Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

jaką zrypkę???? :-? Ode mnie??? :o ja moje drogie jestem niespotykanie spokojny człowiek :D

już dobrzeeeee...my tylko tak chciałyśmy sprawdzić na ile jestes spokojna :p

Ps. Idę do Izki zobaczyć mojego KOTA, bo mi przykro że pomyślałyście, że ja kogoś zrypałam :D :wink: A kot jest najlepszy na poprawę nastroju ( nie mylić z moją gafą)

to prawda że kociak jest the best !!!chyba pójdę tam za Tobą :lol:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

margay napisał:

A od mojego męża właśnie usłyszałam:"Gosiu powiedz swoim koleżankom dobranoc i chodź tu do mnie "

no to Cię czeka teraz szalona noc

Jeszcze się na mnie nie doczekał, bo przecież siedzę u ciebie na imprezie :lol: :lol:

No dobra muszę spadać bo przeciągnę strunę :roll: :wink: A mężowi muszę powiedzieć, że po Twoich drinkach boli mnie głowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu i ja przyznam, że juz dawno zerkałam na dole Twojego postu i szukałam dziennika, bądź galerii...

Ależ ona ma galerie i to jeszcze jak piękną :o

http://forum.muratordom.pl/nasza-libra-dom-ani-i-sebastiana,t157327.htm

Dziękuję Gosiu za linka do ani...

Ojjjjjjjjjj faktycznie ma dziennik i właśnie poczytałam, popatrzyłam i jestem pod wrażeniem :wink:

Tu impreza a ja znowu spóźniona :o :-?

Tylko butelka po ... winie? I to pusta...

A ten chłop w tych czerwonych slipkach to czyj pod stołem leży?

No dwie były i ot... chłop ululany...

Ale co tam... poruszał biodrami :wink:

Życzę dobrej nocki i dzionka... Bo jutro z raniuska ruszamy... ło matko toż miałam już lulkać, aby się porządnie wyspać... :roll:

eeeeeeeeeeee najwyżej będę 2 razy szybciej oddychała to się wyśpię i nadrobię te godziny... :lol:

eeeeeeeeeeee najwyżej będę 2 razy szybciej oddychała to się wyśpię i nadrobię te godziny...

to tak się da? :o no proszę,nie wiedziałam :lol: :lol: :lol: :D

No i ja tez oczywiście zamias imprezowac ,to poszłam lulu... :( i taaaakiego gościa ominęłam!!! ale dzis tez do mnie mrugał 8)

Komu się nie podoba?????? Jak to się nie podoba????? :o :o :o Podkład się nam nie podobał, bo tak jak ty pomyślałyśmy że to ostateczny kolor :-? :lol: Ale jak wyjaśniłaś i pokazałaś ostateczny kolorek to przecież wszystkim się podoba :D

OKkkkkk .....nie krzycz juz na mnie :oops: :oops: :oops:

:lol: :p :lol:

No,masz szczęście,że mnie wtedy nie było,bo też bym Ci skórę złoiła :wink::lol: Przecież napisałyśmy,że na widok podkładu nas trochę zamurowało,ale jak się wszystko wyjaśniło,to aż odetchnęłyśmy z ulgą :D Kolorek bardzo nam się podoba i czekam na zdjęcia całości,tak żeby było widać i kominy i cały dach,bo na tych zdjęciach trochę dach ucięty jest :wink:

eeeeeeeeeeee najwyżej będę 2 razy szybciej oddychała to się wyśpię i nadrobię te godziny...

to tak się da? :o no proszę,nie wiedziałam :lol: :lol: :lol: :D

No i ja tez oczywiście zamias imprezowac ,to poszłam lulu... :( i taaaakiego gościa ominęłam!!! ale dzis tez do mnie mrugał 8)

Nio ja też straciłam takie widoki.....:( i drineczka.....:roll:....jak przyszłam,to już wszystkie ululane były,to co - sama przecież imprezować nie będę:wink::o

Nio to Asiu specjalnie dla Ciebie i dla Was dziewczyny też!! :lol::lol:

Taaaa daaaaaaa :p Oto kanarek :lol::lol: hihihihi:lol:

http://4shared.com/download/120532289/8e5e7604/man.gif

Aniu i ja przyznam, że juz dawno zerkałam na dole Twojego postu i szukałam dziennika, bądź galerii...

Ależ ona ma galerie i to jeszcze jak piękną :o

http://forum.muratordom.pl/nasza-libra-dom-ani-i-sebastiana,t157327.htm

Dziękuję Gosiu za linka do ani...

Ojjjjjjjjjj faktycznie ma dziennik i właśnie poczytałam, popatrzyłam i jestem pod wrażeniem :wink:

Nio to i ja lecę poczytać,co by zaległości nadrobić :wink: Też myślałam,że Ania nie ma jeszcze galerii,a tutaj proszę.....jaka niespodzianka :D

Ula laaaaaaaaaaaaa... rusza pupcią... żeby nie te żółte slipeczki... to za bardzo nie byłoby widać tak tych ruchów bioderkami hm hm..coś w gardle mi zaschło..ehem ehem...

Taki opalony... co za kanarek... ale bez slipków... to też by jednak źle nie wyglądał...

Idę ochłonąć...

- Misiek mamy chłody napój jeszcze w lodówce...????????? :wink:

Taaaa daaaaaaa :p Oto kanarek :lol::lol: hihihihi:lol:

http://4shared.com/download/120532289/8e5e7604/man.gif

Oooo to się nazywa kanareczek. :o mógłby czasami się odwrócić :lol:

przeniosłam go specjalnie niżej żeby mi tu potańcował bo mój mężulek jest na rybach :roll: to zeby mi nie było smutno niech kanarek podskauje na boki :lol:

ps. ah... klepnęło by się go w ten zad :roll: