margay 22.07.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dziś był montaż parapetów zewnętrznych -jupi jupi..... czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Gosiu skąd masz nasze foteczki ? czyżbyś skopiowała z NK wyobraźnia pracuje A na NK też należę do grona muratora I chyba ten profil jeszcze raz przepatrzę może wyczaję kogoś z koła właśnie czas na Ciebie zebys do nas dołączyła zapraszam resztę Pań jak chcecie to moge wyslac moj link do NK na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dziś był montaż parapetów zewnętrznych -jupi jupi..... czekamy na zdjęcia ja też czekammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 zresztą popatrzec na fajnych,opalonych panów nawet z dziecmi zawsze można Aaaaa....pewnie że można baaaa....a nawet trzeba ale duzo facetow tak robi . biorą czyjes dziecko najczęsciej malutkie i idą tam gdzie pełno babek i wtedy obsiadają go jak pszczoły tak to sie robi - trzeba znać te wabiki a ...i teraz to jeszcze lepszym wabikiem są yorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Gosiu skąd masz nasze foteczki ? czyżbyś skopiowała z NK wyobraźnia pracuje A na NK też należę do grona muratora I chyba ten profil jeszcze raz przepatrzę może wyczaję kogoś z koła właśnie czas na Ciebie zebys do nas dołączyła zapraszam resztę Pań jak chcecie to moge wyslac moj link do NK na pw. To ja przyznam się, że znalazłam Perłoweczkę na muratorze i tak ja mam na NK... teraz czas abym i ja chyba się tam w muratorze odhaczyła... tylko u Ciebie Gosiu musze znaleźć link do tej strony Muratora, bo na NK znalazłam, ale zero znajomych ahahahaaaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 zresztą popatrzec na fajnych,opalonych panów nawet z dziecmi zawsze można Aaaaa....pewnie że można baaaa....a nawet trzeba ale duzo facetow tak robi . biorą czyjes dziecko najczęsciej malutkie i idą tam gdzie pełno babek i wtedy obsiadają go jak pszczoły tak to sie robi - trzeba znać te wabiki a ...i teraz to jeszcze lepszym wabikiem są yorki Kiedys znajomy opowiadał, jak spacerował z małym swoim pieskiem...rasy nie pamiętam, ale dawał za szczeniaka 1,5 tys. tez nie duży rośnie, a długowłosy i taki grubasek był... To opowiadał, jak kobietki podchodziły do pieska i zaczepiały jego... A jak to facet... mówi tak: - kurcze mówi taka echhhhhhhhh babeczka... ale fajna psina... moge pogłaskać.. schyla się i co ja widzę... biustów mam dość... nieraz zazdrościłem jemu, że jego tak głaskają... ahhahaaaaaaaaaaa... oto jakie triki jeszcze mają faceci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To ja przyznam się, że znalazłam Perłoweczkę na muratorze i tak ja mam na NK... teraz czas abym i ja chyba się tam w muratorze odhaczyła... tylko u Ciebie Gosiu musze znaleźć link do tej strony Muratora, bo na NK znalazłam, ale zero znajomych ahahahaaaaaaa.... dobry trop Asiu tak tylko cicho powiem ze nie mamy wsród znajomych OZ,A$IA,MARGAY,KAMLOTEK dziewczyny co z Wami - zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 może wyczaję kogoś z koła Gosiu poszło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja bardzo chętnie poproszę tego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ojj ale jesteś szybka chyba pisałyśmy w jednym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ojj ale jesteś szybka chyba pisałyśmy w jednym czasie mówisz-masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ojj ale jesteś szybka chyba pisałyśmy w jednym czasie mówisz-masz Gosiu podaj mi linka na NK - ta co w Muratorze są osoby... bo u Ciebie w dzienniku szukałam na str. 6-7-8 i kurcze szok...a na NK -jak wpiszę -Murator...to 0 znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 może wyczaję kogoś z koła Gosiu ale przyleciałaś w kulki teraz szybko ale to w mig wrzucaj foteczki na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 To ja przyznam się, że znalazłam Perłoweczkę na muratorze i tak ja mam na NK... teraz czas abym i ja chyba się tam w muratorze odhaczyła... tylko u Ciebie Gosiu musze znaleźć link do tej strony Muratora, bo na NK znalazłam, ale zero znajomych ahahahaaaaaaa.... dobry trop Asiu tak tylko cicho powiem ze nie mamy wsród znajomych OZ,A$IA,MARGAY,KAMLOTEK dziewczyny co z Wami - zapraszamy Ja mam tylko Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.07.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Gosiu podaj mi linka na NK - ta co w Muratorze są osoby... bo u Ciebie w dzienniku szukałam na str. 6-7-8 i kurcze szok...a na NK -jak wpiszę -Murator...to 0 znajomych poszłooooo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Gosiu ale przyleciałaś w kulki teraz szybko ale to w mig wrzucaj foteczki na NK mówisz i masz sorrrrrrrrrryyyyyyyy miałam to właśnie zrobić ale tylko dla was dziewczyny bo ostatnio wszystko usunęłam bo NK zaczęła mnie wnerwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Pokornie melduję , że foty na NK zamieściłam..... Idę spać bo pewnie już sobie smacznie śpicie, tylko ja tu jeszcze klikam jak najęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 - kurcze mówi taka echhhhhhhhh babeczka... ale fajna psina... moge pogłaskać.. schyla się i co ja widzę... biustów mam dość... nieraz zazdrościłem jemu, że jego tak głaskają... dobre,dobre potrafia sobie radzić co do Nk,to zaraz Was pozapraszam moje drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 23.07.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Mam nadz.,że nie pominęłam nikogo przy zapraszaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 23.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 No i ja się doczekałam zaproszenia To już niedługo komplet będzie Całkiem inaczej jest,jak już siebie widzimy nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts