Perłóweczka 29.07.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Chciałam się spytać o telefon do Twojego murarza od tynków, bo ty miałaś tynki tradycyjne czy z agregatu? A jeśli z agregatu to z gotowych mieszanek czy sami mieszali piasek,cement i wapno? Czekam na info pa co do tynków to mamy tradycyjne i chłopaki mieszają sami, a numer to moge podac jak mąż wróci bo ja nieznam dodam ze ściany gdzieniegdzie tak krzywe ze szok muszą trochę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 I tak na dobry początek życzę Ci, żeby Ci elewację mniej muchy obsiadały niż mi... ja mam frontowa elewacje na wschód i co rano jak wychodze z domu widzę stado wygrzewające się na słoneczku masakra jakaś Ty mnie nie strasz kurcze masz racje ze one do takiego kolorku to ciągną jak pszczoły do mioduuuuu bbuuuuuu...buuuuuu a sioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.07.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Chciałam się spytać o telefon do Twojego murarza od tynków, bo ty miałaś tynki tradycyjne czy z agregatu? A jeśli z agregatu to z gotowych mieszanek czy sami mieszali piasek,cement i wapno? Czekam na info pa co do tynków to mamy tradycyjne i chłopaki mieszają sami, a numer to moge podac jak mąż wróci bo ja nieznam dodam ze ściany gdzieniegdzie tak krzywe ze szok muszą trochę nadrabiać Czyli co nie polecasz ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Czyli co nie polecasz ich Nieee to nie tak takie krzywe ściany pozostawiła po sobie pierwsza ekipa która budowała dom. A oni teraz się męczą i wszystko w tynkach muszą nadrobić i wyrównać. ich jak najbardziej mogę polecić. a na 100 % polece jak zobacze na żywo. ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.07.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ale mnie pili więc jak wróci mąż spytaj się o nr telefonu i szybko mi go napisz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ale mnie pili więc jak wróci mąż spytaj się o nr telefonu i szybko mi go napisz ok ok. zaraz Ci napiszę . a co z twoją ekipą . mieli wchodzic w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No takkk... Zdecydowanie i ja do Kółka Różańcowego nie nadaję się... strasznie kolanko mnie by bolało od klękania i krzyż... to ja może lepiej kawki Wam zaparzę... i podziwiajmy te WASZE domki albo poplotkujmy o tych babskich tematach Gosiu elewacja wyszła super... Ale co ja widzę na zdjęciu... Pan bez głowy..ale murek obok schodów... Te mureczki fajne są Fakt, jeszcze fajniej będzie wyglądało z białymi framugami okno i drzwi... Będzie super efekt Zgadzam się...ściana była wymurowana krzywo i teraz inna ekipa się musi pomęczyć... Dlatego MY biegaliśmy wiecznie z poziomicami i laserem. Faktycznie...ja słyszałam tez o tych muszkach... sioooo. Kurcze ja teraz mam się z takimi - co kąszą..u nas nazywaja je "slepaki" są w trawie... ale nie dają spokoju dopóki nie zabijesz... a przez koszulkę w plecy nie jedna mnie dziabnęła... Szlag mnie z nimi trafia... Wiecie co, wyobraźcie sobie... jest komarzyca w pokoju... słyszę w nocy bzzzz i bzzz- nieche mi się wstać... Zakrywam się cała kocykiem... patrzę jednym okiem - Misiek odkryty cały... myślę, dziabnie jego i poleci... Ledwo przysnęłam... bzzzzzzzz... no jak sie nie wkurzę i polowanie na komarzycę, tak zawsze jest... do mnie ciągną jak muchy do lepu, a ten hmmm.. może za grubą skórę ma ahahaha http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_35.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ale mnie pili więc jak wróci mąż spytaj się o nr telefonu i szybko mi go napisz ok ok. zaraz Ci napiszę . a co z twoją ekipą . mieli wchodzic w sierpniu Mieli wejść w połowie sierpnia,ale termin przesunęli pod końiec lub na początek września Chyba,że padałoby z kilka dni,to wtedy by weszli. A my mamy zamiar położyć instalację i założyć okna i boimy się,że ktoś nam te okna wyjmie,bo ile to roboty z oknami tylko zakotwiczonymi ? Teraz ,gdy niebawem podłączą nam prąd,mogłaby wejść ekipa od tynków z agregatu,ale problem w tym,że już kupiliśmy piach drobny do tynków tradycyjnych,a nie znalazłam ekipy w okolicy która robi sama tynki z piachu,cementu i wapna za pomocą agregatu. I tak jak nie kijem to pałą inwestora w łeb A co do kanarka Izy to wyborny ten kolor,te ruchy Postanowiłam się poprawić i poproszę o linka Gosiu Nie było mnie półtora tygodnia,a tu tyle jak zawsze do nadrobienia Gosia kolor tynku idealnie pasuje do koloru dachu,jeszcze jak dojdą do kompletu obramowania okien(tochyba są bonie ) będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Hehehe skąd to znamy z komarzycami ......tutaj jest spokój,ale w Polsce latem to zawsze nocą było bzzzzzzzz koło ucha......aż ciarki czlowieka przechodziły.....brrrrrr..... Wczoraj rano to miałam walkę z muchą - 6:30 Mąż wyszedł do pracy,a ja próbuję spać....a tu mucha,która wieczorem do nas wleciała,obudziła się i zaczęła latać po pokoju bzycząc na cały głos.....więc ja próbuję zasnąć,ale ona lata jak popier.....niczona w kółko i bzzzz bzzzz bzzzzz stuk w lustro.....bzzzzz bzzzz bzzzzzz stuk w lustro a że ja nie mogę spać przy nawet delikatnym regularnym odgłosie czegoś,więc zaczęło się polowanie na muchę .....niestety - opcja zamknięcia w łazience nie zadziałała jak i wypuszczenie przez okno też,więc została tylko walka na śmierć i życie....a jako,że piszę teraz komentarzyki,to wiadomo kto przeżył.....:oops:.... Kurczę....a myslałam,że te wszystkie pająki,którym pozwalam zostać w pokoju,będą mi pomagać i zjadać muchy....ale je też chyba muszę wygonić,bo bezuzyteczne sie robią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Postanowiłam się poprawić i poproszę o linka Gosiu juz wysłałam ci link do nk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Wczoraj rano to miałam walkę z muchą - 6:30 Iza przecież te irlandzkie muchy to jakies takie leniwe . latają jakby chciały a niemogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 To ta chyba jakaś nadpobudliwa była :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 To ta chyba jakaś nadpobudliwa była :lol: ADHD miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 a myslałam,że te wszystkie pająki,którym pozwalam zostać w pokoju na samą myśl o pająku robi mi się słabo i czuję jak się mi wszystkie bebechy skręcają Nie wiem czy ma ktoś taką fobię na pająki jak ja Nawet jak to pisałam to miałam ciarki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 a myslałam,że te wszystkie pająki,którym pozwalam zostać w pokoju na samą myśl o pająku robi mi się słabo i czuję jak się mi wszystkie bebechy skręcają Nie wiem czy ma ktoś taką fobię na pająki jak ja Nawet jak to pisałam to miałam ciarki..... to podchodzi pod arachnofobię ,cierpią na nią zwykle kobiety,czyli normalne masz odruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ahahaaaaaaaaaaaa ADHD ... No i jak mam niechichrać.... Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii bo Misiek śpi.... Z tą muchą to może czego łyknęła ze zostawionego szkła po winku itp. Takie pijane muchy są najgorsze, bo latają obijając się o wszystko... A ta Twoja w lustrze miała widocznie koleżankę -pijana to wiesz... O rany z tymi stworzeniami... Ja musiałam ostatnio pająkom powiedzieć -STOP... Jak się rozjuczyły...to koniec... pajak tu pająk tam... w łazience w wannie pająk... Dlatego koniec... wynoszę je na zewnątrz... i mówię - paaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Uciekam spać Kobietki i życzę dobrej nocki... Jutro wstaję rano... jeszcze o północy muszę włamac się do jakiegoś zakładu i ukraść dźwig... To na rano będzie jak ulał na budowę... A wieczorem odstawię Teraz dumam jak my teraz te wiązary tam na górę... hmmmmmmm http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_20_5.gif Cyrkkkkkkkk.... Uciekam lulku... bo jutro nie wstanę... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/7_11_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Teraz dumam jak my teraz te wiązary tam na górę... hmmmmmmm Ty nie dumaj tyle tylko grzecznie kładz sie spac i wypoczywaj zebys na jutro była zwinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Gosia dobrze gada!! sio sio do łóżka,bo kto jutro wstanie z samego rana moja kochana?? !! A jak nie będziesz mogła zasnąć,to zacznij liczyć wiązary....jeden wiązar,drugi wiązar.....hrrrrrrr hrrrrrr mrrrrr mrrrrr i już będziesz spać jak szuszeł Dobrej nocki Ja jeszcze trochę posiedzę,bo Mąż z pracy niedługo wraca....dziś miał popołudniową zmianę,więc sama gniłam w domu,bo mi się nie chciało do nikogo iść dobrze,że FM jest i Wy dziewczyny,bo chyba bym uwiędła tutaj a tak,to jedyne czego mogę się nabawić,to spłaszczonych pośladków od wiecznego siedzenia na łóżku :o:lol: chyba muszę zmienić pozycję,bo już nie mogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.07.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dziś od rana demolują moją piękną działkę wjechały kopary. kopią wielkie doły pod kolektory gruntowe a potem będzie powiększany staw jupiiiiiiiiiihttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/0GHXXA95jp_jpg.gif jest szansa ze wykopią a ja będę mogła posadzic trochę drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts