Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

ale laseczka z Ciebie Asieńko że ho ho oooo ja wyobrazałam sobie Ciebie ze jestes czarnulką

no kiedys i czarnulka byłam.Narazie blond,ale kto wie co mi do głowy strzeli? :wink:

U nas w nocy tez lał deszcz i wiało i o 4 była misja ewakuacyjna kompletu z tarasu! Co ja juz mam z tym dziadostwem :evil: nie miała baba kłopotu ,to se zestaw tarasowy kupiła!!! :-? :roll:

Perłóweczko kolorek bardzo ładny.Nawet jesli by był ten co na zdjęciu,to i tak fajnie by wyglądał.Choc ja jestem za jaśniejszymi odcieniami,ale skoro docelowo ma byc właśnie jasniejszy,to super będzie.I bardzo mi sie podobają właśnie jaśniejsze wykończenia koło okien i drzwi.Super,to pasuje jak juz ktoś ma tak jak Ty białe okna.

Tak,że super!!!

A pies skoro ma taki dach jak wy na domu,to jeszcze kolorek mu musicie strzelic jak wasza elewacja :wink: [/b]

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ehhhhhhhhh my baby to już tak mamy :lol: siedzimy sobie na forum budowlanym jak wielkie FACHURY :lol: :lol: :lol: a podkład z tynkiem mylimy :o :o :lol: Ja też patrząc na pierwsze zdjęcia pomyślałam.....hmmmm.....hmmmm....no różne są gusty..... :o :-? :lol: Ale mi ulżyło, jak to sprostowałaś, bo jakby miało zostac tak na żółto :-? to ja wolałabym nie komentowac :-? Lubię delikatne, stonowane barwy i dlatego bardzo mi się podoba :-? twój kolorek :lol: :lol: :p :p marzy mi się podobny u mnie 8) i też na pewno zrobimy białe oblamówki koło okien, bo to bardzo elegancko wygląda

Taka jestem nie techniczna, że jak pisałam poprzedniego posta to tak coś powciskałam na klawiaturze, że mi wszystko zablokowało :-? :roll: a chciałam dokończyc wypowiedź :wink:

Tak więc kolor wyszedł lux, strasznie bym chciała zobaczyc w całości, z białymi obwolutami przy oknach, bo wtedy będzie jeszcze większy efekt, także będę cierpliwie czekac :D

Jak się patrzy na twój domek to się robi już tak przytulnie...

witam!

kolorek domku sliczny.tez o podobnym myslę.chce stonowany odcien żólci :roll: oj robi sie przytulnie i tak domowo :D

U nas burzy nie było i nawet nie padało,ale jak widze co sie działo w poznaniu to jestem w szoku :o

wczoraj zaczęła nam wschodzic trawka :lol: :D :D dziś jak wstałam to juz mozna powiedziec ,że jest zielono :wink: 8) po niedzieli wstawie fotki mojego trawnika :lol: :lol:

Gosiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no proszę...

Ostatnio praca tam wre u Was, chyba robota się w rękach pali chłopakom :wink: No tak, rodzice napewno już najchętniej by się wprowadzili :wink: Kolrek bardzo fajny... :D

A Max no proszę jakie ma mieszkanko i sobie wyobrażam jak dostaje te 30 arów do szaleństw co on wyprawia... :lol:

To sobie wyobrażam, jakiego miałaś stracha widząc nie taki kolor jaki planowałaś... :lol:

Zgaodze się z dziewczynami, że domek już wygląda tak domowo... przytulnie... :wink: Tylko patrzeć jak zaraz zamieszkają Twoi rodzice a potem WY... :wink:

Perłóweczko, ślicznie :)

ehh.. teraz lecę nadrabiać zaległości - jak zwykle naprodukowałyście postów że hej ;) :roll:

Olu a ja juz spiewałam: -Gdzie jest Ola Ola la... czy ktoś widział Olę naj... :wink: :lol:

No tak, mnie nie ma nieraz przez cały dzien i tez nastukają postów :wink: Ale byłabym zaskoczona, gdyby nikt nic nie napisał :roll: :o :wink:

Czytaj czytaj... :wink:

witam!

kolorek domku sliczny.tez o podobnym myslę.chce stonowany odcien żólci :roll: oj robi sie przytulnie i tak domowo :D

U nas burzy nie było i nawet nie padało,ale jak widze co sie działo w poznaniu to jestem w szoku :o

wczoraj zaczęła nam wschodzic trawka :lol: :D :D dziś jak wstałam to juz mozna powiedziec ,że jest zielono :wink: 8) po niedzieli wstawie fotki mojego trawnika :lol: :lol:

Aniu i ja przyznam, że juz dawno zerkałam na dole Twojego postu i szukałam dziennika, bądź galerii...

Nic tylko zakładać :wink:

Chętnie pooglądam trawkę itp. :wink:

Czekam na zdjątka...

Kurcze teraz to naprawde zaczęłam się bać jak poczytałam wasze opinie ze niezabardzo sie podoba :cry:

proszę was jak najbardziej o nie ściemianie. hi hi hi

ale tak sobie mysle ze gdy wybieralismy to naprawde był to jeden z najasnieszych kolorkow ...a jak to wyszło ze on jest ciemny na całosci :evil:

napewno troszkę za blisko były robione te zdjecia i na zywo tez pewnie to inaczej wygląda :roll: . mam taką nadzieje.

Oooo zgrozo jak pojade i mi sie niespodoba to chyba wałkiem przemalujeeeee ....

pojade do sklepu, wezme ten próbnik i przyłoże do domku i jak bedzie inny to ich tam pozabijam :evil:

ps. spokooooo co ma wyjść to wyjdzie i juz nic nie poradzę :wink:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Kurcze teraz to naprawde zaczęłam się bać jak poczytałam wasze opinie ze niezabardzo sie podoba

Komu się nie podoba?????? Jak to się nie podoba????? :o :o :o Podkład się nam nie podobał, bo tak jak ty pomyślałyśmy że to ostateczny kolor :-? :lol: Ale jak wyjaśniłaś i pokazałaś ostateczny kolorek to przecież wszystkim się podoba :D

Perłóweczko,nie tylko Ty masz takie problem :-? .Moi rodzice tez tynkowali ostatnio.Wybrali kolor z próbnika,ale jest całkiem inny.Oni chcieli na odwrót ciemny,a wyszedł jasny... :-?

Zreszta na prawde ,to nie ma co sie kierować próbnikami.One pokazuj mniej więcej,a i tak trudno wybrac z takiego małego kawałka kolorku.Wiadomo,że na całości dużego domu będzie wyglądał całkiem inaczej. A najlepiej ,to jak nam sie spodoba kolor czyjegos domu i iść i się zapytać jaki numer i firma.Wtedy,to wiadomo,że będzie ok.My tak pytalismy.

Ale wracając do moich rodziców i koloru,to mało rozwodu nie było o ta elewację,ale minał miesiąc,dwa i sie każdy przyzwyczaiił :wink:

Tak więc nie przejmuj się.Będzie ok, jak nawet nie aż tak ok,to się przyzwyczaisz. :lol:

A najlepiej ,to jak nam sie spodoba kolor czyjegos domu i iść i się zapytać jaki numer i firma.Wtedy,to wiadomo,że będzie ok.My tak pytalismy.

Ale wracając do moich rodziców i koloru,to mało rozwodu nie było o ta elewację,ale minał miesiąc,dwa i sie każdy przyzwyczaiił :wink:

Tak więc nie przejmuj się.Będzie ok, jak nawet nie aż tak ok,to się przyzwyczaisz. :lol:

wiem właśnie ze tak jest najlepiej ale u nas ten CZASSSSSS. nie ma kiedy . a wczesniej to sie nierozglądałam za elewacją poniewaz nie wiedziałam ze tak szybko bedzie robiona :o ja chciałam tylko styropian, siatkę i klej a mój mąż nieeee. no i wez bądz mądry :roll:

Ale powiem wam ze ja tak bardzo az sie nie przejmuje . wazne ze bedzie jakis kolorek , tak jak mówisz Asiu ze do wszystkiego trzeba sie przyzwyczaić.

u nas w miescie zrobili jeden domek na tak zajeb....ty kolor żółty ze aż raziło a teraz jak pare razy przejechałam koło niego to nawet mi się spodobał :wink:

ps. mam nadzieje ze u rodziców ok. :p

jaką zrypkę???? :-? Ode mnie??? :o ja moje drogie jestem niespotykanie spokojny człowiek :D

Tylko myślałam że źle nas zrozumiałaś... 8) mi się kolor podoba i koniec!!! Jeszcze zobaczysz domek w realu i sama się będziesz śmiała bo na zdjęciach to tak wygląda jak w tych próbnikach 2 na 2 cm. W rzeczywistości na pewno jest jaśniej, choć tak jest super a jak jeszcze dojdą białe opaski wokół okien to dopiero będzie tak że hohohohohooooooooooooooo!!!

Ps. Idę do Izki zobaczyć mojego KOTA, bo mi przykro że pomyślałyście, że ja kogoś zrypałam :D :wink: A kot jest najlepszy na poprawę nastroju ( nie mylić z moją gafą)