kamlotek 30.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 [size=24]HURA[/size][/col http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif or] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Gosiu to super!!! http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/99.gif Gosiu a czy mogłabyś napisać coś więcej o tych kolektorach... zwłaszcza powietrze -woda Hmm mój misiek już powiedział, że szkoda, że tak daleko mieszkacie, bo chętnie by obejrzał te wszystkie kolektory Myślisz, że to zwróci się? Bo my analizowaliśmy tez staw... Ale jest u nas ale... Otóż, znajomy- sąsiad miał staw przez rok i go zlikwidował... ziemia u nas to glina, okazuje się, że trzeba by nawieźć takiej torfowej ziemi... potem siatka na to... dobrze gdy jest woda przepływowa... np. gdzies płynie stumyk, rzeczka... Ok u nas jest rzeczka Niedźwiedź, ale w takie upały w ogóle lato ma niski poziom... zaś potem mogło by zalać -wylać ów stawek. Do tego musiałoby byc takie koło - ala młynowe... nu nieduze, ale kołowrotek jest i woda wpada... No ciut koszty by były aby to zadziałało, bo inaczej w takiej glebie jak nasza- typowa glina... gdybym postawiła na typowy naturalny staw... to zacząłby on śmierdzieć... woda by parowała itp. Nie wspomnę o pozwoleniu i sąsiadach... jednego nie ma z boku, ale drugi jest i myślę, że nie byłoby z nim łatwo. Brak mi dziewczynie z warm. - mazurskiego takiego widoku wody... zadowolona bym była z takiego stawu... ale ... jest właśnie te ale... Zbyt wiele tych ale... teraz dumam nad oczkiem wodnym, a przyszłośc pokaże jak to będzie. Kurcze mam kumpelkę mieszka pod Olsztynem mają naprawdę ogromny staw kilka-może kilkanaście lat... łódką na nim pływałyśmy... kiedyś był wykopany, a taki ładny naturalny się zrobił. Zero filtrów... ale myslę, że to kwestia wody, poziomu itp. Szczerze to mam mętlik teraz w głowie... Ale super, że będzieci WY miec ten staw... Napisz coś więcej koleżance o nim... co planujecie jaki duży itp. Nu i o tych kolektorach... Ja wiem, że u nas odpada... niestety... stawwww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.07.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 jeśli chodzi o staw to ja też bardzo chętnie bym poczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.07.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Powiem w skrócie doopa blada. Z kopania dzisiejszego niciiii Ku...a blaćććć czy zawsze nam inwestorą muszą sie dziac takie niemiłe niespodzianki zepsuła się koparka umówilismy sie na poniedziałek jeszcze raz pożyjemy zobaczymy Ale jutro za to zaczynją się kłasc kafelki w łazience u rodziców mam nadzieje ze pójdzie planowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.07.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Powiem w skrócie doopa blada. Z kopania dzisiejszego niciiii Ku...a blaćććć czy zawsze nam inwestorą muszą sie dziac takie niemiłe niespodzianki zepsuła się koparka umówilismy sie na poniedziałek jeszcze raz pożyjemy zobaczymy Ale jutro za to zaczynją się kłasc kafelki w łazience u rodziców mam nadzieje ze pójdzie planowo Gosiu nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, będzie dobrze, głowa do góry Tak to jest, gdy cos się sypie to wszystko na raz( tak u nas bynajmniej jest), a jak ok to ok. Poczekamy do poniedziałku Nooooooooo ciekawe jak tam rodzice z Tym Twoim wyborem płytek -bo nic nie pisałaś... Otworzą pudełko i będa w szoku... Zaraz za telefon i do córki.... Myslę, że im sie spodobały Gosiu głowa do góry i biust w poniedziałek wykopią staw... i wszystklo będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 31.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 tak...nie ma nic bardziej wkurzającego jak się człowiek na coś nastawi, wyczekuje - a tu nici Ale nie przejmuj się, my Ci tu na FM weekend tak umilimy, że nawet nie będziesz wiedziała, kiedy ten czas do poniedziałku tak szybko zleciał A w poniedziałek jak pan koparkowowy wpadnie na działkę, to wykopie taki staw że hohoho, Mnie też zżera ciekawość.... ten staw mnie intryguje Zdjęcie na poprawienie humoru http://www.ewa.bicom.pl/humor/images/kot-xa-xa.jpeg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 31.07.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Gosiu,nie nerwuj się,bo złość piękności szkodzi:wink: Pomyśl sobie,że i tak dobrze,że w Polsce w poniedziałek nie ma Bank Holiday,tak jak u nas,bo wtedy dopiero we wtorek by weszli - jak dobrze by poszło A tak,to zobaczysz jak szybko wykopią No a z łazienki rodziców to fotorelację nam musisz zdać bo ciekawa jestem,jak wyjdzie :) I rodzice będą zadowoleni na 100% Gosiu (margay) kociaczki są prześliczne najlepsze jest jeszcze z głosem i ruchem,jak się śmieje A w dublińskim zoo już można zobaczyć też śliczne kociaki niedawno urodziły się 2 tygryski (sumatran) - rzadki okaz Chyba czas najwyższy pojechać do Zoo może w przyszłym tygodniu się uda :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.08.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jezoo jakie słodkie kotki.takie do tulenia Iza..to faktycznie nic tylko pozwiedzać Zoo... Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... A gzie to ona się podziewa... Zaraz zaraz...bo znowu tracę rachubę czasu... ona ma polecieć do Polski ...8 sierpnia? Eeeeeeeeeeeeeeee no to nic tylko się już pakuje rozpakowuje, pakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 zapewne jest- zabrać to czy tamto ,nie tamto ,a po kilku godzinach -nie jednak wezmę tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.08.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 A ja wpadłam z kawusią cieplutką... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/15456_b.jpg Ciasteczkiem... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_waMHWTQu2ahUyeq2fB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Kawkę właśnie kończę,ale te ciastoooooo poczęstuję się,gospodyni nie ma,jej strata,takie pyszności przejdą jej koło nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 poczęstuję się,gospodyni nie ma,jej strata,takie pyszności przejdą jej koło nosa Ooooo nieee kochana jestem i z checią wypije kawuśkę i ciasto tez moge zjesc jak cos zostałoooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Misia ma dobre serce i na pewno ma tyle,że wystarczy dla nas wszystkich z "kółka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 A ja wpadłam z kawusią cieplutką... dzięki Ci Miśka Mam nadzieje ze to Ty osobiscie wypiekałaś bo ja takich zdolnosci nie posiadam nieraz tylko coś wyczaje smacznego z półek sklepowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... A gzie to ona się podziewa... jak to gdzie czasem trzeba popracowac zeby było troche kaski na zakupy w Polsce Zaraz zaraz...bo znowu tracę rachubę czasu... ona ma polecieć do Polski ...8 sierpnia? Jak Ty dobrze wiesz kiedy ja leceeee chyba bedziesz mi machać ja juz odliczam dniiiii hi hi hi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No a z łazienki rodziców to fotorelację nam musisz zdać bo ciekawa jestem,jak wyjdzie :) I rodzice będą zadowoleni na 100% napewno relacja fotograficzna bedzie na 100% A w dublińskim zoo już można zobaczyć też śliczne kociaki niedawno urodziły się 2 tygryski (sumatran) - rzadki okaz Chyba czas najwyższy pojechać do Zoo może w przyszłym tygodniu się uda :D:D ja juz tyle razy sie wybieram i jeszcze nie dojechałam ale kiedys trzeba sie wybraćććć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... A gzie to ona się podziewa... jak to gdzie czasem trzeba popracowac zeby było troche kaski na zakupy w Polsce Zaraz zaraz...bo znowu tracę rachubę czasu... ona ma polecieć do Polski ...8 sierpnia? Jak Ty dobrze wiesz kiedy ja leceeee chyba bedziesz mi machać ja juz odliczam dniiiii hi hi hi..... Może się spotkamy gdzieś w Kwidzynkowie lub u mnie na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Może się spotkamy gdzieś w Kwidzynkowie lub u mnie na działce Apewnie ze możemy a kiedy bedziesz na dzialeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Od wtorku praktycznie codziennie,mąż ma urlop, i trzeba mu czas zagospodarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Zdjęcie na poprawienie humoru http://www.ewa.bicom.pl/humor/images/kot-xa-xa.jpeg :D Gosiu ta fota jest boska dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts