Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Perłówce + pogaduchy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a co ma się okazać :roll:

może zapytam sie kto ja wybierał,jeśli Ty to na pewno bedzie super :lol:

Zauwazyłam,że posiadasz dar szybkich,trafionych zakupów :lol:

i kuchnia też bedzie nalezała do tego grona :D

własnie to ma się okazać bo to ja bardzo bardzo szybko wybrałammmmm :oops:

i ustawienie zmieniłam :roll:

zobaczymy :oops: :roll: :oops:

mama ma pstrykać foty - wysle to ocenimy co tam nabroiłam :o

kolor to za bardzo nie mogłam zmieniac bo oni juz mieli drzwi kupione i musiały byc podobne bo to otwarta przestrzeń :wink:

dobra juz nie gdybam bo to juz po ptokach....... :lol:

Super, że będziemy oglądać kuchnię, bo to jest to co tygrysy lubią najbardziej :D

To ja czekam cierpliwie na zdjęcia :D

ide zapalic na balkon

mną też ten nałóg poniewiera :oops: a mąż rzucił 3 dni temu :o i mówi że teraz moja kolej :o .....no ale jak tu przy budowie nie palić....no jak.....jeszcze dziś mam doła przez tą pieprz......ą dachówkę http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_20_5.gif........to też się trochę napaliłam z tego wszystkiego:roll:

popatrzę na Neptuna malego na tle Księżyca,

przegapiłam......

nie łap doła margay,wszystko póki co zostało załatwione,będzie dobrze,a moze naprawdę,ten wzór dachówki,bedzie jeszcze ładniej wyglądał od poprzedniego :p

a co do rechania,ostatnio stwierdziłam,iż muszę bardzo uważać,aby nieprzekroczyć paczki dziennie :oops:

ale mi to pomaga,tak sobie wmawiam być może,ukoić nerwy budowlane

Gosia,Ty się tą kuchnią to nie przejmuj,bo my doskonale wiemy,że wszystko będzie super :) Na zdjątka to czekamy tak tylko,żeby nasze podejrzenia się potwierdziły :wink: No i oczywiście ciekawskie jesteśmy,jak tam to wszystko wyszło :D Jak na razie to z tymi szybkimi wyborami trafialaś w 10,więc teraz też będzie wszystko ok :D

a co do rechania,ostatnio stwierdziłam,iż muszę bardzo uważać,aby nieprzekroczyć paczki dziennie :oops:

ale mi to pomaga,tak sobie wmawiam być może,ukoić nerwy budowlane

Hmmmmm przydałoby się,żeby papierosy kosztowały tyle,co w Irlandii (najtańsze w sklepie to 7,75 euro :lol:). Mam kolegę Irlandczyka,który rzucił palenie w ten sposób,że postanowił te pieniądze,które załóżmy codziennie wydawał na fajki,wrzucać do skarbonki córeczki :D po jakimś czasie otworzył tą skarbonkę i jak zobaczył ile się pieniędzy uzbierało,to aż był w szoku :o Kupił córeczce rowerek :D Nigdy nie paliłam,ale jakoś nie chce mi się wierzyć,że papierosy pomogłyby mi się odstresować :roll: czy coś w tym rodzaju :roll: może to dlatego,że nigdy nie próbowałam,ale też nie mam zamiaru tego sprawdzać :wink::lol:

Zerknęłam jeszcze szybciutko na poprzednią stronkę..........i co ja widzę :o:o ależ Ci niemiłosiernie zdemolowali działkę :o:o:o........nio ale za to jakie efekty będą później :D:D Ja już się nie mogę dozekać,kiedy u nas będą wywozić starą ziemię,a nawozić nową,co by jakieś roslinki nam chciały urosnąć i jakaś ładna trwaka :D

Oki,to już serio idę spać,bo u mnie 2 wybiła :o:o dobrze,że moja połówka już sobie smacznie śpi,bo jakby zobaczył,która godzinka,to by mi zaraz wszystko powyłączał hihihi :lol::o....

A tak to sobie siedzę i siedzę i powieki mi już opadają :roll::lol:.....szczerze mówiąc,to nawet nad książkami tyle nie siedziałam,co teraz na FM.....hmmm to chyba znak,że już wszystko wróciło do normalnego stanu hihihihi :wink::lol::D

Cmok cmok :D

Hmmmmm przydałoby się,żeby papierosy kosztowały tyle,co w Irlandii (najtańsze w sklepie to 7,75 euro :lol:).

to święta prawda :wink:

przydało by się tak w Polsce :roll: wiem ze się narażam

odkąd nie palę ( 9 miesiąc) to uwiezcie mi ze nawet mnie nie ciągnie i o ile lepiej się czuję i nie kaszle tak jak gruzlik :roll:

Super, że będziemy oglądać kuchnię, bo to jest to co tygrysy lubią najbardziej :D

To ja czekam cierpliwie na zdjęcia :D

i tak powiem ze spierdo....łam kuchnie teraz dostaje co chwilę po tym moim głu...m łbie :evil:

wszystko jest ok- kolor i te rozne detale ale ustawienie hu...we :o

mamie się wszystko podobało ale tata się zbulwersował :o bo on chciał barek zeby sobie na stołku barowym zasiąść :o

ale miałam nerwaaaaaa :evil: jak wymyslalismy ustawienie to nikogo nie było a teraz kazdy ma cos do powiedzenia :roll:

ale nic straconego bo rozmawiałam ze stolarzem i uratujemy ten barekkkk :roll:

poprostu jeden ciąg szafek przeniesiemy na drugą stronę i będzie oki. :wink: stolarz przyjedzie w nastepnym tygodniu i będzie dumał :wink: