Perłóweczka 01.08.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Od wtorku praktycznie codziennie,mąż ma urlop, i trzeba mu czas zagospodarować ja bede od 8 sier. czyli nast. soboty do 19 sier. środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 a więc wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 a więc wszystko możliwe moze wrzuc mi na pw numer tel. to wysle ci smska z pytaniem kiedy bedziesz na dzialce ? moze bym sie wyrwała na chwilkę zeby wypic tą kawkę w Skrzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 a więc wszystko możliwe moze wrzuc mi na pw numer tel. to wysle ci smska z pytaniem kiedy bedziesz na dzialce ? moze bym sie wyrwała na chwilkę zeby wypic tą kawkę w Skrzacie Spotkajcie sie Kochane koniecznie i poróbcie zdjęcia dla nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Jasne,jasne dziewczyny sie umawiają a my co? tak daleko mamy Ale fajnie,że juz niedługo zobaczysz Gosiu swój domek! Na pewno nie ma ,to jak na "żywca" zobaczyc i pomacać A ja ,jako że pogoda ładna jakoś mam więcej zajęc,więc nie wpadam tak często... korzystam ze słońca!!! no,w sumie powiedzmy,że korzystam ,bo u sąsiada robią dach chłopaki... więc np. opalac nie bardzo się da... ale niech zrobią i ida jak najszybciej!!! a kociakami się zachwyciłam dzis jadę do mamy na wieś.Mój Kuba-starszy pojechał wczoraj właśnie na weekend i przyniósł od ciotki nowego kociaka,więc będę oglądać Czarny,dodam tylko.Mam nadz.,że pecha nie przyniesie nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Asiu... wiem jak to jest z tym opalaniem... Szkoda, że na budowie nie da się tak w spodenkach, klapeczkach, od niedawna mam sandały... a nieraz klnę na nie...bo przy cięciu drewna trociny masz nawet pomiędzy palcami... Ostatnio puknełam się breszką w palca u nogi... tak sobie nią machnęłam..zapomniałam, że nie mam adidasów... a tamte jednak osłonią paluszki Od niedawna mogę ubrać spodenki, a i tak nogi ile razy podrapane... Też będę musiała wyrównać - swoje opalenizny... Chociaż ja słonka mam dość... To jak jest u sąsiada ekipa -kilku chłopa, to szybko się uporają z tym dachem Wypoczywaj i nie poparz się tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Hmmmmmmmmmmm... bo to niebezpieczne tak iść poopalać się jak tam mężczyźni... Pospadali by chłopaki z dachu..ciągle zerkając w Twoja stronę... A nie wspomnę o wypadkach... gwóźdź w palcu itp. dopiero by się lampili -czyt. patrzyli, z buzią otwartą, gdyby zwłaszcza kobieta niedaleko w bikini sie oplała... Slinotok mieli by murowany... Ja nie zapomnę jak musiałam w czerwcu przechodzić przez 2 tygodnie koło ekipy, która wzdłuż remontowała chodnik... miałam ich często dość... dla nich to rozrywka... jeszcze kobieta w krótkiej spódniczce... na obcasiku to gdy zbliżałam się, to stali -jak na baczność... wiecie jaki to obciach z jednej strony, gdy tak patrzy z 5-ciu chłopa... i słychać gwizdy, albo teksty... -ula la itp. Raz gdy szłam... patrzę, no dalej robią te bambusy... i gwiżdżą za mną gdy ledwo ich mijam... odwróciłam się i gwizdnęłam..a jeden to takiego buraka strzelił... dalej słyszałam tylko smiech... Kiedyś budowali sklepiki -taki ciąg, to taki gość...krzyczał do mnie- halo..proszę panią... da mi pani swój telefon... To mu odkrzyknęłam: 997 - ahahaaaaaaaaaaaa... W grupie to oni tacy mocni...silni w tekstach, a sami to jak te doopy...ahaha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 02.08.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 No i proszę - znowu koło nosa przeszedł mi taki pyszny kawałek ciasta zawsze spóźniona jestem Może jednak coś zostało z wczoraj? chociaż jakieś okruszki,bo tak pysznie wygląda a z opalaniem na budowie,to wiem jak jest,bo u nas chłopaki jak budowali nasz domek,to kuzynka Męża czasami sobie leżała plackiem w skąpym stroju,to sie skupić nie mogli na budowie .....dobrze,że wszystko dobrze zrobili przynajmniej mam taką nadzieję :lol: A krótka spódniczka czy spodenki to działa na facetów jak płachta na byka nic tylko gwizdy i zapuszczanie żurawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Zostało zostało.... ciasta Iza... Dzisiaj czekoladowe http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_ciasto_czekoladowe_zdjecie_ciasta_czekoladowe%2C_zdjecie_tortu_731.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/13998_b.jpg Smacznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.08.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 taka_ja & taki_on:) no tak,nie ma to jak adidasy na budowie.Wygodne i na pewno bezpieczniejsze niz sandałki,ale jak jest taki upał,to z chęcia chce się cos chłodniejszego ubrać Ale Ty twarda dziewczyna jestes więc nie dasz sie tak łatwo A co do tych naszy chłopów polskich i zreszta nie tylko,bo oni chyba wszyscy tacy sami,to dokładnie A krótka spódniczka czy spodenki to działa na facetów jak płachta na byka nic tylko gwizdy i zapuszczanie żurawia ale z jednej strony,przyznajcie fajnie jak się czasem jkiś komplement usłyszy i jak się widzie u nich ten slinotok taka mamy nad nimi władzę A ja juz sasiadowi powiedziałam,że opalać się nie będę ,bo chłupę krzywo pobudują i będzie miał pretensje a z opalaniem na budowie,to wiem jak jest,bo u nas chłopaki jak budowali nasz domek,to kuzynka Męża czasami sobie leżała plackiem w skąpym stroju, to ta kuzynka taka dość.....,no nie wiem jak to ująć-odważna,czy może nie wstydliwa,bo mi to tak głupio by było się tak wyłożyć ale fajna ta kawka tak poza tym.mmmmmmm...alez bym sie napiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.08.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 no,w sumie powiedzmy,że korzystam ,bo u sąsiada robią dach chłopaki... więc np. opalac nie bardzo się da... ale niech zrobią i ida jak najszybciej!!! oj to napewno sąsiad dachówki by miał połozone do góry nogami hi hi hi... ale powinnas ubrac te stringi z golfem i przejsc 2 razy po podworku to bys popatrzala jak spadają jak kawki z tego dachuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.08.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 przy cięciu drewna trociny masz nawet pomiędzy palcami... Ostatnio puknełam się breszką w palca u nogi... tak sobie nią machnęłam..zapomniałam, że nie mam adidasów... a tamte jednak osłonią paluszki Oj Misia musisz uwazac na siebie . przy koncówce budowania nie mozesz sie pocharatać ciekawie musisz wygladac po sciagnieciu adidasków takie nie opalone skarpetki ja kiedys tez tak mialam opalone jak sie rozebralam z butow to sie chichrali ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 przy cięciu drewna trociny masz nawet pomiędzy palcami... Ostatnio puknełam się breszką w palca u nogi... tak sobie nią machnęłam..zapomniałam, że nie mam adidasów... a tamte jednak osłonią paluszki Oj Misia musisz uwazac na siebie . przy koncówce budowania nie mozesz sie pocharatać ciekawie musisz wygladac po sciagnieciu adidasków takie nie opalone skarpetki ja kiedys tez tak mialam opalone jak sie rozebralam z butow to sie chichrali ze mnie Teraz już mam ciut tam ciemniejsze nóżki..juz się tak nie rzuca biały ślad od adidasów... tylko teraz mam paski od sandałów A pisałam, że w paski sie opalam..na raty... a najsmieszniejsze, że np. w spodniach - rybaczkach byłam, to tak sobie opaliłam nogi, że wstyd mi było spódnicę ubrać... bo tak ów pasek ciemniejszy się rzucał Teraz kilka dni w sandałkach- potem trzeba będzie doopalać paski po nich ahahahaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Cytat: a z opalaniem na budowie,to wiem jak jest,bo u nas chłopaki jak budowali nasz domek,to kuzynka Męża czasami sobie leżała plackiem w skąpym stroju, to ta kuzynka taka dość.....,no nie wiem jak to ująć-odważna,czy może nie wstydliwa,bo mi to tak głupio by było się tak wyłożyć ale fajna ta kawka tak poza tym.mmmmmmm...alez bym sie napiła To i ja przyznam się, że brak byłoby mi odwagi, aby się tak położyć, ja nawet na plaży czasami się krępuję... Najlepiej wolę sama opalać się na odludziu... no ewnetualnie Misiek popatrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa spakowana? Przepakowana itp. itd.? Niedługo poleci frrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..już tylko... 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa spakowana? Przepakowana itp. itd.? Niedługo poleci frrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..już tylko... 6 dni nic a nic jeszcze niemam spakowane powiem nawet ze wena pakowania niechce mnie dopaść ale ciesze sie bardzo ze to juz tak bliskoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 03.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Znowu się spóźniłam,ale widzę,że ciasta cały talerz,to jeszcze się zalapałam mmmm pycha :D a kuzynka to rzeczywiście odważna była - ja też jestem wstydliwa i nigdy tak bym nie wyszła :oops: A za słońcem to tęsknię niesamowicie - jak mieliśmy przez kilka dni taki upał jak w Polsce,to leżałam plackiem to nic ,że kąpiele słoneczne nie są zbyt dobre dla naszej skóry,ale któraż z nas czuje się źle będąc brązowiutką Gosia,Ty to masz super karnację,bo nie jesteś blada tylko taka śniada i to zawsze dobrze wygląda Przed wyjazdem do Polski muszę na solarium trochę pochodzić,co by wyglądać tak w miarę chociaż tutaj to solarium takie słabe mają,że nie wiem,jak często musiałabym chodzić nie jestem zwolennikiem solarium,ale innego wyjścia nie ma Tutaj większość dziewczyn smaruje się kremami i balsamami samoopalającymi,bo to zdrowsze jest dla skóry. Kiedyś spróbowałam Dove summer glow,ale to nie dla mnie było nie dość,że smród mojej skóry był niesamowity,to pościel też była cała śmierdząca i żółta,a ja byłam pomarńczowa :o:lol: powiedziałam,że nigdy już nie będę stosowała poza tym bardzo ciężko jest uniknąć zacieków i jak widzę dziewczyny z zaciekami na rękach czy nogach,to myślę sobie,że ja tak bym nie mogła,bo zbyt duża perfekcjonistka pod tym względem jestem i nie czułabym się z tym dobrze Jak by to mój Mąż powiedział - "Ale baby to mają problemy" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 03.08.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa spakowana? Przepakowana itp. itd.? Niedługo poleci frrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..już tylko... 6 dni nic a nic jeszcze niemam spakowane powiem nawet ze wena pakowania niechce mnie dopaść ale ciesze sie bardzo ze to juz tak bliskoooo Jak lecę do Polski,to już przynajmniej 3 tygodnie przed zaczynam się pakować,bo tak jestem podekscytowana :lol: A później przed odlotem i tak jest przekładanie i dokładanie i klękanie na torbie,co by się dopiąć mogła :lol: Jak moja mama była u mnie,to na lotnisku okazało się,że musi włożyć torebkę do bagażu podręcznego,a bagaż podręczny był taki zapchany,że jak próbowałysmy upchnąć w to jeszcze torebkę,to zamek strzelił :o:o:lol:....Musiałam lecieć do informacji i pytać się,czy gdzieś sprzedają torby podróżne i kupiłyśmy większą trochę i biegiem do łazienki przepakowywać wszytsko :lol:....Ale nerwówka była :lol:....Bo nie wiedziałam,że Ryanair tak ma - mama przyleciała tylko z bagażem głównym i z torebką,a z powrotem miała bagaż podręczny na dodatek. Cś mi tam mówiła,że widziała,jak ludzie chowali torebki itp. do bagażu podręcznego,ale nie chciało mi się w to wierzyć,bo jak leciałam Airlingusem,to mogłam mieć i torebkę i bagaż podręczny,a Ryanair tak się rozbestwił,że ma większe opłaty za bagaż niż Airlingus i na dodatek można mieć tylko bagaż podręczny,torebki już nie Jaki z tego morał? - zawsze słuchać mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.08.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Jaki z tego morał? - zawsze słuchać mamy To prawda Az ty ryanairem to same cyrki bo tak juz wymyslają ze glowa boliii kurcze nawet nie mozna za duzo na bezcłowym kupic bo tez trzeba zmiescic w podręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.08.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A z wiadomosci budowlanych to :w częsci rodziców - łazienka się konczy kafelkować -tynki zrobione - gładz się robi -trzeba wybierać kolory -parapety wewn. będą na wtorek -reszta kafli będzie przywieziona jutro -szafa wnękowa do holu będzie na następny tydzień dodam ze czerwona -kuchnia będzie na koniec sierpnia -piecyk i płyta kuchenna jest -brak jeszcze okapu i zlewu to tyle narazie a w większej częsci domu troszkę spokojniej -tynki się pomalutku robią -umówilismy pana koparkowego na 12 sierpnia . bedzie kopane pod kolektory gruntowe - mąż chciał być przy tym więc zaraz po kopaniu pod kolektory będzie robiona kotłownia -jutro bedzie pan od kanalizy, podłączenie do głównej sieci zobaczymy co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts