Perłóweczka 24.07.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 jaką zrypkę???? Ode mnie??? ja moje drogie jestem niespotykanie spokojny człowiek już dobrzeeeee...my tylko tak chciałyśmy sprawdzić na ile jestes spokojna Ps. Idę do Izki zobaczyć mojego KOTA, bo mi przykro że pomyślałyście, że ja kogoś zrypałam A kot jest najlepszy na poprawę nastroju ( nie mylić z moją gafą) to prawda że kociak jest the best !!!chyba pójdę tam za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Właśnie stamtąd wróciłam widzę, że dzisiaj deptamy sobie po piętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.07.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Właśnie stamtąd wróciłam widzę, że dzisiaj deptamy sobie po piętach a nooo tak moze tak by się cosik wypiło http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/drin.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ooooooo i jeszcze imprezka Piję twoje zdrowie i za nasze całe koło niech domki rosną i pięknieją z dnia na dzień A jak babska impreza to ja mam niespodziankę: http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.07.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 : A jak babska impreza to ja mam niespodziankę: http://supergify.pl/images/stories/impreza/tany/ballo045.gif Ooooo to jest właśnie toooo co misie lubią najbardziej hm hm hm ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 margay napisał: A od mojego męża właśnie usłyszałam:"Gosiu powiedz swoim koleżankom dobranoc i chodź tu do mnie " no to Cię czeka teraz szalona noc Jeszcze się na mnie nie doczekał, bo przecież siedzę u ciebie na imprezie No dobra muszę spadać bo przeciągnę strunę A mężowi muszę powiedzieć, że po Twoich drinkach boli mnie głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.07.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No dobra muszę spadać bo przeciągnę strunę A mężowi muszę powiedzieć, że po Twoich drinkach boli mnie głowa masz całkowitą rację. dobra wymówka. sprawdzona od lat przez nasze babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Aniu i ja przyznam, że juz dawno zerkałam na dole Twojego postu i szukałam dziennika, bądź galerii... Ależ ona ma galerie i to jeszcze jak piękną http://forum.muratordom.pl/nasza-libra-dom-ani-i-sebastiana,t157327.htm Dziękuję Gosiu za linka do ani... Ojjjjjjjjjj faktycznie ma dziennik i właśnie poczytałam, popatrzyłam i jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Tu impreza a ja znowu spóźniona Tylko butelka po ... winie? I to pusta... A ten chłop w tych czerwonych slipkach to czyj pod stołem leży? No dwie były i ot... chłop ululany... Ale co tam... poruszał biodrami Życzę dobrej nocki i dzionka... Bo jutro z raniuska ruszamy... ło matko toż miałam już lulkać, aby się porządnie wyspać... eeeeeeeeeeee najwyżej będę 2 razy szybciej oddychała to się wyśpię i nadrobię te godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 25.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 eeeeeeeeeeee najwyżej będę 2 razy szybciej oddychała to się wyśpię i nadrobię te godziny... to tak się da? no proszę,nie wiedziałam No i ja tez oczywiście zamias imprezowac ,to poszłam lulu... i taaaakiego gościa ominęłam!!! ale dzis tez do mnie mrugał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Komu się nie podoba?????? Jak to się nie podoba????? Podkład się nam nie podobał, bo tak jak ty pomyślałyśmy że to ostateczny kolor Ale jak wyjaśniłaś i pokazałaś ostateczny kolorek to przecież wszystkim się podoba OKkkkkk .....nie krzycz juz na mnie No,masz szczęście,że mnie wtedy nie było,bo też bym Ci skórę złoiła Przecież napisałyśmy,że na widok podkładu nas trochę zamurowało,ale jak się wszystko wyjaśniło,to aż odetchnęłyśmy z ulgą Kolorek bardzo nam się podoba i czekam na zdjęcia całości,tak żeby było widać i kominy i cały dach,bo na tych zdjęciach trochę dach ucięty jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 eeeeeeeeeeee najwyżej będę 2 razy szybciej oddychała to się wyśpię i nadrobię te godziny... to tak się da? no proszę,nie wiedziałam No i ja tez oczywiście zamias imprezowac ,to poszłam lulu... i taaaakiego gościa ominęłam!!! ale dzis tez do mnie mrugał Nio ja też straciłam takie widoki..... i drineczka.........jak przyszłam,to już wszystkie ululane były,to co - sama przecież imprezować nie będę Nio to Asiu specjalnie dla Ciebie i dla Was dziewczyny też!! :lol: Taaaa daaaaaaa Oto kanarek :lol: hihihihi:lol: http://4shared.com/download/120532289/8e5e7604/man.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Aniu i ja przyznam, że juz dawno zerkałam na dole Twojego postu i szukałam dziennika, bądź galerii... Ależ ona ma galerie i to jeszcze jak piękną http://forum.muratordom.pl/nasza-libra-dom-ani-i-sebastiana,t157327.htm Dziękuję Gosiu za linka do ani... Ojjjjjjjjjj faktycznie ma dziennik i właśnie poczytałam, popatrzyłam i jestem pod wrażeniem Nio to i ja lecę poczytać,co by zaległości nadrobić Też myślałam,że Ania nie ma jeszcze galerii,a tutaj proszę.....jaka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 25.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 jak miło tu zajrzeć a jaki przyzwoity kuperek elewacja prezentuje sie świetnie ...ja też taką chcę Pozdrawiiam Was dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 25.07.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 waldi8321 ale fajny kanarek.Żeby tylko za szybko nie odleciał... chyba to brazylijski kanarek,bo tam tak ruszają bioderkami i pupcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.07.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 jak miło tu zajrzeć a jaki przyzwoity kuperek elewacja prezentuje sie świetnie ...ja też taką chcę Pozdrawiiam Was dziewczynki Witaj Małgoś i tez pozdrawiam...wpadała jak przeciąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.07.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Ula laaaaaaaaaaaaa... rusza pupcią... żeby nie te żółte slipeczki... to za bardzo nie byłoby widać tak tych ruchów bioderkami hm hm..coś w gardle mi zaschło..ehem ehem... Taki opalony... co za kanarek... ale bez slipków... to też by jednak źle nie wyglądał... Idę ochłonąć... - Misiek mamy chłody napój jeszcze w lodówce...????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.07.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Taaaa daaaaaaa Oto kanarek :lol: hihihihi:lol: http://4shared.com/download/120532289/8e5e7604/man.gif Oooo to się nazywa kanareczek. mógłby czasami się odwrócić przeniosłam go specjalnie niżej żeby mi tu potańcował bo mój mężulek jest na rybach to zeby mi nie było smutno niech kanarek podskauje na boki ps. ah... klepnęło by się go w ten zad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.07.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 jak miło tu zajrzeć a jaki przyzwoity kuperek Witamy Do nas tylko przyzwoite kuperki zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.07.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 ps. ah... klepnęło by się go w ten zad Hihihihi :lol: nio :lol: naughty girls :lol: To idem spać ciekawe,co mi się przyśni :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts