malgosia0023 02.09.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 coś na poprawę humoru bo na Kujawach pada,ale za to na Warmi jest pogoda póki co a u mnie pięknie....jak na razie ale na kawkę się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 o kurczę i stronkę zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie wiem dlaczego....mi też czasami znka całkiem jak Ty - pojawia się i znikaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie wiem dlaczego....mi też czasami znka całkiem jak Ty - pojawia się i znikaaaaaa he,he coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 zamawiaj ten internet bo tęsknimyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dziewczyny u Was tez jest taki spokoj w domu gdy dzieci poszły do szkoły az od ciszy mnie głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Perłóweczka mam pytanie do Ciebie w sprawie styropianu na elewację a) skąd braliście i po ile? b)dlaczego tak drogo i czy nie znalazłas nic tańszego c) ile wyszedł Was m2 elewacji jeśli mam zbyt tendencyjne pytania to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dziewczyny u Was tez jest taki spokoj w domu gdy dzieci poszły do szkoły az od ciszy mnie głowa boli oj ja marzę żeby moje poszły do szkoły,najlepiej z internatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dziewczyny u Was tez jest taki spokoj w domu gdy dzieci poszły do szkoły az od ciszy mnie głowa boli cisza czasami bywa zbyt "głośna", musimy się do niej przyzwyczaić od pon do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 oj ja marzę żeby moje poszły do szkoły,najlepiej z internatem hi hi hi dobreeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Perłóweczka mam pytanie do Ciebie w sprawie styropianu na elewację a) skąd braliście i po ile? b)dlaczego tak drogo i czy nie znalazłas nic tańszego c) ile wyszedł Was m2 elewacji jeśli mam zbyt tendencyjne pytania to kurcze zebym to ja wiedziała wiem tyle ze bralismy na mostowej a po ile i ile to a chodzi ci o metr robocizny czy robocizny+materiału razem ? musze zapytac mężusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 oj ja marzę żeby moje poszły do szkoły,najlepiej z internatem hi hi hi dobreeeee no i żeby i im było przyjemnie to w wakacje poślemy je na kursy.Zaczniemy od językowych skonczymy na szydełkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Perłóweczka mam pytanie do Ciebie w sprawie styropianu na elewację a) skąd braliście i po ile? b)dlaczego tak drogo i czy nie znalazłas nic tańszego c) ile wyszedł Was m2 elewacji jeśli mam zbyt tendencyjne pytania to kurcze zebym to ja wiedziała wiem tyle ze bralismy na mostowej a po ile i ile to a chodzi ci o metr robocizny czy robocizny+materiału razem ? musze zapytac mężusia jeśli można,to poproszę sam materiał materiał z robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 i żeby i im było przyjemnie to w wakacje poślemy je na kursy.Zaczniemy od językowych skonczymy na szydełkowaniu a mamuśka co będzie robiła ? flaszkę pod pachę i na kurs AA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 oj ja marzę żeby moje poszły do szkoły,najlepiej z internatem hi hi hi dobreeeee no i żeby i im było przyjemnie to w wakacje poślemy je na kursy.Zaczniemy od językowych skonczymy na szydełkowaniu ja swojego synka widziałam tylko w lipcu,a i tak mało mi sie wydawało,jakos ten czas szybko zleciał,za to w sierpniu w doskokach,bo był na wakacjach,teraz wydaje mi się,ze przez to kilka razy w ciagniu dnia przychodzi i sprawdza czy jestem,a jak mnie nie widzi to krzyczy "mamo jesteś". Smutne skutki budowy,zbyt mało czasu dla dzieci,ale cos kosztem czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 i żeby i im było przyjemnie to w wakacje poślemy je na kursy.Zaczniemy od językowych skonczymy na szydełkowaniu a mamuśka co będzie robiła ? flaszkę pod pachę i na kurs AA nie do Ciebie z flaszeczka przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 jeśli można,to poproszę sam materiał materiał z robocizną OKI. ale troszkę pózniej bo muszę podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 jeśli można,to poproszę sam materiał materiał z robocizną OKI. ale troszkę pózniej bo muszę podpytać ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.09.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 nie do Ciebie z flaszeczka przyjadę wbijaj się wezmiemy po flaszce , siądziemy pod płotkiem i odreagujemy budowę a mężów zapiszemy na kurs gosposi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 02.09.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 o jest myśl ale mój może tylko w wekendy a kiedy wracacie do kraju,bo do Iralandii jakoś nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts