: http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/sm-b__34_.gif Gosiu skąd masz nasze foteczki ? czyżbyś skopiowała z NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 22.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To prawda bosssssssko!!! A ja nawet sie rozpoznaję!!! Ja ,to chyba ta żółta,w niebieskich butach z łysa głową hahaha,ale jesteśmy urokliwe mamo niemartw się jak przyjedziesz to pojedziemy jeszcze raz - dla nas niema problemu no tak ... dla mnie też by nie było problemu jechać drugi raz ale Ty masz dobrego męża!!!! mnie to by samej nie puścił...taki zazdrośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale Ty masz dobrego męża!!!! mnie to by samej nie puścił...taki zazdrośnik Asiu ale samą to też by mnie nie póścił daje mi dwójkę dzieci żeby mi było razniej a to wszystko dlatego bo obiecał nam w te lato wycieczkę na Majorkę i nici z tego wyszły więc pokutuje i w ramach tego nam dał 3 dni nad morzem ale zamianka COoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Gosiu skąd masz nasze foteczki ? czyżbyś skopiowała z NK wyobraźnia pracuje A na NK też należę do grona muratora I chyba ten profil jeszcze raz przepatrzę może wyczaję kogoś z koła Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Asiu ale samą to też by mnie nie póścił daje mi dwójkę dzieci żeby mi było razniej a to wszystko dlatego bo obiecał nam w te lato wycieczkę na Majorkę i nici z tego wyszły więc pokutuje i w ramach tego nam dał 3 dni nad morzem ale zamianka COoooooo o dzieci się nie martw...jakby co to znowu je przekupisz... tym razem za milczenie A mężowi powiedz, że będzie ci to musiał wynagrodzic, bo nijak ci się nie opłaca ta zamiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Wrzucam fotkę naszego kółka , ściągnięte od Gosi wyglądamy boskoooo to się nazywa wsparcie kobiet z: http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/sm-b__34_.gif Gosiu skąd masz nasze foteczki ? czyżbyś skopiowała z NK A ja tylko na moment, zaraz jedziemy na budowę, tylko jeszcze Misiek po gwoździe pojechał... Ale się nasmiałam z tego naszego kółka... ja siebie tez rozpoznaje... usmiechnięta tam jestem...ahahaaaaaaaa... Z tym kojarzy mi się -kółko graniaste czterokanciaste... kółko nam się połamało a my wszyscy bęccccccccccccccccc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dobrego dzionka... Matko jeszcze musze się przebrać... Żła jestem bo na 17-sta mam do dentysty... to za wiele czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 http://4shared.com/download/119108520/a0b9aa3d/23_9_10.gif Tak kuknęłam i co widzę?:o .....PARAPETY ZEWNĘTRZNE JUŻ MASZ :o:o http://4shared.com/download/119108471/ab0b04d9/016.gif Tylko zdjątek jeszcze nie widać,a my takie ciekawe jesteśmy Ależ jesteśmy piękne w naszym kółku :o:lol: ja też siebie rozpoznaję - to ta z dużymi oczkami i zielonymi łapkami po prawej stronie :lol: Chyba muszę lecieć na profil Muratora i Was znaleźć dziewczyny [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 22.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No faktycznie Majorka kontra nasze morze....no,ale lepsze,to niż nic Wymus na nim jakąś umowę,że ta majorka,to jeszcze kiedyś się spełni A dzieciaki już większe, i starsze i same się soba potrafia zająć więc będziesz miała i tak trochę luzu zresztą popatrzec na fajnych,opalonych panów nawet z dziecmi zawsze można Żła jestem bo na 17-sta mam do dentysty... dentysta? kto to jest? odpukać,ale u dentysty,to ja nie byłam............................ile? a z jakieś 14 lat chyba ale mam zębiska mocne co? nie podchodzic bo pogryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.07.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale Ty masz dobrego męża!!!! mnie to by samej nie puścił...taki zazdrośnik Asiu ale samą to też by mnie nie póścił daje mi dwójkę dzieci żeby mi było razniej a to wszystko dlatego bo obiecał nam w te lato wycieczkę na Majorkę i nici z tego wyszły więc pokutuje i w ramach tego nam dał 3 dni nad morzem ale zamianka COoooooo Mój samej też by mnie nie puścił a nie ma mnie jeszcze z kim wysłać Hmmmm nio niezbyt korzystna ta zamiana ale w takiej sytuacji to może być lepszy rydz niż nic :lol:....ja to w tym roku nigdzie nie pojadę,oprócz Kraków (mój dom rodznny) i ....... - gdzie budujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts