Perłóweczka 28.08.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A co to wisi na klatce schodowej na ścianie bo ja trochę nie kumata(2 zdj) telewizor a jest na klatce w rogu bo te schody prowadzą jedynie do ich sypialni i nie mają tam drzwi - jest otwarta przestrzen. jest tam w rogu bo tak lepiej jest widac ekran z łożaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 jabłka,gruszki śliwki,brzoskwinie,morele,agrest,porzeczko-agrest,aronia,poziomka,porzeczka,winogrona mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mogłam nie pytać bo się odchudzam... ....siedzę tu na głodzie.....a na te poziomki i pozostałe owoce ślinka mi poleciała i o żarciu sobie przypomniałam To będziecie mieli sad z prawdziwego zdarzenia......ojjjjjjjjjj to działo się rzeczywiście na urlopie....oj działo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.08.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ojjjjjjjjjj to działo się rzeczywiście na urlopie....oj działo.... działo się i to dużoooo aż ujrzałam pierwsze siwe włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.08.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 To będziecie mieli sad z prawdziwego zdarzenia......ojjjjjjjjjj to działo się rzeczywiście na urlopie....oj działo.... tato z mamą biegają codziennie z wężami i podlewają bo w Polsce susze ze ho ho i boje sie ze mi wszystko wyschnie łącznie z trawką a owoce ....mysle ze cos podjemy na drugi rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 to pewnie ci się wydawało....złe światło....i nie strasz mnie, że na tym etapie budowy co jesteś też zauważę siwy włos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.08.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 to pewnie ci się wydawało....złe światło.... chciałabym a u mnie widac bo ja czarnula i nie strasz mnie, że na tym etapie budowy co jesteś też zauważę siwy włos tyś blondynka to tak szybko nie będzie zauważalne ...chyba że przy następnej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 A co to wisi na klatce schodowej na ścianie bo ja trochę nie kumata(2 zdj) telewizor a jest na klatce w rogu bo te schody prowadzą jedynie do ich sypialni i nie mają tam drzwi - jest otwarta przestrzen. jest tam w rogu bo tak lepiej jest widac ekran z łożaaaaa.... Przegapiłam tą odpowiedź To fajnie musi ta sypialnia wyglądać w całej okazałości.....dobry pomysł z tym telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.08.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ależ urósł ten MAxior -nic dziwnego, że płakały, bo jednak człek się przyzwyczaja i to jakby nie było członek Waszej rodziny.... Ale fajny psinaaaaaaaaaaaaaaa... widać, że ma dobrze i chyba wariat...ahahaaa... Gosiu muszę przyznać, że fajnie w tym domku, a tym sadem to mnie powaliłaś.... Jezooooooo... Ileż drzewek, krzaczków -będziecie mieli super Ja tam czekam tez na zdjątka stawu -ale cierpliwa jestem, wiem jak to trzeba zdjęcia przerzucić i jeszcze do fotoszoku - ja tam to musiałam 2 konto założyć, bo przekroczyłam m-c temu limit Ładnie tam u Was... Kurcze ja za rok dopiero posadzę, bo teren jeszcze niewyrównany i nic nie wspomnę o zakupieniu ziemi, aby wyrównać wokół domu teren. Fajna jest ta sypialnia u Twoich rodziców i rozwiązanie z telewizorem jakie pomysłowe..a też tak oglądam i dumam... co to za ekran -monitor, pomyslałam, że może wideofon ahahhhhhhhh.... A tutaj no proszę... Gosiu bo Twoi rodzice już mieszkają tam? Wiesz zazdroszczę Tobie, bo napewno święta te będą w nowym domku... Tam macie dużą działkę? A co do tej szafy rodziców, to bardzo fajna... i powiem, że faktycznie sie opłacała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 29.08.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 staw i sad hmmmmmmmmm czekam na fotki. a domek wow. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.08.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 hmmmmm......dziś stawu nie będzie bo sącze drinka ale pare foteczek będzie lampeczki w łazience http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7431.JPG szafeczki w szafie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7125.JPG makaroniki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7112.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7411.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.08.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 pokarze troszkę salonu rodziców cichooooo http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7494.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7500.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7415.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.08.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7501.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7509.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7496.JPG http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/normal_DSCF7499.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww... Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bo za głośno krzyczę... Fajnie fajniutko A te drzwi brązowe na ścianie gdzie wisi tv, to od czego? Już kiedyś pamiętam wklejałaś te mebelki, ale teraz już ładnie pomalowane itp. Aż chciałoby się leżeć na sofie i oglądać TV Fajnie powiem Tobie mają, ja czekam na wykończoną kuchnię...bo te płytki mi się dawno spodobały w markecie... to zapewne w brązie kuchnia - hmmm chociaż inne kolory tez widzę... Ta szafa jest dość że ładna, to jak ma półeczki, to i praktyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 To, że wszystko mi się podoba to nie ulega żadnej wątpliwości ale urzekły mnie wręcz płytki w łazience.....piękne są.....szafa....fakt....nie dość że ma piękny kolor to jest widzę barrrrdzo praktyczna i pojemna Salon rodziców bardzo gustownie urządzony - zestaw wypoczynkowy w moich kolorach ojjjj widzę, że rodzice będą mieli jak u Pana Boga za piecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.08.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam witam Przepraszam,że tak rzadziej coś teraz piszę na FM (co nie oznacza,że nie czytam Waszych galerii),ale zanurzyłam się w świat literatury - pochłonął mnie całkowicie Ale brakuje mi pogaduszek z Wami,więc powróciłam do świata FM i już komentuję............ No to tak hmmmmm.....może by tak zorganizować kiedyś spotkanie u Gosi - zwłaszcza jak zasadzone drzewka i krzewy owocowe zaczną dawać owoce mniam mniam ale by pysznie było Na tarasie to na pewno byśmy się wszystkie zmieściły a już na pewno w przyszłym roku będzie zestaw wypoczynkowy ....więc ..... A teraz coś o wnętrzach......Wooowwwwwwwwwww ale mnie zdezorientował ten telewizorek trochę :o sobie myślę - co jest grane? hmmmm czemu telewizor w takim miejscu? a może to nie TV,ale jakiś wynazlazek, którym jeszcze nie wiem? A byłoby to mało prawdopodobne,bo my to tacy zelektronizowani jesteśmy,że nie moglibyśmy przegapić czegoś nowego więc doczytałam do końca,bo wiedziałam,że nie tylko mnie będzie nurtowało to pytanie .....nio i tak jak podejrzewałam - to TV,a pomysł na umieszczenie super,bo jak z łóżka jest idealny widok,to przynajmniej miejsca nie zajmuje w pokoju Salonik bardzo przytulny i w takich ciepłych kolorkach,że aż chce się usiąść i poplotkować przy kawce Lubię takie kolory - myślalam o podobnych płytkach do kuchni, na pewno coś z latte lub jasnego brązu będzie Łazieneczka bardzo ładna - wydaje mi się,że płytki kojarzę - brałam je pod uwagę do dolnej łazienki,bo też mi się podobają Makaroników to Ci zazdroszczę,bo sama już chciałabym takie zawiesić u nas w pokojach........już się nie mogę doczekać Tak się zastanawiam dziewczyny,czy Wy też macie tak,że jak widać kolejne znaczące etapy budowy,to jesteście dumne z tego,że widzicie na co te wszystkie ciężko zarobione piśki idą ?? Ja dziś dostałam zdjęcia dalszych prac elewacji (zaniedługo zamieszczę ) i byłam taka podekscytowana,że myślałam iż odfrunę za chwilę :D to po prostu jest niesamowite,kiedy widzi się,że te pieniądze nie są wydawane na byle co,tylko że powstaje z nich namacalny dowód na to,że marzenia się spełniają :oops:.....kurczę,chyba za dużo coś w tych książkach siedzę,bo aż zaraz chyba znowu odfrunę Ale tak się cieszę,kiedy patrzę na Wasze galerie i widzę,jak pędzicie do przodu cieszę się,że rozumiemy się,że łączy nas tak wiele...... że zawsze możemy się podzielić zarówno radosnymi jak i smutnymi nowinami ........... A więc trzymam za Was kciuki dalej i mam nadzieję,że tegoroczne Święta uda Wam się spędzić w Waszym domku - w końcu już część jest wykończona Nawet jakby Wam przyszło spać na podłodze,to i tak przecież podłgówkę macie,to co tam :lol:.....nawet by Wam cieplej było ......ale co ja już wygaduję - przecież do Świąt jeszcze kupa czasu więc lepiej skupmy się na teraźniejszości :D Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.08.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A te drzwi brązowe na ścianie gdzie wisi tv, to od czego? A te drzwi kochana to są od łazienki akurat tak wyszły na tej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.08.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 To, że wszystko mi się podoba to nie ulega żadnej wątpliwości ale urzekły mnie wręcz płytki w łazience.....piękne są płytki są bardzo fajne. mają pasy przechodzące poziomo. powiększają optycznie łazienkę bo ona jest wąska a długa (jak wypłata) .....szafa....fakt....nie dość że ma piękny kolor to jest widzę barrrrdzo praktyczna i pojemna to prawda o to własnie chodziło zeby te wszystkie ciuchy tam upchać Salon rodziców bardzo gustownie urządzony - zestaw wypoczynkowy w moich kolorach ojjjj widzę, że rodzice będą mieli jak u Pana Boga za piecem wszystko musiałam tak dobierac zeby jakos razem pasowało , poniewaz meble juz mieli a szkoda ich jeszcze zmieniac. mysle ze wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.08.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Salonik bardzo przytulny i w takich ciepłych kolorkach,że aż chce się usiąść i poplotkować przy kawce Lubię takie kolory - myślalam o podobnych płytkach do kuchni, na pewno coś z latte lub jasnego brązu będzie co do płytek w salonie to bardzo sie bałam co ja tak na szybko wybrałam ale powiem szczerze ze strzał w dziesiątkę - tak bardzo mi sie podobają po ułożeniu, i jeszcze jedna zaleta ze jak było malowanie i wiercenie to nic nie było na nich widac brudu i kurzu i tak się świeciły jak ........ mama tez bardzo z nich zadowolona ze wkoncu z małym nakładem sił bedzie miała sliczną podłoge bo w ostatnim mieszkaniu to mieli panele i co chwile trzeba było biegac z miotłą i mopem kurcze...powiem ze trudno jest zrobic zdjecia tak zeby oddac rzeczywisty obraz wnętrz. zawsze jest inny odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.08.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Przepraszam,że tak rzadziej coś teraz piszę na FM (co nie oznacza,że nie czytam Waszych galerii),ale zanurzyłam się w świat literatury - pochłonął mnie całkowicie nic nie szkodzi Izuniu nieraz tak jest ze trzeba nam cos innego . świat literatury jest dobrą odskocznią Ja dziś dostałam zdjęcia dalszych prac elewacji (zaniedługo zamieszczę ) i byłam taka podekscytowana,że myślałam iż odfrunę za chwilę :D widziałam widok cudnyyyyy . niedziwie sie ze nam tu odfruwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Nu Gosia ja tak domysałam się że to do łazienki... To teraz mi powiedz -a raczej napisz... to na dole rodzice mają... kuchnię, salon, łazienkę z WC, przedpokój i? Zaś na górze tylko sypialnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts